Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler ---> Eğitim Haberleri

Okulu Basıp, 4 Öğretmeni Dövdüler

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
ayazoglu
Site Gezgini
Site Gezgini

Okulu Basıp, 4 Öğretmeni Dövdüler    12 May 2008, 22:55Alıntıyla Cevap Gönder

http://www.bilgisayarbilisim.net

En son ayazoglu tarafından 13 May 2008, 21:04 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
@lperen
Süper Üye
Süper Üye

Okulu Basıp, 4 Öğretmeni Dövdüler    12 May 2008, 22:56Alıntıyla Cevap Gönder

aysegul_ yazmış:
kendi çocuklarına insan olmayı öğretemezler, sonra en ufak fırsatta suçlu öğretmen olur... Bu çocuklarında bu hale gelmesinin de en büyük suçlusu aileler değil mi zaten... Kendilerine şöyle eşek sudan gelinceye kadar aslında bir dayak lazım, o zaman belki beyinlerine biraz oksijen gider Mad Mad

Bu ülkede dini, ahlaki eğitimi PKK'dan daha tehlikeli görenler utansın hocam.

Üzülmemek elde değil, söylediklerinize katılmamak elde değil. Özellikle @asyam hocamın yazdıkları gerçekten durup düşünmemizi gerektiren şeyler...
ersin_sisman
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Okulu Basıp, 4 Öğretmeni Dövdüler    12 May 2008, 22:57Alıntıyla Cevap Gönder

aysarg yazmış:
denizlerb yazmış:
Öğretmenden daha değersiz şey varmı memlekette?
+1 +1

kaymakam kızından bile daha değersiziz.

ne de olsa zibil gibi öretmen var. birini öldürseler yerine başka biri gelir

O kaymakam kızını bir elime geçirirsem babası bile kurtaramaz elimden anlar dayak nasıl atılır. Nasıl bir memleket ya!!! Hayretler içinde cahil insanlarımızı seyrediyorum. Nasıl bir hamurumuz varsa okumuşuda cahil oluyor Exclamation Exclamation Exclamation
yuureii
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Okulu Basıp, 4 Öğretmeni Dövdüler    12 May 2008, 23:05Alıntıyla Cevap Gönder

Computer58 yazmış:
alkis alkis alkis HeLaL OlSUn İyi YapmışLar Very HappyVery Happy Kızmayın Arkadaslar ....Very Happy

Kusura bakmayın da şaka yapılabilecek bir durum değil bu, sizi kınıyorum.
fahrican
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Okulu Basıp, 4 Öğretmeni Dövdüler    12 May 2008, 23:12Alıntıyla Cevap Gönder

ayazoglu yazmış:
Bu aralar dayak yiyor öğretmenler moda mı oldu ne? Bu haberler öğrenciler ve velileri tarafından okunmakta ve bilinmekte, giderek artacağını düşünüyorum.

Olayı gerçekleştirenler aynı gün hiç bir şey yapmamış gibi serbest bırakıldıkları için bu moda katlanarak artacaktır. Vatandaş kaymakam kızından aşağı kalır mı.
Öğrenci ders işletmez bir şey yapamazsın, ailesi darp eder bir şey yapamazsın, bu ülkede yılda bir günlüğüne hatırlanan (hatırlanıyormuş gibi yapılan) öğretmenden daha değersiz başka memur yok. Kaymakam kızı olayından farklı olarak burada öğretmenler nezarethaneye atılmamış. Lisede 11. sınıfları şimdiden kontrol edemiyoruz seneye başımıza ne işler açacaklar.
Henüz bir sendikaya üye değilim ama ne işe yaradıklarını çok merak ediyorum. Böyle günde öğretmeninin yanında olmayan kurumlardan ne hayır gelir.

Çocuğunu hem maneviyatı yetiştirip hem de okumaya niyeti olmadığı halde zorla okula gönderen ve çocuğu suçlu olduğu halde öğretmeni darp eden herkesin Allah belasını versin.
karinca_52
Süper Üye
Süper Üye

Okulu Basıp, 4 Öğretmeni Dövdüler    12 May 2008, 23:18Alıntıyla Cevap Gönder

Computer58 yazmış:
alkis alkis alkis HeLaL OlSUn İyi YapmışLar Very HappyVery Happy Kızmayın Arkadaslar ....Very Happy

hocam ben burad helal olsun denecek bir şey göremedim ya...yarın bugün senin başınada gelebilir bu durum....unutma hepimiz aynı meslekteniz....bilmiyorum yani .....
bilgisayarbilisim33
Aktif Üye
Aktif Üye

Okulu Basıp, 4 Öğretmeni Dövdüler    13 May 2008, 11:01Alıntıyla Cevap Gönder

fahrican yazmış:
ayazoglu yazmış:
Bu aralar dayak yiyor öğretmenler moda mı oldu ne? Bu haberler öğrenciler ve velileri tarafından okunmakta ve bilinmekte, giderek artacağını düşünüyorum.

Olayı gerçekleştirenler aynı gün hiç bir şey yapmamış gibi serbest bırakıldıkları için bu moda katlanarak artacaktır. Vatandaş kaymakam kızından aşağı kalır mı.
Öğrenci ders işletmez bir şey yapamazsın, ailesi darp eder bir şey yapamazsın, bu ülkede yılda bir günlüğüne hatırlanan (hatırlanıyormuş gibi yapılan) öğretmenden daha değersiz başka memur yok. Kaymakam kızı olayından farklı olarak burada öğretmenler nezarethaneye atılmamış. Lisede 11. sınıfları şimdiden kontrol edemiyoruz seneye başımıza ne işler açacaklar.
Henüz bir sendikaya üye değilim ama ne işe yaradıklarını çok merak ediyorum. Böyle günde öğretmeninin yanında olmayan kurumlardan ne hayır gelir.

Çocuğunu hem maneviyatı yetiştirip hem de okumaya niyeti olmadığı halde zorla okula gönderen ve çocuğu suçlu olduğu halde öğretmeni darp eden herkesin Allah belasını versin.

Kesinlikle katılıyorum. Bu arada Mersin de görev yapıyorum. Olayda adı geçen okul hakkında bilgim yok. Ama şuna inanıyorum. Mersin in varoş mahallelerinde görev yapmak Doğuda görev yapmaktan daha zor. Bi de 1. bölge muamelesi görüyoruz ya işte en çok o koyuyor. Doğuda öğretmeni olmadığı için günlerce ağlayan çocuklar, batıya geldiklerin de öğretmene saygısızlık yapmaktan, andımızın sonunda Ne mutlu Kürdüm demekten, PKK propagandası yapmaktan kendilerini alamıyorlar. Batı onlara yaramıyor açıkçası...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler ---> Eğitim Haberleri

Okulu Basıp, 4 Öğretmeni Dövdüler

page generation = 3.76624 seconds, sql queries = 54

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması