|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
hasari
Süper Üye

Kayıt: 03 Eyl 2007 Mesajlar: 4146 Konum: 7/24 Burası...!!! |
| Okul sayfasını Google'a nasıl ekleyebilirim ? 25 Şub 2008, 23:25 | |
| | Bu gidişle çıkmayacakta hocam meb nasıl böyle birşeyi akıl etmez ki! Hocam birşey daha diyecem sizin sitelerin favicon ları gözüküyormu .meb.k12.tr uzantılı adresinizden? (Benim çıkmıyorda...) | |
|
|
 |
others
Site Gezgini

|
| Okul sayfasını Google'a nasıl ekleyebilirim ? 25 Şub 2008, 23:28 | |
| | hiç bir şeklde eklenmiyor katılyorum bir yolunu bilen söylesin | |
|
|
 |
metecan
Site Gezgini

|
| Okul sayfasını Google'a nasıl ekleyebilirim ? 25 Şub 2008, 23:28 | |
| | Google dünyanın en büyük arama motorlarından biri. Hocam sitenizi yayına verdikten bir iki ay sonra google otomatik olarak kaydeder. bir şey yapmanıza gerek yok. | |
|
|
 |
okur_musun
Seçkin Üye

| Okul sayfasını Google'a nasıl ekleyebilirim ? 25 Şub 2008, 23:36 | |
| Ben de denedim, meb.k12.tr uzantılı okul sitemizi, ama olmuyor. google55c7ffd7dfbadd54.html dosyasını yolladım, görünüyor ama doğrulamada sorun çıkıyor.
<meta name="verify-v1" content="wpalQbElhPpFIEFPwdhGeV0eDl7f0QKhCwiMXWIoU4o=" /> kodunu da koyuyorum ana sayfaya, ama sayfayı yollayınca bu kod görünmüyor sitedeki sayfanın kodlarında. Yapan var mı acaba meb.k12.tr için?  | |
|
|
 |
hasari
Süper Üye

| Okul sayfasını Google'a nasıl ekleyebilirim ? 25 Şub 2008, 23:41 | |
|
 |
 |
Google dünyanın en büyük arama motorlarından biri. Hocam sitenizi yayına verdikten bir iki ay sonra google otomatik olarak kaydeder. bir şey yapmanıza gerek yok. |
Hocam kaydedicek olsa kaydederdi şimdi hemde kendimiz eklemeye çalıştığımız halde eklemiyor. Kendisinin gözekmesi biraz zor gibime geliyor diğer bir sitem vardı googleye kaydını çok kolay yapmıştım linkinide verdim çabuk eklesin diye ama tık yok adresim www.hasari.xm.com bunu googlede çok rahatlıkla görüyorum okulumun adını yazınca ama diğer bir sitem www.700.meb.k12.tr çıkmıyor ve doğrulanmıyor nedir anlamadım. | |
|
|
 |
hasari
Süper Üye

| Okul sayfasını Google'a nasıl ekleyebilirim ? 25 Şub 2008, 23:42 | |
|
 |
 |
Ben de denedim, meb.k12.tr uzantılı okul sitemizi, ama olmuyor. google55c7ffd7dfbadd54.html dosyasını yolladım, görünüyor ama doğrulamada sorun çıkıyor.
<meta name="verify-v1" content="wpalQbElhPpFIEFPwdhGeV0eDl7f0QKhCwiMXWIoU4o=" /> kodunu da koyuyorum ana sayfaya, ama sayfayı yollayınca bu kod görünmüyor sitedeki sayfanın kodlarında. Yapan var mı acaba meb.k12.tr için?  |
Hocam bu dediklerini yaptım hemde tekrar tekrar. Ama sonuç  | |
|
|
 |
hakoteknik
Seçkin Üye

| Okul sayfasını Google'a nasıl ekleyebilirim ? 25 Şub 2008, 23:55 | |
| arkadaşlar okulweb adresini verirseniz kayıt ediyor. Yani demek istediğim
bizim okulun adresi mesela okulweb.meb.gov.tr/34/26/318852/ bu adresi verince kayıt ediyor. | |
|
|
 |
processor
Seçkin Üye

| Okul sayfasını Google'a nasıl ekleyebilirim ? 26 Şub 2008, 0:03 | |
|
 |
 |
arkadaşlar okulweb adresini verirseniz kayıt ediyor. Yani demek istediğim
bizim okulun adresi mesela okulweb.meb.gov.tr/34/26/318852/ bu adresi verince kayıt ediyor. |
hocam biraz daha açar mısınız? meb.k12 li adres değil de meb.gov.tr den doğru gelen kısmı mı? anlayamadım sanırım  | |
|
|
 |
hasari
Süper Üye

| Okul sayfasını Google'a nasıl ekleyebilirim ? 26 Şub 2008, 0:04 | |
|
 |
 |
arkadaşlar okulweb adresini verirseniz kayıt ediyor. Yani demek istediğim
bizim okulun adresi mesela okulweb.meb.gov.tr/34/26/318852/ bu adresi verince kayıt ediyor. |
Tam olarak açıklarmısın nasıl yapıcağımızı? | |
|
|
 |
hasari
Süper Üye

| Okul sayfasını Google'a nasıl ekleyebilirim ? 26 Şub 2008, 0:16 | |
| | Sanırım eklemeyi başardım eklemek isteyen varsa web sitesini adresini yazsın nasıl yapıldığını anlatayım.(Doğrulama gerçekleşti) | |
|
|
 |
hakanotuken
Seçkin Üye

| Okul sayfasını Google'a nasıl ekleyebilirim ? 26 Şub 2008, 0:21 | |
| | hasari hocam bildiğim kadarıyla okul sitelerini ekleyemiyoruz benim okul sitemi eklemeye çok çalıştım ama sitemap.xml i doğrulatamadım aradan günler geçti baktım kendiğinden eklenmiş şimdi google de birinci sırada çıkıyor bir yerden duyduğum kadarıyla ne kadar çok güncelleme yaparsak google bizi daha çabuk buluyor bende sürekli güncelleme yaptım ve amacıma ulaştım sanırım böyle. | |
|
|
 |
hasari
Süper Üye

| Okul sayfasını Google'a nasıl ekleyebilirim ? 26 Şub 2008, 9:08 | |
|
 |
 |
hasari hocam bildiğim kadarıyla okul sitelerini ekleyemiyoruz benim okul sitemi eklemeye çok çalıştım ama sitemap.xml i doğrulatamadım aradan günler geçti baktım kendiğinden eklenmiş şimdi google de birinci sırada çıkıyor bir yerden duyduğum kadarıyla ne kadar çok güncelleme yaparsak google bizi daha çabuk buluyor bende sürekli güncelleme yaptım ve amacıma ulaştım sanırım böyle. |
Hocam nerdeyse hergün güncelliyorum ama henüz çıkmadı benim site dün gece googleye ekleyip doğrulamasını sağladım.
Bekliyorum şimdi bakalım googlenin arama motru nezaman ekleyecek beni aslında hemen eklemesi lazım haritada eklemiştim çünkü. | |
|
|
 |
|
|