Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Meb.k12.tr

OKULUN WEB SAYFASINI YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM !!!

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
kendir_li
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

OKULUN WEB SAYFASINI YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM !!!    24 Mar 2008, 10:44Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşar öncelikle dreamweverCS3 programı verildi bütün bilişimsınıflarına.onları gidin idareden temin edin..yükleyin türkçe olması büyük avantaj.sonra mebdeb okul şablonları var 20ye yakın renk seçenegiyle onları imdirin dreamweverda açın düzenleyin okulun resimleriyle..hadi olay gelsin
ersin_sisman
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

OKULUN WEB SAYFASINI YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM !!!    24 Mar 2008, 10:44Alıntıyla Cevap Gönder

frontpage kullan hemşerim.. eğer dreamweaver in türkçesi varsa elinde onu tavsiye ederim
tcoalngsau
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Re: OKULUN WEB SAYFASINI YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM !!!    24 Mar 2008, 10:44Alıntıyla Cevap Gönder

boteningulu_44 yazmış:
ya arkadaşlar bana okulun web sayfasını yapmam gerektiği söylendi ve inanın ben bu konuda hiç bişey bilmiyorum bana yardımcı olursaanız çok sevinirim şimdiden saolun Sad Sad
hangi program en kolay ve kullanışlı???

hocam bilmiyorum bölümünüz nedir ama,bilgisayar bölümü mezunu iseniz nasıl olurda web sayfası tasarımı hakkında hiç birşey bilemezsiniz anlamış degilim..4 yıl boyunca hiçmi merak edip bakmadınız Confused

bir bilgisayar öğretmeni bunları bilipte mezun olmicaksa neyi bilecek arkadaşlar...SÖZÜM GENEL OLARAK BİLGİSAYARCI ARKADAŞLARA SADECE SİZE DEĞİL...

kolay gelsin..
hemawaz
Aktif Üye
Aktif Üye

OKULUN WEB SAYFASINI YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM !!!    24 Mar 2008, 10:52Alıntıyla Cevap Gönder

tcoalngsau hocam sözününz gerçekten hem çook genel hem çook gereksiz olmuş.benim sözüm o kadar genel olmayacak direk size,madem yardımcı olmayacaksınız neden bir bilgisayar öğretmenin bilmesi gerekenleri sıralayıp.Size sorulmayan bi soruyla muhattab oluyorsunuz.

....bu forumda bu şekilde dikkat çekmeye çalışan insanlar var.sorduğunuz soruya akedemik kariyerini özetledikten sonra dil ucuyala cevap verenler bide bu çeşitler....

kolay gelsin
boteningulu_44
Site Gezgini
Site Gezgini

OKULUN WEB SAYFASINI YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM !!!    24 Mar 2008, 11:22Alıntıyla Cevap Gönder

tcoalngsau
ya inan seninle muhattap olmak istemem ama
inonu bote mezunuysan bilmemen çokta garip karşılanmaz bu konudakendini geliştirmen gerekiyordu ki benim ilgi alanım diildi umarım anlamışsındır
kendir_li
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

OKULUN WEB SAYFASINI YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM !!!    24 Mar 2008, 11:28Alıntıyla Cevap Gönder

tamam dostlar önemli olan bildiklerimizi paylaşmak..dediğim gibi bir sor bakalım hocam cs3ler gelmemişmi okulna?
unbreakable
Site Gezgini
Site Gezgini

OKULUN WEB SAYFASINI YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM !!!    29 Eyl 2008, 16:11Alıntıyla Cevap Gönder

Embarassed Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Rolling Eyes Wink
Geniustein
Aktif Üye
Aktif Üye

OKULUN WEB SAYFASINI YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM !!!    29 Eyl 2008, 16:17Alıntıyla Cevap Gönder

kendir_li yazmış:
tamam dostlar önemli olan bildiklerimizi paylaşmak..dediğim gibi bir sor bakalım hocam cs3ler gelmemişmi okulna?

cs3 ler bizim okula gelmemiş. nereden temin edebiliriz.

netten indirebileceğimiz bi yer varsa iy iolur okul bağlantısı oludğu için rapid olmasnın
alideniz2000
Seçkin Üye
Seçkin Üye

OKULUN WEB SAYFASINI YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM !!!    29 Eyl 2008, 17:19Alıntıyla Cevap Gönder

en yakın komşu bir okula gidip, CS3 DVD'sini kopyalayabilirsiniz hocam.
netten indireceğim diye uğraşmayın.
sonra da arkadaşların önerdiği meb şablonlarını indirip,
o şablonları boza düzelte, güle oynaya, denemeler yapa yapa,
acele etmeden,
bu işi dreamweaver ile çözebilirsiniz.

En son alideniz2000 tarafından 29 Eyl 2008, 18:05 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Geniustein
Aktif Üye
Aktif Üye

OKULUN WEB SAYFASINI YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM !!!    29 Eyl 2008, 17:23Alıntıyla Cevap Gönder

her sene göndermiyorlar mı bu dvdleri , diğer materyelleri her sene yeniliyorlar

vergi konulu şiir içeren cd den 8 ayrı kopya gönderen mebe bir alkış bu arada alkis
by_webform@t
Yeni Üye
Yeni Üye

OKULUN WEB SAYFASINI YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM !!!    01 Ekm 2008, 19:49Alıntıyla Cevap Gönder

yardımcı olabileceğini düşündüğüm 2 seçenek sunmak istiyorum

birincisi hazır tamplate ler üzerinde örnek meb in verdiklerini kendinize göre tsarlamanız için Xara Webstyle v4.0 + hem kolay hem kullanışlı.

ikincisi eğer hazıra işleme yapmak istiyorsanız jommla diyorum JoomlaWeb indirin kurulumunu yapın. zevkle tasarlayın. kolay gelsin.
sehzade
Aktif Üye
Aktif Üye

OKULUN WEB SAYFASINI YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM !!!    01 Ekm 2008, 22:35Alıntıyla Cevap Gönder

Geçen sene aynı durumu ben de yaşadım. Dreamweaver'da okul sitesini iyi kötü yaptım. Arkadaşların tavsiye ettiği programları kullanmadım, ancak dreamweaver'ı tavsiye ederim.

Yaptığım ilk site.
Not: Okuldan ayrıldım. O yüzden site güncel değil...
http://bolamanilkogretim.meb.k12.tr/
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Meb.k12.tr

OKULUN WEB SAYFASINI YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM !!!

page generation = 1.14476 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması