Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

OKUL WEB MEB SİTESİ FTP ŞİFRESİ

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
hakansia
Aktif Üye
Aktif Üye

OKUL WEB MEB SİTESİ FTP ŞİFRESİ    24 Ağu 2008, 14:12Alıntıyla Cevap Gönder

OKUL WEB MEB SİTESİ FTP ŞİFRESİ UNUTTUM. ACABA NASIL BULABİLİRİM VEYA NERDEN ÖĞRENEBİLİRİM.
adem
Seçkin Üye
Seçkin Üye

OKUL WEB MEB SİTESİ FTP ŞİFRESİ    24 Ağu 2008, 14:28Alıntıyla Cevap Gönder

eğer hocam meb.k12 ise okulun ilsis şifresi ile girip yeni bir şifre oluşturabilirsiniz. eğer meb.k12 değilse hosting i aldığınız firma ile görüşüp yeni bir ftp şifresi isteyin
rukidu
Site Gezgini
Site Gezgini

OKUL WEB MEB SİTESİ FTP ŞİFRESİ    24 Ağu 2008, 15:57Alıntıyla Cevap Gönder

benim de başıma gelmişti meb.k12.tr 'ye ilsis şifresi ile girip şifremi unuttum dersen ******@meb.k12.tr adresine yolluyorlar. kolay gelsin..
hakansia
Aktif Üye
Aktif Üye

OKUL WEB MEB SİTESİ FTP ŞİFRESİ    25 Ağu 2008, 19:20Alıntıyla Cevap Gönder

HOCAM OKULUN ŞİFRESİİLE GİRMİYOR YADA BEN YANLIŞ YERE GİRYORUM www.meb.k12.tr adresine mi okulşifresi le gireceğim
Türkiye58
Süper Üye
Süper Üye

OKUL WEB MEB SİTESİ FTP ŞİFRESİ    25 Ağu 2008, 19:24Alıntıyla Cevap Gönder

hakansia yazmış:
HOCAM OKULUN ŞİFRESİİLE GİRMİYOR YADA BEN YANLIŞ YERE GİRYORUM www.meb.k12.tr adresine mi okulşifresi le gireceğim

evet hocam okulun şifresiyle giriliyor yani ben öyle giriyorum belki okulun şifresi değiştirilmiştir idare tarafından
Türkiye58
Süper Üye
Süper Üye

OKUL WEB MEB SİTESİ FTP ŞİFRESİ    25 Ağu 2008, 19:28Alıntıyla Cevap Gönder

hocam şunuda söylemek isterim siteyi açarken belirttiğniz mail adresine mutlaka şifreniz gelmiştir isterseniz bi maillerinize bakın mutlaka orada şifreniz görülür tabii maili silmediyseniz. ben de bazen unutuyorum ama mailime bakarak tan öğreniyorum. bi bakın hocam mailinize
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

OKUL WEB MEB SİTESİ FTP ŞİFRESİ

page generation = 4.79476 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması