Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

Okullarda YAZ DÖNEMİ KIYAFET uygulaması başladı

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
basbag
Süper Üye
Süper Üye

Okullarda YAZ DÖNEMİ KIYAFET uygulaması başladı    14 May 2008, 17:19Alıntıyla Cevap Gönder

Okullarda "yaz dönemi kıyafet uygulaması" başladı.

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik imzasıyla "Yaz Dönemi Öğrenci Kılık-Kıyafetleri" konulu genelge yayımlandı.

Genelgede, "Yaz mevsiminin başlaması ve hava sıcaklıklarının artması sebebiyle öğrencilerin olumsuz etkilenmemesi" için başlatılan uygulama kapsamında, bölgelerin iklim şartları da dikkate alınarak, belirlenen kurallar çerçevesinde "yaz dönemi kıyafetine" geçilmesi istendi.

Genelgede yer alan kurallar şöyle:

"- Erkek öğrencilerin ceket giymesi ve kravat takması zorunlu olmayacak. Erkek öğrenciler, öğrenciye yakışır, sade, kollu/yarım kollu gömlek veya tişört giyebilecekler,

- Kız öğrenciler şeffaf olmayan, vücut hatlarını belli etmeyen, badi, streç ve benzeri darlıkta kıyafet olmayacak şekilde, öğrenciye yakışır, sade, kollu/yarım kollu gömlek veya tişört giyebilecekler,

- Kıyafetlerin pedagojik esaslara uygun olmasına özen gösterilecek. Kot, streç, tayt gibi pantolonlar ile okulca belirlenenlerin dışında simge, sembol, şekil ve yazıların yer aldığı, vücut hatlarını belli eden darlık ve türde yakasız, kolsuz kıyafetler giyilmeyecek."

Okullarda yaz dönemi kıyafeti uygulaması bundan böyle her yıl Mayıs ayı başından başlayarak yeni eğitim-öğretim yılına kadar devam edecek.
http://www.memurlar.net/haber/109982/
rusensahin
Süper Üye
Süper Üye

Okullarda YAZ DÖNEMİ KIYAFET uygulaması başladı    14 May 2008, 17:20Alıntıyla Cevap Gönder

Evet kurtulacaz artık ceketlerden... +1
fatmazehra
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Okullarda YAZ DÖNEMİ KIYAFET uygulaması başladı    14 May 2008, 17:23Alıntıyla Cevap Gönder

yalnız burası hala buz gibi Smile yaz gelemedi ki bir türlü
beklet
Aktif Üye
Aktif Üye

Okullarda YAZ DÖNEMİ KIYAFET uygulaması başladı    14 May 2008, 17:25Alıntıyla Cevap Gönder

Öğretmenlere ne zaman gelir acaba?
basbag
Süper Üye
Süper Üye

Okullarda YAZ DÖNEMİ KIYAFET uygulaması başladı    14 May 2008, 17:32Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam Adanada öğretmenlerede geldi bu kıyafet uygulaması yarından itibaren geçerli
@lperen
Süper Üye
Süper Üye

Okullarda YAZ DÖNEMİ KIYAFET uygulaması başladı    14 May 2008, 17:35Alıntıyla Cevap Gönder

Şimdi öğrenciler okula tişörtle gelebilecek mi? Yani kılık kıyafet serbest demek oluyor o zaman bu. Yanlış mı anladım yoksa öyle mi?
basbag
Süper Üye
Süper Üye

Okullarda YAZ DÖNEMİ KIYAFET uygulaması başladı    15 May 2008, 10:55Alıntıyla Cevap Gönder

@lperen yazmış:
Şimdi öğrenciler okula tişörtle gelebilecek mi? Yani kılık kıyafet serbest demek oluyor o zaman bu. Yanlış mı anladım yoksa öyle mi?

Hayır hocam her zaman serbest değil. sadece mayıs ve ekim ayının 1. haftası arası serbest. hava sıcaklığından dolayı.
serefcan
Süper Üye
Süper Üye

Okullarda YAZ DÖNEMİ KIYAFET uygulaması başladı    15 May 2008, 10:59Alıntıyla Cevap Gönder

Alışkanlık oldu bende, çıkartamıyorum kravatımı bide önlüğümü.
ozilogic
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Okullarda YAZ DÖNEMİ KIYAFET uygulaması başladı    15 May 2008, 11:01Alıntıyla Cevap Gönder

ya ben vandayım hala serin buralar Smile uyugulama gelse ne olur sabah 6,50de kalkıyorum buzzz öğlen sıcak akşam cıkarken yıne serın neyse bize uygulamam hazıranda gelir daha Smile
@lperen
Süper Üye
Süper Üye

Okullarda YAZ DÖNEMİ KIYAFET uygulaması başladı    15 May 2008, 11:04Alıntıyla Cevap Gönder

basbag yazmış:
@lperen yazmış:

Hayır hocam her zaman serbest değil. sadece mayıs ve ekim ayının 1. haftası arası serbest. hava sıcaklığından dolayı.

Teşekkürler hocam.
halid03
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Okullarda YAZ DÖNEMİ KIYAFET uygulaması başladı    15 May 2008, 11:11Alıntıyla Cevap Gönder

ÖĞRETMENLER İL İL DEĞİŞİYOR GALİBA ?
hergunsince83
Aktif Üye
Aktif Üye

Okullarda YAZ DÖNEMİ KIYAFET uygulaması başladı    15 May 2008, 11:29Alıntıyla Cevap Gönder

Şu anda Van'dayım, lab.dayım, donuyorum! değil ceketi çıkarmak, montumu Ankara'ya götürmeseydim alır giyerdim. Shocked
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

Okullarda YAZ DÖNEMİ KIYAFET uygulaması başladı

page generation = 0.22238 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması