|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
hakansia
Aktif Üye

| OKUL WEB MEB SİTESİ FTP ŞİFRESİ 24 Ağu 2008, 14:12 | |
| | OKUL WEB MEB SİTESİ FTP ŞİFRESİ UNUTTUM. ACABA NASIL BULABİLİRİM VEYA NERDEN ÖĞRENEBİLİRİM. | | |
|  | adem
Seçkin Üye

| OKUL WEB MEB SİTESİ FTP ŞİFRESİ 24 Ağu 2008, 14:28 | |
| | eğer hocam meb.k12 ise okulun ilsis şifresi ile girip yeni bir şifre oluşturabilirsiniz. eğer meb.k12 değilse hosting i aldığınız firma ile görüşüp yeni bir ftp şifresi isteyin | | |
|  | rukidu
Site Gezgini

| OKUL WEB MEB SİTESİ FTP ŞİFRESİ 24 Ağu 2008, 15:57 | |
| | benim de başıma gelmişti meb.k12.tr 'ye ilsis şifresi ile girip şifremi unuttum dersen ******@meb.k12.tr adresine yolluyorlar. kolay gelsin.. | | |
|  | hakansia
Aktif Üye

| OKUL WEB MEB SİTESİ FTP ŞİFRESİ 25 Ağu 2008, 19:20 | |
| | HOCAM OKULUN ŞİFRESİİLE GİRMİYOR YADA BEN YANLIŞ YERE GİRYORUM www.meb.k12.tr adresine mi okulşifresi le gireceğim | | |
|  | Türkiye58
Süper Üye

| OKUL WEB MEB SİTESİ FTP ŞİFRESİ 25 Ağu 2008, 19:24 | |
|
 |
 |
HOCAM OKULUN ŞİFRESİİLE GİRMİYOR YADA BEN YANLIŞ YERE GİRYORUM www.meb.k12.tr adresine mi okulşifresi le gireceğim |
evet hocam okulun şifresiyle giriliyor yani ben öyle giriyorum belki okulun şifresi değiştirilmiştir idare tarafından | | |
|  | Türkiye58
Süper Üye

| OKUL WEB MEB SİTESİ FTP ŞİFRESİ 25 Ağu 2008, 19:28 | |
| | hocam şunuda söylemek isterim siteyi açarken belirttiğniz mail adresine mutlaka şifreniz gelmiştir isterseniz bi maillerinize bakın mutlaka orada şifreniz görülür tabii maili silmediyseniz. ben de bazen unutuyorum ama mailime bakarak tan öğreniyorum. bi bakın hocam mailinize | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 4.79476 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|