Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Google pagerank-SEO-Alexa-Arama Motorları

Okul sayfasını Google'a nasıl ekleyebilirim ?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Okul sayfasını Google'a nasıl ekleyebilirim ?    25 Şub 2008, 23:25Alıntıyla Cevap Gönder

Bu gidişle çıkmayacakta hocam meb nasıl böyle birşeyi akıl etmez ki! Hocam birşey daha diyecem sizin sitelerin favicon ları gözüküyormu .meb.k12.tr uzantılı adresinizden? (Benim çıkmıyorda...)
others
Site Gezgini
Site Gezgini

Okul sayfasını Google'a nasıl ekleyebilirim ?    25 Şub 2008, 23:28Alıntıyla Cevap Gönder

hiç bir şeklde eklenmiyor katılyorum bir yolunu bilen söylesin
metecan
Site Gezgini
Site Gezgini

Okul sayfasını Google'a nasıl ekleyebilirim ?    25 Şub 2008, 23:28Alıntıyla Cevap Gönder

Google dünyanın en büyük arama motorlarından biri. Hocam sitenizi yayına verdikten bir iki ay sonra google otomatik olarak kaydeder. bir şey yapmanıza gerek yok.
okur_musun
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Okul sayfasını Google'a nasıl ekleyebilirim ?    25 Şub 2008, 23:36Alıntıyla Cevap Gönder

Ben de denedim, meb.k12.tr uzantılı okul sitemizi, ama olmuyor. google55c7ffd7dfbadd54.html dosyasını yolladım, görünüyor ama doğrulamada sorun çıkıyor.
<meta name="verify-v1" content="wpalQbElhPpFIEFPwdhGeV0eDl7f0QKhCwiMXWIoU4o=" /> kodunu da koyuyorum ana sayfaya, ama sayfayı yollayınca bu kod görünmüyor sitedeki sayfanın kodlarında. Yapan var mı acaba meb.k12.tr için? Sad
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Okul sayfasını Google'a nasıl ekleyebilirim ?    25 Şub 2008, 23:41Alıntıyla Cevap Gönder

metecan yazmış:
Google dünyanın en büyük arama motorlarından biri. Hocam sitenizi yayına verdikten bir iki ay sonra google otomatik olarak kaydeder. bir şey yapmanıza gerek yok.

Hocam kaydedicek olsa kaydederdi şimdi hemde kendimiz eklemeye çalıştığımız halde eklemiyor. Kendisinin gözekmesi biraz zor gibime geliyor diğer bir sitem vardı googleye kaydını çok kolay yapmıştım linkinide verdim çabuk eklesin diye ama tık yok adresim www.hasari.xm.com bunu googlede çok rahatlıkla görüyorum okulumun adını yazınca ama diğer bir sitem www.700.meb.k12.tr çıkmıyor ve doğrulanmıyor nedir anlamadım.
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Okul sayfasını Google'a nasıl ekleyebilirim ?    25 Şub 2008, 23:42Alıntıyla Cevap Gönder

okur_musun yazmış:
Ben de denedim, meb.k12.tr uzantılı okul sitemizi, ama olmuyor. google55c7ffd7dfbadd54.html dosyasını yolladım, görünüyor ama doğrulamada sorun çıkıyor.
<meta name="verify-v1" content="wpalQbElhPpFIEFPwdhGeV0eDl7f0QKhCwiMXWIoU4o=" /> kodunu da koyuyorum ana sayfaya, ama sayfayı yollayınca bu kod görünmüyor sitedeki sayfanın kodlarında. Yapan var mı acaba meb.k12.tr için? Sad

Hocam bu dediklerini yaptım hemde tekrar tekrar. Ama sonuç Sad
hakoteknik
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Okul sayfasını Google'a nasıl ekleyebilirim ?    25 Şub 2008, 23:55Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar okulweb adresini verirseniz kayıt ediyor. Yani demek istediğim
bizim okulun adresi mesela okulweb.meb.gov.tr/34/26/318852/ bu adresi verince kayıt ediyor.
processor
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Okul sayfasını Google'a nasıl ekleyebilirim ?    26 Şub 2008, 0:03Alıntıyla Cevap Gönder

hakoteknik yazmış:
bizim okulun adresi mesela okulweb.meb.gov.tr/34/26/318852/ bu adresi verince kayıt ediyor.

hocam biraz daha açar mısınız? meb.k12 li adres değil de meb.gov.tr den doğru gelen kısmı mı? anlayamadım sanırım Embarassed
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Okul sayfasını Google'a nasıl ekleyebilirim ?    26 Şub 2008, 0:04Alıntıyla Cevap Gönder

hakoteknik yazmış:

Tam olarak açıklarmısın nasıl yapıcağımızı?
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Okul sayfasını Google'a nasıl ekleyebilirim ?    26 Şub 2008, 0:16Alıntıyla Cevap Gönder

Sanırım eklemeyi başardım eklemek isteyen varsa web sitesini adresini yazsın nasıl yapıldığını anlatayım.(Doğrulama gerçekleşti)
hakanotuken
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Okul sayfasını Google'a nasıl ekleyebilirim ?    26 Şub 2008, 0:21Alıntıyla Cevap Gönder

hasari hocam bildiğim kadarıyla okul sitelerini ekleyemiyoruz benim okul sitemi eklemeye çok çalıştım ama sitemap.xml i doğrulatamadım aradan günler geçti baktım kendiğinden eklenmiş şimdi google de birinci sırada çıkıyor bir yerden duyduğum kadarıyla ne kadar çok güncelleme yaparsak google bizi daha çabuk buluyor bende sürekli güncelleme yaptım ve amacıma ulaştım sanırım böyle.
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Okul sayfasını Google'a nasıl ekleyebilirim ?    26 Şub 2008, 9:08Alıntıyla Cevap Gönder

hakanotuken yazmış:
hasari hocam bildiğim kadarıyla okul sitelerini ekleyemiyoruz benim okul sitemi eklemeye çok çalıştım ama sitemap.xml i doğrulatamadım aradan günler geçti baktım kendiğinden eklenmiş şimdi google de birinci sırada çıkıyor bir yerden duyduğum kadarıyla ne kadar çok güncelleme yaparsak google bizi daha çabuk buluyor bende sürekli güncelleme yaptım ve amacıma ulaştım sanırım böyle.

Hocam nerdeyse hergün güncelliyorum ama henüz çıkmadı benim site dün gece googleye ekleyip doğrulamasını sağladım.
Bekliyorum şimdi bakalım googlenin arama motru nezaman ekleyecek beni aslında hemen eklemesi lazım haritada eklemiştim çünkü.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Google pagerank-SEO-Alexa-Arama Motorları

Okul sayfasını Google'a nasıl ekleyebilirim ?

page generation = 0.15621 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması