Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Meb.k12.tr

OKULUN WEB SAYFASINI YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM !!!

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
boteningulu_44
Site Gezgini
Site Gezgini

OKULUN WEB SAYFASINI YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM !!!    24 Mar 2008, 10:03Alıntıyla Cevap Gönder

ya arkadaşlar bana okulun web sayfasını yapmam gerektiği söylendi ve inanın ben bu konuda hiç bişey bilmiyorum bana yardımcı olursaanız çok sevinirim şimdiden saolun Sad Sad
hangi program en kolay ve kullanışlı???
olcaybilgen
Site Gezgini
Site Gezgini

OKULUN WEB SAYFASINI YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM !!!    24 Mar 2008, 10:12Alıntıyla Cevap Gönder

dreamweaver kullanışlı ve kolay bence
ebilis
Aktif Üye
Aktif Üye

OKULUN WEB SAYFASINI YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM !!!    24 Mar 2008, 10:14Alıntıyla Cevap Gönder

Ben de aynı dertten muzdariibim
her türlü de desteğe açığım
bayx
Site Gezgini
Site Gezgini

OKULUN WEB SAYFASINI YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM !!!    24 Mar 2008, 10:14Alıntıyla Cevap Gönder

hiç bilmeyen bir kişi için dreamwaver zor gelir bence.daha basit hiç bilmeyenlerinde kullanacağı programlar var
emin.umut
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

OKULUN WEB SAYFASINI YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM !!!    24 Mar 2008, 10:22Alıntıyla Cevap Gönder

Kullanımı çok kolay...

Web Page Maker

Klasörde wep page maker in son sürümü, teplate' leri ve türkçe dil dosyası bulunmaktadır...

Rapidshare

4shared

En son emin.umut tarafından 24 Mar 2008, 10:31 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
basbag
Süper Üye
Süper Üye

OKULUN WEB SAYFASINI YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM !!!    24 Mar 2008, 10:23Alıntıyla Cevap Gönder

dreamwaver zor olur frontpage kullan bence. hazır okul siteleri var hocam onları frontpage de düzenle okuluna göre sonra filezilla diye bir program var. meb.k12.tr den ftp adresi ve şifresini yazarak bağlanıyorsun hazırladığın şablonları filezilla programıyla siteye aktarıyorsun..
muallimim
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

OKULUN WEB SAYFASINI YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM !!!    24 Mar 2008, 10:26Alıntıyla Cevap Gönder

hocam megep modüllerini indir 4 tane dream weawer modülü onları çalışmak toplam 2 gününü alır ondan sonra istediğin gibi yaparsın bir kaç günde diğer programlar işe yaramaz sen beni dinle
seyyyes
Aktif Üye
Aktif Üye

OKULUN WEB SAYFASINI YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM !!!    24 Mar 2008, 10:27Alıntıyla Cevap Gönder

1. http://www.meb.k12.tr/ adresine girilir, okul kullanıcı adı ve şifre girilerek açılan sayfadan gerekli ayarlar yapılır(şifre bilirlenir, domain oluşturulur,vs)
2. meb'in verdiği kota 20MB ve desteklediği dil sadece html olduğu için dreamweaver programı site tasarımı için işinizi fazlasıyla görür.

ama

eğer alanınızı kendiniz alacaksanız;
1. http://www.nic.tr/ adresine girilir.
2. k12.tr uzantılı bir alan adı alınır.
3. sizden bazi evrakları fakslamanız istenir.(site sizi yönlendirir zaten..ücreti en son 5 ytl idi)
4.sağlam bir sunucu kiralanır.(asp, php ,vs dil desteği ve veritabanı desteği olan)
Ben php+sql kullandığım için size tavsiyem o yönde olur.php açık kaynak kodlu olduğu için zorlandığınız yerlerde kod bulma sıkıntısı yaşamazsınız...
mehmet23
Aktif Üye
Aktif Üye

OKULUN WEB SAYFASINI YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM !!!    24 Mar 2008, 10:34Alıntıyla Cevap Gönder

bu konuda hertülü yardıma açığım....

www.elzismetpasa.k12.tr

kirik_tayf@hotmail.com
rusensahin
Süper Üye
Süper Üye

OKULUN WEB SAYFASINI YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM !!!    24 Mar 2008, 10:38Alıntıyla Cevap Gönder

Bence de frontpage kullanın...
ataaka
Aktif Üye
Aktif Üye

OKULUN WEB SAYFASINI YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM !!!    24 Mar 2008, 10:40Alıntıyla Cevap Gönder

İndirmek İçin Tıklayınız

Hocam bu adreste Okul Siteleri için hazırlanmış bir şablon var. Şablonu Frontpage, Dreamweaver gibi programlarla açıp kolaylıkla düzenleme yapabilirsiniz.
fatihdemirekin
Aktif Üye
Aktif Üye

OKULUN WEB SAYFASINI YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM !!!    24 Mar 2008, 10:42Alıntıyla Cevap Gönder

hOCAM WEB BUİLDER İ TAVSİYE EDERİM.. 4-5 BUTONLA SAYFAYI RAHAT YAPARSIN KODLARA FELAN DA GEREK YOK İNTERNETTEN İNDİREBİLRSİN. kOLAY GELSİN
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Meb.k12.tr

OKULUN WEB SAYFASINI YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM !!!

page generation = 0.17625 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması