|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
root
Site Gezgini

| Okul Kütüphane Bilgileri Girişi için DEWEY ONLU Sistem ( Dos20 ) 04 Mar 2008, 11:03 | |
| MEB ilsis Okul Kütüphane Bilgileri Girişi için DEWEY ONLU Sistem ( Dos20 ) ne demek bilen varmı?
okula kütüphane kitap girişleriyle ilgili gelen yazıda aynen bu sistemle giriş yapın diyor. | | |
|  | mkpatriot
Seçkin Üye

| Okul Kütüphane Bilgileri Girişi için DEWEY ONLU Sistem ( Dos20 ) 04 Mar 2008, 11:09 | |
| hocam onu bunu bilmemde o kitpaları nasıl gireriz onu düşünüyorum şahsen 3000-4000 arası kitap var bunları girecezde bakanlık bunu ne yapacak eyer baktınız ise ağırlığına varana kadar istiyorrlar,şaştım bu işe
acaba doğalgaz falan kesilince ne kadar süre yakacakları falan vardır onumu hesaplayacaklar  | | |
|  | tmancar
Seçkin Üye

| Okul Kütüphane Bilgileri Girişi için DEWEY ONLU Sistem ( Dos20 ) 07 Mar 2008, 9:16 | |
| | Hocam eğer Kitap girecekseniz DEWEY ONLU Sistem ( Dos20 ) bölümüne 094 kodunu, ansiklopedi girecekseniz 030 kodunu gireceksiniz. Ama ne olduğunu bilmiyorum. | | |
|  | nilgun
Site Gezgini

| Okul Kütüphane Bilgileri Girişi için DEWEY ONLU Sistem ( Dos20 ) 03 Nis 2008, 13:31 | |
| | bende kitap girişi yapıyorum daha doğrusu yapamıyorum bişey anlamadım taşınır mal yönetmeli falan tif işlermlerinden oluyormuş galiba nasıl oalcak bilen varmı girdiğim kitapları görmek istiyorum kontol amaçlı ama nerden görebilirim | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.19171 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|