Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Okul ADSL hızınız yavaş mı?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
ali1971
Site Gezgini
Site Gezgini

Okul ADSL hızınız yavaş mı?    06 May 2008, 11:32Alıntıyla Cevap Gönder

Geçen hafta 444 0 375 i arayarak internet bağlantımın çok yavaş olduğunu bildirdim. herşey normal dendi ve ben arızaya bir kayıt bıraktım . arayıp sorunun ne olduğu soruldu ve bende 1024 parası alıyorsunuz fakat ben 256 ya bile razıyım dedim. ilgileneceğiz dendi ve bu görüşmeler bir tam gün devam etti.
demekki isteyince oluyormuş, gerçekten internet hızım bir haftadır iyiydi. iyiydi diyorum çünkü bugün berbat.
telekomun bana cevabı sorunun benden kaynaklandığı ve eğer sadece bende sorun olmasa bütün okullar ararmış. sadece ben arıyormuşum. aramadığımız için suçluyuz yani.
bu demek oluyor ben kendi adıma hergün arayacağım.
sabah aramıştım şimdi tekrar düzeldi. sabah internete giremiyordum bile.
sizlerde arayın arkadaşlar. tekrar tekrar, düzelene kadar.
kural böyleymiş.

399 defa İzlenme, 46 KB

image001.gif

399 defa İzlenme, 39.22 KB

ttnet.gif

bilisimci61
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Okul ADSL hızınız yavaş mı?    06 May 2008, 11:39Alıntıyla Cevap Gönder

bizdede bugün bağlankıda bir sorun var acaba aynı sebepten mi kaynaklanıyoru, bugün sabahtan beri doğru düzgün bağlanamıyoruz... bizde mi arasak acaba!
erkut55
Aktif Üye
Aktif Üye

Okul ADSL hızınız yavaş mı?    06 May 2008, 12:20Alıntıyla Cevap Gönder

belki biliniyo ama http://speedtest.ttnet.net.tr/ adresini kullanıp hızınızı ölçüp sonra arayabilirsiniz...
aakcakaza
Süper Üye
Süper Üye

Okul ADSL hızınız yavaş mı?    06 May 2008, 12:22Alıntıyla Cevap Gönder

gecen hafta bizde de baya kotuydu ama bu hafta bi sıkıntı yok!
erolaguven
Aktif Üye
Aktif Üye

Okul ADSL hızınız yavaş mı?    06 May 2008, 12:41Alıntıyla Cevap Gönder

Telekomu aradım. Ankarada bir çalışma var dedi. Bütün meb hatlarında internet iptal dedi. Haberiniz olsun. Modeminizi veya ağınızı fazla kurcalamayın.
dilekakka
Aktif Üye
Aktif Üye

Okul ADSL hızınız yavaş mı?    06 May 2008, 12:55Alıntıyla Cevap Gönder

yavaş ne kelimee..sabahtan beri şimdi bağlanabiliyorum..bende aradım +1
mask
Aktif Üye
Aktif Üye

Okul ADSL hızınız yavaş mı?    06 May 2008, 12:58Alıntıyla Cevap Gönder

bugün bizdede yavaş ne kelime ölü internet resmen. telekomu arasak ta birşey değişmedi. sizin switchtendir. bağlantınız normal görünüyor diyor.
esal
Aktif Üye
Aktif Üye

Okul ADSL hızınız yavaş mı?    06 May 2008, 13:08Alıntıyla Cevap Gönder

erolaguven yazmış:
Telekomu aradım. Ankarada bir çalışma var dedi. Bütün meb hatlarında internet iptal dedi. Haberiniz olsun. Modeminizi veya ağınızı fazla kurcalamayın.

işte bu yüzden bugun müfettişlere normalde yaptığımız şeyleri bile yapmıyormuş gibi gözüktük. telekom banada aynı cevabı verdi.Bilgisayar dersini geçtim hadi Dyned de çalışmadı dolayısıyla.ordanda bi sıkıntı çektik. sonra bi elektirikçi çağırdılar düşünün okul ne kadar panikledi. e-okul vs ulaşamadılar Smile bi teftiş geçirdimki sormayın gitsin. neyse yazsam roman olacak burda. Sad şimdi internet hızı fena değil.
tisimer
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Okul ADSL hızınız yavaş mı?    06 May 2008, 13:13Alıntıyla Cevap Gönder

bende bugün aynı sorunu yaşıyodum arardım sorun çözüldü dediğiniz gibi aramadan olmuyor
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Okul ADSL hızınız yavaş mı?    06 May 2008, 13:32Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam bizim hız bildim bileli 256 kbs okulların normal internet erişim hızları kaç eğer yalnışlık varsa arayalım düzeltelim bu yalnışı....

264 defa İzlenme, 28.18 KB

adsl hızım.JPG

titan1905
Aktif Üye
Aktif Üye

Okul ADSL hızınız yavaş mı?    06 May 2008, 13:36Alıntıyla Cevap Gönder

aynen bizdede yavaş. bende aratıyım idareye iyi fikir. telekomdakilerin verdiği cevaba da yuh artı diyorum bu kadar sorumsuzluk olmaz
aydansii
Aktif Üye
Aktif Üye

Okul ADSL hızınız yavaş mı?    06 May 2008, 13:38Alıntıyla Cevap Gönder

bende bir süre önce sürekli F5 yapmaktan sıkılmıştım ama şimdi iiii
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Okul ADSL hızınız yavaş mı?

page generation = 0.16235 seconds, sql queries = 19

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması