Kullanıcı adı:  Şifre:  Her ziyaretimde otomatik giriş yap                              GirişGiriş   

Sitemize Hoşgeldiniz..! 

Bilişim Teknolojileri-Bilgisayar Forum
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Forumu Son Konuları
Son 24 Saat
Kayıt Olun
Kayıt Olun
iletişim
iletişim

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 34 mesaj ] Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
  formatör öğretmen çalışma saatleri
Mesaj 20 Mar 2010, 00:35 
Site Gezgini
Site Gezgini
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar formatör öğretmenlerin çalışma saatleri hakkında dawa açıldııı duyumlarını aldm. rehber öğretmenler emsal gösterlmş. bilgisi olan warsa bize de anlatsn lütfen. sabah8 akşam 5ten harap oldm. 15 tatili de göremedik. yaz tatilinde ne olcaz bakalm

Başa Dön

Re: formatör öğretmen çalışma saatleri
Mesaj 20 Mar 2010, 00:39 
Site Gezgini
Site Gezgini
Kullanıcı avatarı

:verymad: biz neden eğitim fakültesi okuduk acaba memur gıbı yaptılar bılgısayar tamırcısı gozu ıle bakıolar artık

Başa Dön

Mesaj 20 Mar 2010, 00:52 
Site Gezgini
Site Gezgini
Kullanıcı avatarı

hocam walla bıktım artık. yazı yazacaklar formatöre sor. yazıcıdan çıktı alınacak kendi bozdkları yazıcı eeeee niye şimdi çıkarmadı diye formatöre sor, internet gider formatöre sor. akşam giderkende herkes el sallar ayy yazııııkkkkkkk sen daha iki saat burda mısın diye. formatör olmasan daha beter başka bi okuldan biri gelir senin derslerini elinden alır sen de 15 saati bile dolduramazsn hatta köy okullarına doğru yol alırsn. nerde senin öğretmenliğin???

Başa Dön

Mesaj 26 Mar 2010, 12:42 
Site Gezgini
Site Gezgini
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar bilen yok mu

Başa Dön

Mesaj 26 Mar 2010, 12:47 
Aktif Üye
Aktif Üye

Ben de bu haksızlığa fitil oluyorum. Arkadaşım rehberlik öğretmeni aynı benim gibi değil mi, o adam neden 9 da geliyor 3 de işi bitince çıkıyor, onun da nöbeti yok, odası var, mis gibi. ben lab.la ilgileniyorum diye mi 5 e kadar duracam,o daa öğrenciyle ilgileniyor, o da dursun. saat 3 den sonra bilgisayar var, öğrenci yok mu, tam saçmalık. 3 den sonra kursunu da açıyor, bir de o kursun parası, biz 5 den sonra açmak mecburiyetindeyiz. Rehberlik öğretmeni kadar hakkımız yok, nasıl zamanında böyle hakları kendilerine almışlar helal olsun.

Başa Dön

Mesaj 07 Nis 2010, 11:25 
Site Gezgini
Site Gezgini
Kullanıcı avatarı

bu nasıl iş nasıl muamele arkadaşm. üni ye girdiğimzde dersin bi saygınlığı wardı. notu wardı. şimdi ders oyun dersi. not da yok seçmeli. öğretmenler memur oldu zaten 8-5 e razılar. rehberlik öğretmenlerinin ne fazlası war bizden diye düşünüorm artık

Başa Dön

Mesaj 07 Nis 2010, 11:32 
Aktif Üye
Aktif Üye

BBnet kendi içinde büyük bir site ama bu konuda bir fikir birliği yapılıp ortak hareket bile edilmiyor! Herkes memnun böyle olmaktan herhalde hocam. Bende salladım gitti, sonumuz meçhull

Başa Dön

Mesaj 07 Nis 2010, 11:44 
Aktif Üye
Aktif Üye

görüşlerinize katılıyorum arkadaşlar bizim mesai saatlerimiz rehber öğretmen gibi olmalı ama çıkışta bence 3 yerine 3:30 gibi olmalı çıkış saatimiz..2:45te zil çalıyor 45 dk öğrenciler ödev yapsınlar sonra çıkalım bizde... 3:30 dan sonra hepsi resim bakmaya ve oyun açmaya çalışıyorlar erken çıkarlarsa en azından ödevlerini hızlıca yapar giderler diye düşünüyorum..

Başa Dön

Mesaj 07 Nis 2010, 11:59 
Aktif Üye
Aktif Üye

hocam peki köy okullarında çalışan sabah servisle gitmek için 05:20 de kalkan ve akşam 18:00 eve gelen formatör öğretmenlerimizi hiç düşündünüz mü? Yazık gerçekten çok yazık bu şekilde hiç bir verim alınamaz ve büyük haksızlık!!! Rehber öğretmenlerin ve bizim görevlerimizi bir kaşılaştırsınlar sonra ellerini vicdanlarına koysunlar. Bizde sürekli 9-15 istiyoruz dedik. Ama kendi içimizde dahi bu fikre karşı çıkan arkadaşlar var. Dolayısıyla hiç bişey yapılmaz.

Başa Dön

Mesaj 07 Nis 2010, 12:13 
Aktif Üye
Aktif Üye

Kaynak: http://orgm.meb.gov.tr/Mevzuat/Rehberli ... enligi.htm
Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Yönetmeliği Nisan 2001

Çalışma Saatleri ve İzinler

Madde 54- Rehberlik ve araştırma merkezlerinde görevli uzmanlar ve psikolojik danışmanların çalışma saatleri ve izinleri ile ilgili konular, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 99, 102, 103, 104'üncü maddeleri esaslarına göre düzenlenir.

Rehberlik ve psikolojik danışma servislerinde görevli psikolojik danışmanların çalışma süreleri haftalık 30 iş saatidir. Günlük çalışma saatleri eğitim-öğretim kurumunun özellik ve ihtiyaçlarına göre okul müdürlüğünce düzenlenir. Bu elemanlar izin ve tatillerini diğer öğretmenler gibi kullanırlar.

Verilemeyecek Görevler

Madde 55- Eğitim-öğretim kurumlarındaki rehberlik ve psikolojik danışma servislerinde görevli psikolojik danışmanlara yönetim, büro işlerinde, ders, nöbet ve sınav gibi rehberlik ve psikolojik danışmadaki hizmet alanlarıyla ilişkisiz konularda görev verilemez. Ancak bu durum yönetici olarak atanmalarına engel teşkil etmez.

Başa Dön

Mesaj 07 Nis 2010, 13:22 
Aktif Üye
Aktif Üye

M@honi yazdı:
hocam peki köy okullarında çalışan sabah servisle gitmek için 05:20 de kalkan ve akşam 18:00 eve gelen formatör öğretmenlerimizi hiç düşündünüz mü? Yazık gerçekten çok yazık bu şekilde hiç bir verim alınamaz ve büyük haksızlık!!! Rehber öğretmenlerin ve bizim görevlerimizi bir kaşılaştırsınlar sonra ellerini vicdanlarına koysunlar. Bizde sürekli 9-15 istiyoruz dedik. Ama kendi içimizde dahi bu fikre karşı çıkan arkadaşlar var. Dolayısıyla hiç bişey yapılmaz.

hocam siz benim yazdığımı yanlış anladınız herhalde bende 9-15 arasını savunan tarafım. herhalde düşünüyorum başka meslektaşlarımıda en fazla 15:30 olmalı dedim sadece sanki şuan çalıştığınız durumdan daha kötü bişey söyledimde alındınız hemen..

Başa Dön

Mesaj 07 Nis 2010, 14:25 
Yeni Üye
Yeni Üye

hakikaten çalışma saatleri konusunda dava açan var mı? neyi dayanak gösterdiniz bilmek isterim. m@honi hocamın bahsettiği gruba girenlerden biri de maalesef ki benim. çpk rahatsızım bu durumdan . geçenllerde bu konuyu nette arastırmıştım. bi yazı varmış ;bakanlıktan bir şube müdürüne cevap olarak gelen okullun çalışma saatleri esastor okul 9-3 ise formatör 9-3 kalır şeklinde böyle giderse bende seneye 9-3 çalışan bir okula geçebilmek için uğraşacağım ama maalesef bunlar hep geçici çözümler.

Başa Dön

Mesaj 07 Nis 2010, 20:58 
Aktif Üye
Aktif Üye

titan1905 yazdı:
M@honi yazdı:

hocam siz benim yazdığımı yanlış anladınız herhalde bende 9-15 arasını savunan tarafım. herhalde düşünüyorum başka meslektaşlarımıda en fazla 15:30 olmalı dedim sadece sanki şuan çalıştığınız durumdan daha kötü bişey söyledimde alındınız hemen..

Ben sizi anladım genel olarak konuştum. Keşke öğretmen arkadaşlar bu konunun önemini kavrasalar da hep birlikte bişeyler yapabilsek. Bakın beden eğitimi öğretmenlerine dersleri 1 saate indirildi diye meb i mail bombardımanına tuttular. Sonrasında 4 saat olucakmış. Tepki demokratik yollarla en azından bir maille belirtilmelidir diye düşünüyorum. Veyahut bbnet üyeleri sendikalarla anlaşıp bu işi çözen sendikkaya üye olacağız şeklinde bir karar alında bakın neler olacak neler...

--> BT lablarındaki radyasyon tehlikesi ve sağlığa olan zararlarını 10 yıl sonra göreceğiz...
--> Köy okulları 05:30-18:00 arası okul+yollll
vs...

Başa Dön

Mesaj 13 Nis 2010, 17:01 
Site Gezgini
Site Gezgini

arkadaşlar bende merkez bir okulda 2yıldır görev yapıyorum.zamane çocukları çok yaramaz ve saygısız. geçen sene 3. sınıfların dersine bile giriyordum üstelik ders saatim 29olmuştu. şimdi 3leri almıyorum 25 saate giriyorum ama inanki artık yoruldum.her ders aynı şeyler;ses, gürültü,donanım sorunları,ders dışı şeylerle ilgilenmeleri......gibi daha birçok sorun...çaresiz formatörlük düşünüyordum ama sizleri bu kadar bıkmış gördükçe buda çare diil diye düşünmeye başladım..ya arkadaşlar üniversitede bizden iyi bölüm yoktu..şimdi okuldaki en gereksiz(üzülerek söylüyorum)ders bizimki.bu çok acı gelmiyormu....formatörlük desen tam bir memurluk.sanki öğretmenlik okumamışsın....sevgili meslektaşlarım birşeyler yapmalıyız!!!!! :++:

Başa Dön

Mesaj 13 Nis 2010, 17:33 
Aktif Üye
Aktif Üye

Ben de sonuna kadar katılıyorum size. Hiçbir fiziksel eylem yok, sadece oturup aktif dinleme pozisyonunda öğrenciyi dinleyip. Bir iki dedikodusunu yapıp. Öğrencilerle bir çıkıp gidiyorlar. Bizim öğretmene benzer halimiz yok ya. Öğretmenim ben neye bağlı olarak sömestr tatilinde YILLIK İZİN kullanmak zorunda kalıyorum. Kasa taşı, formatla, 24 saat kesintisiz hızlı internet sağla!!! Uzaylı mıyım neyim anlamadım... Davayı kim açmışsa helal olsun. Açılmamışsa da açılsın!!!

sen olduğun gümüş saati bekleyerek..

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 34 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: crosandpons ve 4 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-

Bilişim Teknolojileri-E_Okul