Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

okul formatörlüğü yıl sonu çalışma raporu

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
sivinc
Yeni Üye
Yeni Üye

okul formatörlüğü yıl sonu çalışma raporu    28 Hzr 2007, 1:22Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar ilçe mem den okul formatörlerden yıl sonu çalışma raporu istendi. bu konuda bilgisi olan ya da elinde herhangi bir örnek olan varsa yardımınızı istiyorum. Teşekkürler
miraz
Aktif Üye
Aktif Üye

okul formatörlüğü yıl sonu çalışma raporu    28 Hzr 2007, 9:09Alıntıyla Cevap Gönder

Umarım işinize yarar.

RAPOR.rar
 Açıklama:
Okul Formatörlüğü Yıl Sonu Çalışma Raporu

İndir
 Dosya Adı:  RAPOR.rar
 Dosya Boyutu:  3.17 KB
 İndirilme:  2701 defa

miraz
Aktif Üye
Aktif Üye

okul formatörlüğü yıl sonu çalışma raporu    28 Hzr 2007, 13:10Alıntıyla Cevap Gönder

Bir önceki rapordan biraz daha detaylı bir rapor hazırladım. Birde buna bakın.

Yıl SonuRAPOR.rar
 Açıklama:
Yıl sonu Faaliyet Raporu

İndir
 Dosya Adı:  Yıl SonuRAPOR.rar
 Dosya Boyutu:  5 KB
 İndirilme:  2256 defa

sivinc
Yeni Üye
Yeni Üye

okul formatörlüğü yıl sonu çalışma raporu    28 Hzr 2007, 15:30Alıntıyla Cevap Gönder

çok teşekkür ederim yardımların için. Çok işime yaradı...Emeğine sağlık. Smile
izorya
Site Gezgini
Site Gezgini

okul formatörlüğü yıl sonu çalışma raporu    03 Oca 2008, 11:08Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler tam ben de rapor hazırlayacaktım.elinize sağlık
matbilcom48
Yeni Üye
Yeni Üye

okul formatörlüğü yıl sonu çalışma raporu    13 Oca 2008, 17:51Alıntıyla Cevap Gönder

İyi akşamlar arkadaşlar rapor için öncelikle tesekkürler....
Bişey soracaktım
Ben de sanırım artık bilgisayar formatörüyüm yarın sonuçlanacak...
Çalışma saatleri ve ek ders ücretleri konusunda bir bilgisi olan arkadaş bana yardımcı olabilir mi????
Bir de yarıyıl tatilimiz olmayacak mı?
ahtas
Site Gezgini
Site Gezgini

okul formatörlüğü yıl sonu çalışma raporu    21 Oca 2008, 14:40Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşım her rapor hazırlanan yıllık çalışma planına uygun olmak zorunda ama..
hani sene başında hazırladığımız çalışma planları varya orda yazdıklarımızı şimdi yapıldı diyerek rapor haline getireceğiz gayet kolay..
cooolllooo
Aktif Üye
Aktif Üye

okul formatörlüğü yıl sonu çalışma raporu    09 Şub 2008, 20:49Alıntıyla Cevap Gönder

paylaşım için çok teşekkur emeğinize sağlık
kayip_kent
Aktif Üye
Aktif Üye

okul formatörlüğü yıl sonu çalışma raporu    05 Mar 2008, 0:16Alıntıyla Cevap Gönder

tşk Smile
bilgebilgin
Site Gezgini
Site Gezgini

okul formatörlüğü yıl sonu çalışma raporu    27 Mar 2008, 15:13Alıntıyla Cevap Gönder

Allah razı olsun.
hashocam
Site Gezgini
Site Gezgini

okul formatörlüğü yıl sonu çalışma raporu    27 Mar 2008, 15:20Alıntıyla Cevap Gönder

paylaşımlara teşekkür..
hashocam
Site Gezgini
Site Gezgini

okul formatörlüğü yıl sonu çalışma raporu    27 Mar 2008, 15:21Alıntıyla Cevap Gönder

paylaşımlara teşekkür..
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

okul formatörlüğü yıl sonu çalışma raporu

page generation = 0.22106 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması