Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Her Telden

OLMADI PAŞAM! OLMADI!

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
xodeda
Aktif Üye
Aktif Üye

OLMADI PAŞAM! OLMADI!    10 Ekm 2008, 8:13Alıntıyla Cevap Gönder

serkanozen1 yazmış:
Alıntı:

erakcora yazmış:
İrticacılarda bir pkk da.

Aynen öyle katılıyorum sana

görüşlerinize katıl mıyorum bu ülkede namaz kılmak bile irtica sayılıyor. Baş örtüsü bile pkk ile irtica bir olamaz. ilk önce irtica nedir onu tanımlamak lazım. irtica dediğiniz cumhuriyeti yıkmak amacıyla dini kullanarak yapılan faaliyetlerse katılırım. Ama yoksa bir baş örtüsü, namaz kılmak, Allah razı olsun demek, bu ülkenin %99 u müslümandır demek cuma namazına gitmek irtica sayılıyorsa karşınızdayım

Bravo kesinlikle katılıyorum +1 +1 +1
mkalkan
Aktif Üye
Aktif Üye

OLMADI PAŞAM! OLMADI!    10 Ekm 2008, 8:18Alıntıyla Cevap Gönder

halimyaren hocam,
1. Askermisiniz?
2. Asker eleştirilemez mi?
3. Golf hakkaten ucuz bir spor mu?
4. Cumartesi akşama kadar 70 milyonun olaydan haberi oluyorda bir Komutanın nasıl haberi olmuyor?
zotri
Aktif Üye
Aktif Üye

guzel bir yazi    10 Ekm 2008, 8:32Alıntıyla Cevap Gönder

TSK, (sayıca) dünyanın 3. büyük ordusudur, ama istihbaratını ABD’den, yazılımlarını İsrail’den aldığı; güvenlikten çok siyasi konularla ilgilendiği için; bir karakolun güpegündüz, hem de 350 terörist tarafından, beşinci defa basılmasına mazeretler geliştirmektedir.

Komuta kademesi, Türkiye’nin eğitiminin, kültür seviyesinin arttığını; Türk insanının dünyayı tanıdığını; ülkeleri, olayları, orduları kıyaslayabildiğini fark etmeliler. Komutanlarımız ülkenin ve vatandaşların tek parti dönemini, 1970’leri, 1980’leri çoktan geride bıraktığını görmeliler, “terör olayları üzerinden militer zihniyeti tahkim etme” çabasını bırakmalılar.

TSK silahlı gücünü, donanımını, teşkilatını yenilemelidir; ama kafasını mutlaka yenilemelidir. Askeri memleketin yegâne sahibi gören, sivillere güvensizlik üzerine bina edilmiş eğitim anlayışını terk etmelidir. alintidir.. aynen katiliyorum...mesele askere camur atmak degil gelismelerini ve daha guclu olmalarini istemektir.. hepimizi kardesi abisi dayisi askerlik yapiyor mehmetcik hepimizin askeri lutfen askere laf atiliyor gibi karsilamadan reel dusunelim.. hemen birileri atlayip yok bilmem ne gazetesi askere savas acti diye algilamasin meseleyi savas felan acan yok askere...
cagiricia
Site Gezgini
Site Gezgini

OLMADI PAŞAM! OLMADI!    10 Ekm 2008, 8:45Alıntıyla Cevap Gönder

enestar ve burjuva, ne alaka ki "terör değil de irtica olsaydı bırakırdı" gibi saçma sapan bir tartışmaya neden oluyorsunuz ? insanları burda, heryerde bu konularda tartıştırmak hoşunuza mı gidiyor anlamıyorum. Question
serkan ozen irticanın tanımını güsel yapmışsın, namaz kılıyor diye irticacı olmakla mı suçlandın da burda karşılaştırmayı yapıyorsun. yukarıda yazığım gibi durduk yerde bu tartışmayı açıyorunuz, hoşunuza mı gidiyor yada amaçlarınıza mı uyuyor bilemiyorum artık! Exclamation Exclamation
forsahalil bu Devletin Subayları hakkında ileri geri konuşmaya hakkın yok bence, herkes kendinden sorumludur, o kişiler bunları yaptı diye koskoca ordunun subayları hakkında bir genellemeye gidiliri mi? bu mantıklı mı? bu konuda burak_sln arkadaşıma katılıyorum
eminegokce
Yeni Üye
Yeni Üye

OLMADI PAŞAM! OLMADI!    10 Ekm 2008, 8:54Alıntıyla Cevap Gönder

fatih sultan mehmet ordusu ile birlikte sefere katıldığı için istanbul fethedilmiştir. Aynı şekilde yavuz kanuni orduları başında sefere çıktıkları için bugün onlarla hala gurur duyuyoruz. Elbette devir kılıç kalkan devri değil ama böylede olmamalı kesinlikle...Gerçi sadece orgeneralimiz değil hatalı olan bu bahsettiğimiz hasasiyet kimsede yok. Bizdede bu hassasiyet olmadığı için bu şekilde yönetiliyoruz zaten...
hakanotuken
Seçkin Üye
Seçkin Üye

OLMADI PAŞAM! OLMADI!    10 Ekm 2008, 20:17Alıntıyla Cevap Gönder

fercanx yazmış:
lütfen asker golf sahasını yaptıracak parayı nerden buluyor gibi salakımsı sorularda sormayalım.Asker golf sahası yaptırmaz.Asıl mesela barzaniye ,Türkiye ye kedi bile vermem diyen talabaniye kırmızı halı serilmesi,teröriste çankayada yemek verilmesi,k ıraka neredeyse bedava elektrik verilmesi su verilmesidir.

Sen önce terbiyeli olmasını öğren Mad Mad Mad , zoruna giden nedir anlamıyorum. Herşey açık işte komutan yalan konuşuyor umrunda bile değil 15 tane şehit. Ayrıca o söylediğin şeyleri yapanlarada lanet olsun, öyle birşey yazmışsın ki sanki ben talabaniyi çankayaya davet ettim. Asker eleştirilemez diye bişey yok. Başbakanda eleştirilmeli, generalde...
aysegul_
Seçkin Üye
Seçkin Üye

OLMADI PAŞAM! OLMADI!    10 Ekm 2008, 20:23Alıntıyla Cevap Gönder

bu konunun açılmasının amacı ne çok merak ediyorum... burda bir tartışma yaratacağı belli birşeyken, sırf ortamı germek çok mu gerekliydi... o zaman birimiz komutan golf oynadı diye açsın, birimiz milletvekili düğünde halay çekiyordu diye... karşılıklı seviyesiz konuşmalar devam etsin gitsin...

biz burda birbirimizi yiyelim, teröristler bir çocuğu daha öldürsün... biz daha asıl düşmanımız kim onu bile ayırt edemiyoruz Mad Mad
fatihpc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

OLMADI PAŞAM! OLMADI!    10 Ekm 2008, 20:24Alıntıyla Cevap Gönder

hakanotuken yazmış:
fercanx yazmış:
lütfen asker golf sahasını yaptıracak parayı nerden buluyor gibi salakımsı sorularda sormayalım.Asker golf sahası yaptırmaz.Asıl mesela barzaniye ,Türkiye ye kedi bile vermem diyen talabaniye kırmızı halı serilmesi,teröriste çankayada yemek verilmesi,k ıraka neredeyse bedava elektrik verilmesi su verilmesidir.

Sen önce terbiyeli olmasını öğren Mad Mad Mad , zoruna giden nedir anlamıyorum. Herşey açık işte komutan yalan konuşuyor umrunda bile değil 15 tane şehit. Ayrıca o söylediğin şeyleri yapanlarada lanet olsun, öyle birşey yazmışsın ki sanki ben talabaniyi çankayaya davet ettim. Asker eleştirilemez diye bişey yok. Başbakanda eleştirilmeli, generalde...

+1 +1 +1
Burak_sln
Site Gezgini
Site Gezgini

OLMADI PAŞAM! OLMADI!    10 Ekm 2008, 20:46Alıntıyla Cevap Gönder

xodeda yazmış:
serkanozen1 yazmış:
Alıntı:

erakcora yazmış:
İrticacılarda bir pkk da.

Aynen öyle katılıyorum sana

görüşlerinize katıl mıyorum bu ülkede namaz kılmak bile irtica sayılıyor. Baş örtüsü bile pkk ile irtica bir olamaz. ilk önce irtica nedir onu tanımlamak lazım. irtica dediğiniz cumhuriyeti yıkmak amacıyla dini kullanarak yapılan faaliyetlerse katılırım. Ama yoksa bir baş örtüsü, namaz kılmak, Allah razı olsun demek, bu ülkenin %99 u müslümandır demek cuma namazına gitmek irtica sayılıyorsa karşınızdayım

Bravo kesinlikle katılıyorum +1 +1 +1

Kesinlikle katılmıyorum. ya arkadaşım irticanın ne olduğunu bilmeden laf etmişsiniz. namaz kılana ya da kapanan bir insana irticacı değil muhafakazar , aşırı muhafazakar ya da dindar gözüyle bakılır fakat irticacı gözüyle bakılmaz. irticanın daha ne demek olduğunu bilmeden atlamışsınız. bu ülkenin cumhuriyetine, toprak bütünlüğüne, insanlarına zarar veren herkes hain ve teröristtir. gerekirse pkk gerekirse irticacılar. irticanında ne anlama geldiğini google da araştır öğren. kimseye ders verecek değilim
ufukaslan82
Seçkin Üye
Seçkin Üye

OLMADI PAŞAM! OLMADI!    10 Ekm 2008, 20:52Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar burada amaç askeri yıpratmaktır. diğer meslekte olduğu gibi onların içindede böyle insanlar vardır. bazı forum üyeleri sürekli böyle mesaj yazayım diye kolluyorlar. açıp önceki yazılan mesajları inceleyin ne dediğimi görürsünüz.

ayrıca asteğmen olarak konuşuyorum. arkadaşlar sonuçta karakolda askerler var. o askerler sürekli tetikte duramıyor. mutlaka gevşeme oluyor. ne kadar söylerseniz söyleyin. bu olayda kesinlikle askerlerden bir veya birkaçının ihmali vardır. mesela bizdede müfettişler gelip gittikten sonra okul nasıl değişiyor bir düşünün.

ayrıca karakol 5. kez basıldı. orduya saldırılar başladı. peki diyarbakırdaki polislerin kurşunlanması ne oluyo. bu kaçıncı. içişleri bakanına, emniyet müdürüne neden kimse yüklenmiyo?aynı diyarbakırda dershane önündeki bombanın ardından kaç ay geçti?

ayrıca amerika ırağa girdiğindede amerikalılarla birlik olanlar oynayanları herkes gördü. ordakiler ordusuna sahip çıkmadı. acaba orada oynayan insanlar hala hayattalarmı? özgürce sokaklarda dolaşabiliyorlarmı? tüm ibadetlerini yerine getirebiliyorlarmı? namaz kılacak camileri varmı? dünyanın en önemli topraklarındayız. askeri konuşurken biraz daha dikkatli olun. çürük elmaları ayırın.
haberlerde çıkıyor. öğretmen tacizi diye. Diğer insanlarında bu şekilde tüm öğretmenleri aynı kefeye koyması hoşunuza gidermiydi?

birde son soru--------> forumu aradım böyle bir konu göremedim. bu şehit hassasiyeti başbakan kelle dediğinde neden yoktu?
hakanotuken
Seçkin Üye
Seçkin Üye

OLMADI PAŞAM! OLMADI!    10 Ekm 2008, 21:01Alıntıyla Cevap Gönder

Burak_sln yazmış:
Kesinlikle katılmıyorum. ya arkadaşım irticanın ne olduğunu bilmeden laf etmişsiniz. namaz kılana ya da kapanan bir insana irticacı değil muhafakazar , aşırı muhafazakar ya da dindar gözüyle bakılır fakat irticacı gözüyle bakılmaz. irticanın daha ne demek olduğunu bilmeden atlamışsınız. bu ülkenin cumhuriyetine, toprak bütünlüğüne, insanlarına zarar veren herkes hain ve teröristtir. gerekirse pkk gerekirse irticacılar. irticanında ne anlama geldiğini google da araştır öğren. kimseye ders verecek değilim

Evet hocam doğru haklısın irtica kavramı aynen yukarıdaki anlattığın gibidir ancak bazıları muhafazakar kavramı içerisinde hayatını sürdüren insanlara irticacı yaftası vuruyor buna da dikkat.

28 şubat döneminde sahura kalkanlar bile fişlendi ve irticacı dendi buna itiraz edemezsiniz, sahura kalkmak irticacılıksa irticacı=pkk olurmu soruyorum size Question Question Question
Sponge Bob
Aktif Üye
Aktif Üye

OLMADI PAŞAM! OLMADI!    13 Ekm 2008, 8:29Alıntıyla Cevap Gönder

Abartmaya nasıl da bayılıyoruz, gerçekten innamıyorum. Kim sahura kalktı diye fişlenmiş arkadaşım? Ben niye fişlenmedim??? Demekki mesele sadece sahura kalkmak değilmiş, o işin bahanesiymiş di mi, yoksa sahura kalkan herkesin fişlenmesi gerekirdi. İrticanın ne olduğunu, sahurdan başörtüsünden dem vuranlar da çok iyi biliyor. Ama tatrtışma yaratacak bir konu açıldı ya, hemen başörtüsünü sokuşturalım araya. Bu ülkenin dirlik ve düzenini bozmaya kalkışan herkes anarşisttir. Eğer bu işi çeşitli zorlamalarla ve özellikle silahla yapıyorsa da teroristtir. Anarşist de olsa terorist de olsa bu ülke için tehdittir ve üstesinden gelinmelidir. Durumdan vazife çıkarmaya gerek yok Mad Mad Mad
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Her Telden

OLMADI PAŞAM! OLMADI!

page generation = 0.22265 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması