Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler ---> Eğitim Haberleri

Okul Müdürü Yargıç'tan kayıt parası isteyince...

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
byvector
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Okul Müdürü Yargıç'tan kayıt parası isteyince...    24 Ağu 2008, 18:17Alıntıyla Cevap Gönder

Yargıç Avni Mis, torununu okula kaydetmek için kayıt parası isteyen müdürle tartıştı. Gözaltına alınan müdür Karabucak ardından mahkemeye çıktı

Ankara Adliyesi’nde hâkimlik yapan Avni Mis, torununu anaokuluna kaydettirmek için gittiği ilköğretim okulunda ‘kayıt parası’ istenmesi nedeniyle müdür Kani Karabucak’la tartıştı.

Mis, Karabucak’ı kendisine hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına aldırdı. Karabucak tutuklama talebiyle sevk edildiği mahkemeden serbest bırakıldı.

Polis kayıtlarına yansıyan ilginç olay önceki gün Çankaya Dikmen’deki İzzet Latif Aras İlköğretim Okulu’nda yaşandı. Ankara Adliyesi’nde görevli 28. Asliye Ceza Mahkemesi Hâkimi Mis, torununu anaokuluna kaydettirmek için Dikmen’deki ilköğretim okuluna gitti.

Tartışma bitmemiş

Mis, kendisinden ‘kayıt adı altında para istenmesi nedeniyle müdür Karabucak’la tartıştı.

Okul yönetiminin yasak olmasına karşın, kendisinden 200 YTL para istemesi nedeniyle büyüyen tartışma sonrasında Mis, okulu terketti.

Karabucak, olayın bittiğini düşündüğü sırada öğleden sonra okula gelen polislerin elindeki gözaltı talimatıyla, kendisini gözaltı için aradıklarını görünce şoke oldu.

Tutuklanması talep edildi

Müdür Karabucak, hâkim Mis’e hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alınması ve “mevcutlu” olarak mahkemeye çıkarılması talimatı gereğince Ankara Emniyeti’ne götürüldü. Karabucak, buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Adliyeye sevkedilerek nöbetçi savcılığa çıkarıldı. Nöbetçi savcılık ifadesini aldığı Karabucak’ı “tutuklanma” talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk etti. Nöbetçi mahkeme, Karabucak’ı tutuksuz yargılanması kararıyla serbest bıraktı.

ALINTI : MİLLİYET
Türkiye58
Süper Üye
Süper Üye

Okul Müdürü Yargıç'tan kayıt parası isteyince...    24 Ağu 2008, 19:13Alıntıyla Cevap Gönder

bişey demekten vazgeçtim
byvector
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Okul Müdürü Yargıç'tan kayıt parası isteyince...    24 Ağu 2008, 20:40Alıntıyla Cevap Gönder

hayatsuyu1979 yazmış:
bişey demekten vazgeçtim

Neden?
tamram
Süper Üye
Süper Üye

Okul Müdürü Yargıç'tan kayıt parası isteyince...    24 Ağu 2008, 20:45Alıntıyla Cevap Gönder

bir de adalet sistemimizin yavaş olduğundan şikayet ederler.. daha ne kadar hızlansın Laughing
alluceli
Site Gezgini
Site Gezgini

Okul Müdürü Yargıç'tan kayıt parası isteyince...    24 Ağu 2008, 20:49Alıntıyla Cevap Gönder

ne desem boştur...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler ---> Eğitim Haberleri

Okul Müdürü Yargıç'tan kayıt parası isteyince...

page generation = 0.14133 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması