Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> İlsis

Okul Kütüphane Bilgileri Girişi için DEWEY ONLU Sistem ( Dos20 )

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
root
Site Gezgini
Site Gezgini

Okul Kütüphane Bilgileri Girişi için DEWEY ONLU Sistem ( Dos20 )    04 Mar 2008, 11:03Alıntıyla Cevap Gönder

MEB ilsis Okul Kütüphane Bilgileri Girişi için DEWEY ONLU Sistem ( Dos20 ) ne demek bilen varmı?

okula kütüphane kitap girişleriyle ilgili gelen yazıda aynen bu sistemle giriş yapın diyor.
mkpatriot
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Okul Kütüphane Bilgileri Girişi için DEWEY ONLU Sistem ( Dos20 )    04 Mar 2008, 11:09Alıntıyla Cevap Gönder

hocam onu bunu bilmemde o kitpaları nasıl gireriz onu düşünüyorum şahsen 3000-4000 arası kitap var bunları girecezde bakanlık bunu ne yapacak eyer baktınız ise ağırlığına varana kadar istiyorrlar,şaştım bu işe scared
acaba doğalgaz falan kesilince ne kadar süre yakacakları falan vardır onumu hesaplayacaklar Mr. Green
tmancar
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Okul Kütüphane Bilgileri Girişi için DEWEY ONLU Sistem ( Dos20 )    07 Mar 2008, 9:16Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam eğer Kitap girecekseniz DEWEY ONLU Sistem ( Dos20 ) bölümüne 094 kodunu, ansiklopedi girecekseniz 030 kodunu gireceksiniz. Ama ne olduğunu bilmiyorum.
nilgun
Site Gezgini
Site Gezgini

Okul Kütüphane Bilgileri Girişi için DEWEY ONLU Sistem ( Dos20 )    03 Nis 2008, 13:31Alıntıyla Cevap Gönder

bende kitap girişi yapıyorum daha doğrusu yapamıyorum bişey anlamadım taşınır mal yönetmeli falan tif işlermlerinden oluyormuş galiba nasıl oalcak bilen varmı girdiğim kitapları görmek istiyorum kontol amaçlı ama nerden görebilirim
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> İlsis

Okul Kütüphane Bilgileri Girişi için DEWEY ONLU Sistem ( Dos20 )

page generation = 0.19171 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması