Kullanıcı adı:  Şifre:  Her ziyaretimde otomatik giriş yap                              GirişGiriş   

Sitemize Hoşgeldiniz..! 

Bilişim Teknolojileri-Bilgisayar Forum
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Forumu Son Konuları
Son 24 Saat
Kayıt Olun
Kayıt Olun
iletişim
iletişim

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 172 mesaj ] Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Sonraki
Yazar Mesaj
  Re: Zorunlu Formatörlük - Tek başlık
Mesaj 29 Ara 2009, 15:10 
Yeni Üye
Yeni Üye

Yaren61;arkadaşlar anlamamakta direniyorlar ama bazı illerde zorunlu formatörlük uygulaması başladı.Yani sana imza attıran da soranda yok olmak isteyip istemediğini.Bunun korkaklıkla falan alakası yok.herkes gözünü açsın yavaş yavaş mecbur tutularak, hiçbirşeye ses çıkaramayacak duruma getirilerek yaşamak zorunda kalacağız...

Başa Dön

Mesaj 29 Ara 2009, 15:22 
Aktif Üye
Aktif Üye

bir tarafta formatörlük istemeyen arkadaşlar bir tarafta benim gibi sözleşmeli olup da formatörlük yapamamaktan muzdarip öğretmenler ..

Başa Dön

Mesaj 31 Ara 2009, 14:58 
Aktif Üye
Aktif Üye
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar İstanbul'da yazı geldi. İsteyip istemediğimi sordula. Ben de istemiyorum deyip imzaladım bakalım neler olacak?

Başa Dön

Mesaj 31 Ara 2009, 15:06 
Aktif Üye
Aktif Üye

skipper_forum yazdı:
Arkadaşlar İstanbul'da yazı geldi. İsteyip istemediğimi sordula. Ben de istemiyorum deyip imzaladım bakalım neler olacak?

Hocam istanbulda ilk dönem böyle bir şey sorulmadı. Bu dönem uygulama değişti mi acaba? İsteyip istemediğimiz soruluyor mu?

Başa Dön

Mesaj 31 Ara 2009, 15:20 
Site Gezgini
Site Gezgini

istanbulda hangi ilçeye geldi hocam ?

Başa Dön

Mesaj 04 Oca 2010, 14:04 
Yeni Üye
Yeni Üye

Arkadaşlar bende bu zorunlu formatör işini istemiyorum ve imza atmadım. ama görevlendirme yazısını yazmışlar ve onay alınmış. bu görevlendirmeyi nasıl iptal edebiliriz? Fikir verirseniz sevinirim...

Başa Dön

Mesaj 05 Oca 2010, 13:46 
Yeni Üye
Yeni Üye

K.Maraş ta da aynı sıkıntı var. Ben de istemiyordum. Okuldan başka branştan (formatörlük belgeli) öğrt in dilekçesi yollandı. Gelen listedeyse ne gariptir ki benim adım var. Kâle bile almamışlar onun başvurusunu. Hukûkî hiçbir dayanağı yok ama... İnsanı meslekten soğutuyorlar resmen yaa!!!

Başa Dön

Mesaj 06 Oca 2010, 14:57 
Seçkin Üye
Seçkin Üye

hacimd yazdı:
Arkadaşlar bende bu zorunlu formatör işini istemiyorum ve imza atmadım. ama görevlendirme yazısını yazmışlar ve onay alınmış. bu görevlendirmeyi nasıl iptal edebiliriz? Fikir verirseniz sevinirim...

hocam bundan sonra yapacağın tek iş mahkeme kalmış bu görevlendirmenin iptali için idari mahkemeye vereceksin. bunun için bağlı bulunduğun bir sendika varsa irtibata geçebilirsin. onlar sana yardımcı olurlar.

Başa Dön

Mesaj 10 Oca 2010, 10:31 
Yeni Üye
Yeni Üye

arkadaşlar ben Trabzonda formatörüm.. Artık sıkılmıştım formatörlükten dilekçe verdim formatörlüğü bırakmak istediğime dair fakat ilçeden dilekçem geri döndü. İstememe gibi bi hakkım yokmuş bilgisayarcı olduğum için zorunluymuş ve dilekçemin il mem'e ulaştığında müfettiş görevlendiriliyomuş soruşturma geçiriyomuşum.. Öğretmenliği bırakmak anlamına geliyomuş formatörlüğü bırakmam... Böle bi açıklama yapıldı malesef bırakamıyoruz bu lanet formatörlüğü...

Başa Dön

Mesaj 10 Oca 2010, 11:05 
Site Admin
Site Admin
Kullanıcı avatarı

neshe61 yazdı:
arkadaşlar ben Trabzonda formatörüm.. Artık sıkılmıştım formatörlükten dilekçe verdim formatörlüğü bırakmak istediğime dair fakat ilçeden dilekçem geri döndü. İstememe gibi bi hakkım yokmuş bilgisayarcı olduğum için zorunluymuş ve dilekçemin il mem'e ulaştığında müfettiş görevlendiriliyomuş soruşturma geçiriyomuşum.. Öğretmenliği bırakmak anlamına geliyomuş formatörlüğü bırakmam... Böle bi açıklama yapıldı malesef bırakamıyoruz bu lanet formatörlüğü...

Hocam bu gelen cevap yazısını tam olarak ekleyebilir misiniz?

Başa Dön

Mesaj 10 Oca 2010, 11:24 
Aktif Üye
Aktif Üye
Kullanıcı avatarı

neshe61 yazdı:

hocam yazıyı merakla bekliyoruz.Öğretmenliği bırakma anlamına geliyormuş demek.Ayrıca imza attırılmadan formatör görevlendirilen arkadaşlar itiraz dilekçenizi yazın milli eğitime.Verilen cevap yazısını alarak hemen bir avukata gidin.İdari mahkemeye başvurun.Bundan sonra o ilde siz de, sizden sonraki BT Öğretmenleri de rahat eder.

Başa Dön

Mesaj 10 Oca 2010, 12:34 
Site Admin
Site Admin
Kullanıcı avatarı

neshe61 yazdı:

İlçeden dilekçe geri dönemez hocam, cevap verilir olumlu olumsuz, cevap verilmezse de olumsuz cevap yerine geçer. Sözlü cevap verildiyse hiç olmaz zaten. mahkeme yolunuz açılır. Dilekçenize cevap verme süresi dolduktan hemen sonra mahkemeye başvurabilirsiniz. Eğer sendikanız varsa dilekçeyi yazdırırsınız sadece mahkeme harç parası (100 tl civarıdır) verirsiniz.

Diğer illerde zorunlu görevlendirme yapmayanlar olduğuna göre yasal dayanaklı bir dayatma değil bu olay.

Başa Dön

Mesaj 19 Oca 2010, 10:20 
Yeni Üye
Yeni Üye

bende aynı durumdayım . İstemediğim halde formatörlük verildi. 4 hafta önce form ve üst yazı geldi. istemiyorum dedim imzaladım. dün valilik onaylı bir yazı daha geldi. görevlendirmem yapılmış. çok kızgınım. :verymad:

Başa Dön

Mesaj 19 Oca 2010, 10:54 
Aktif Üye
Aktif Üye

yaren61 yazdı:
imza attırsalar atmayacağım ama hiç bir yere imza atmadan formatör oldum ne yazıkki benim gibi bu durumda olan yok mu?

ben varım zorunlu olarak oldum Beni zorunlu formatör yapanlar ömür boyu herseye zorulu kalsın insallah :lol:

Hıncı, çocukluktan kalma bir yara izi gibi

Başa Dön

Mesaj 19 Oca 2010, 11:16 
Site Gezgini
Site Gezgini

kocaelinde formatörlük zorunlu değil ben bu sene almadım. ama gelin görünki beni zorunlu olarak lisede görevlendirdiler. memler sanırım ihtiyaçlarına göre bu görevlendirmeleri zorunlu kılıyorlar. formatör ol ayrı bir dert olma ayrı bir dert

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 172 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: BAYSUKRU, Burak_sln, etemucin, mahmutkarakus, mahonyhacettepe, muratti32, mutefli24, nebiyan55, ozkansedef, Turna, yakuphan ve 28 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-

Bilişim Teknolojileri-E_Okul