YİBOLARDA nçöbet tutuyor para alıyorlar üstüne üstlük bayanlar +10 erkekler +6 hizmet puanı alıyor ama biz okulun bütün amele işlerini yapıyoruz, hcoarın ağız kokusunu çekiyoruz rehber sınıf haricinde Bilg lablarla lgileniyorz, yavaşlayan interneti bile hızlandırıyorz,e-okul açılmayınca suçlusu biz oluyoruz, başka hocların dersleri için lab ve projeksiyon ayarlıyoruz ama bize ne puan ne de başka bişey var üstüne üstlük yapamazsan eğer nasıl bilgisayarcısın tepkisi alıyoruz....Hani bi video varya İYİ Kİ BİLGİSAYAR ÖĞRETMENİYİM...videoyu yapan arkadaş ne güzel anlatmış.....Yani bu senin isyanın ilk değil ki....
siz sanırım yibo da görev yapmadınız ki bu kadar atmışsınız,bazı arkadaşlar okul içinde tutulan nöbetlerde bile çok yoruluyoruz derken yibo lada belleticik yapmanın ne kadar kolay olmadığını tahmin etmeniz lazım, umarım bir gün sizede yibo da çalışmak nasip olur ki bu kadar ön yargılı yaklaşmaz eleştirilerinizi düşünerek yaparsınız, hiç bir yibo öğretmeni zannetmiyorum ki parası için nöbet tutuyor hem bu ek puan olayı daha yeni yayımlandı ama henüz uygulanmadı. artı bilişimci olarak ben anlayamadım yibo lardaki öğretmenlere fazladan ücret ödeniyor, artı puan veriliyor ne demek?
formatörlükten ben de sıkıldım sırf ekders için çekiyorum bunca zahmeti çoğu öğretmen çalışmayı derse girmek olarak algılıyor biz de az derse girdiğmiz için onlara göçre bedavadan maaş alıyoruz ama bi bilseler ne gıcık işlerle uğraştığımızı bizim tek istediğimiz mesai saatlerimiz,görev tanımlamamız belli olsun gittiğimiz her okulda ilçenin adamı oluyoruz herkesin pc derdini çekecek değiliz ben artık hayır diyorum özel hayatımdan taviz veremem çünkü ben de insanım.. raporları sevkleri ve yoklamaları giriyorum bilgisayar bakım onarım okul web müdür gittiğinde okulda durma ve kollama 7/24 pc destek hattı joker öğretmenlik foto çek foto kaydet foto yükle.... aklıma gelmeyen işlerr.... şikayetçi değilim ama kırgınım mutsuzum huzursuzum lütfen işimizin ne olduğunu söyleyin de yapalım resmen jokeriz..
Aynen benim durum da böyle hocam..
Açık lise sınavında görevliydim gözcü olarak hafta sonu.. Sınıf öğretmeninin biri sırıtarak: " Sizin branştan soru ver mı hocam?" diye soruyor.. Şeytan dedi " Patlat bir tane ağzındaki dişleri indir yere "
Kayıt: 17 Ara 2007, 02:20 Mesajlar: 246 Konum: hadi gel köyümüze geri dönelim?!!!
lavinia_7 yazdı:
ben de 4 sene okudum ben de öğretmenim ama nedn diğer meslektaşlarm gibi 3 te çıkmıyorum. neden herhangi biri gelip elindeki formatörlük sertifikasıyla benim okuluma gelip zümre başkanım olabiliyo. neden benm gireceğim dersleri alıyo.
hadi bunları geçtim. rehber öğretmen hiç derse girmiyo saat 3 olunca koşa koşa gidebiliyo ben akşam 5 e kadar beklemek zorunda kalıyorum ya biri açıklasın yaaa.. isyan ettim atık... offffffffffffffffff
_________________ bakışı kör bir koyu maviye sürgün
okşar duruşuyla kendini kelebek
gün ışığı eylenir eskimiş aynalarda
sen olduğun gümüş saati bekleyerek..
hani bi reklam var ya çocuk diyor benim annem hem öğretmen hem doktor hem elma soyucu .... bizim iş de ona döndü hem öğretmen hem formatör hem memur hem site güncelleyici hem boş ders giricisi hem fotografçı hem dj hem tamirci hem e-okul devamsızlık ve rapor girici hem seminer verici hem internet kafeci hem 7/24 pc destek hattı hem çıktı alıcı ......
hani bi reklam var ya çocuk diyor benim annem hem öğretmen hem doktor hem elma soyucu .... bizim iş de ona döndü hem öğretmen hem formatör hem memur hem site güncelleyici hem boş ders giricisi hem fotografçı hem dj hem tamirci hem e-okul devamsızlık ve rapor girici hem seminer verici hem internet kafeci hem 7/24 pc destek hattı hem çıktı alıcı ......
arkadaşlar bu 5 e kadar kalma olayını ben bi arkadaşm wasıtasıyla sendikalardan birine sordurdum. biz müdür yardmcısı kadrosuna girdiimzden 5 e kadar bekliyomşz onun iiçin bizi 5 e kadar tutabiliolarmş. ama anlamadıım şey şu madem bu yalana böyle kılıf uyduruon da bari formatör müdür yardmcısı de neden formatör öğretmen dion yaaaa
sregy yazdı:
sivayseri yazdı:
sahrak yazdı:
öğrencinin birisi: öğretmenim bilişim teknolojileri dersi karnede geçiyormu?? ben: diğer birisi:geçmiyo işte bilmiyormusun daha ben: öğrenci:ee hocam o zaman ben neden verdiğiniz ödevleri yapayımki, derslerede gelmem..niye giriyoruzki bu derse.. ben:
Facebokta 2 gün önce bende aynı buna benzer bir olayı iletimde paylaştım...
Öğrenci: Öğretmenim bana bilişimden kaç verirsiniz karneme..... Öğretmen: Yavrum bu dersin notu yok, not vermeyeceğim... Öğrenci: NEDEN ÖĞRETMENİM SİZ ÖĞRETMEN DEĞİL MİSİNİZ? Öğretmen: ..........................
selamlar. Dersin notu olamalı ama çok kasmamalı Öğrenciler dersimize ilgi gösteriyorlar çok şükür. Ben ödev yapmayana kurallara uymayanlara oyunu yasaklıyorum
_________________ Derdi Dünya olanın; DÜNYA kadar derdi olur...
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.