Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Okul web alanı için yardım..

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
titan1905
Aktif Üye
Aktif Üye

Okul web alanı için yardım..    05 Ekm 2007, 20:27Alıntıyla Cevap Gönder

hocam; okula web sayfası yaptım ve bunun meb.gov.tr de okul web sayfaları kısmında gözükesini istiyorum.
bunun için 50mb lık alanı mebin sitesinden "Okullar İçin Ücretsiz Web Sitesi Alanı " bölümünden mi alıyoruz.
ben burdan almaya çalıştım ilsis kullanıcı adım ve şifremi kabul etmiyor.Sonra acaba idareden birini mi kabul eder diye düşündüm ve müdür ün ilsis kullanıcı adı e şifresi ile girmeye çalıştım gene olmadı..Acaba meb e dilekçe falanmı lazım ??
bilgisi olan arkadaş var ise yardımcı olursa sevinirim...
ersun
Site Gezgini
Site Gezgini

meb.k12.tr uzantılı    05 Ekm 2007, 21:41Alıntıyla Cevap Gönder

hocam ilkönce http://www.meb.k12.tr/ buraya giriyorsun burada ilsis kullunıcı adı yerine okulun kurum kodunu yazıyorsun şifre ise okulun ilsis şifresidir onuda girip güvenlik kodunuda girdinmi açılan pencereden gerekli bilgileri giriyorsun sonunda sana ftp://ftp.meb.k12.tr şeklinde bir ftp adresi ve şifre veriyor bu işlemleri yaptıktab sonra okul sitesi adresi örneğin http://123456.meb.k12.tr istersen 123456 olan yere istediğin ismi yazarak değiştire biliyorsun zaten orakamlar okul kurum kodu oluyor. sonrada (GlobalSCAPE) gibi bir programlu verilien ftp adresine yüklüyorsun işlem bitiyor. bazen bakanlıktan kaynaklanan sebeblerden dolayı açılmaya biliyor birkaç defa dene. kolay gelsin
http://cinenamikkemal.meb.k12.tr
titan1905
Aktif Üye
Aktif Üye

Okul web alanı için yardım..    05 Ekm 2007, 23:26Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler hocam..
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Okul web alanı için yardım..

page generation = 0.89190 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması