Arkadaşlar Bilişim Teknolojileri Öğretmeni okulunda hiç bir sertifikası olmadan (santranç, izcilik vs) sadece bilgisayar alanında ders dışı EGZERSİZ verebilir mi? Verebilirse dayanağını gösterirmisiniz..... yönetmelikte bizim alanımızla ilgili bir bölüm göremedim.
Bize 3 sene önce veremezsiniz, yönetmelik izin vermiyor diye verdirmediler. Biz başka illerde alanların olduğunu söyledik ancak, şube müdürü olmaz dedi çıktı. İl koordinatörü arkadaş araştırayım dedi, sonuçta veremezmişiz diye söylendi. Sebebi de yukarıda dediğim gibi Müdür Yrd. ları veremediği gibi bizde veremezmişiz.
cemal26 hocam bende senin durumdayım...Bende de satranç antrenörü yardımcısı belgesi var...İdare işine gelince diyor sen idareci konumdasın,işine gelince diyor öğretmensin. Biz formatör öğretmeniz sonuçta.Dediğim gibi bir belgeye dayandırabilsek diyecek lafı kalmazda idarenin o açıdan , yönetmelik genelge v.s olup olmadığını sordum.
arkadaşlar formatörler mesai saatlerinde yönetmeliğe göre veremez zaten. ben bilgisayar alanında normal bilişim öğretmeniyken verebiliyormuyuz diye soruyorum.
arkadaşlar formatör değilsek ve de belgemiz yoksa neden egzersiz açamıyoruz herhangi bir alanda. onu soruyorum??? Bir sınıf öğretmeni elinde belge yokken halk oyunları alanında, bir türkçe öğretmeni elinde belge yokken Tiyatro alanında nasıl açıyor. Yönetmeliğe göre yan alanı olması gerekiyor veya belgesi olması gerekiyor. Nasıl sınıfçıların yan alanı Halk Oyunları oluyor, türkçecilerin tiyatro oluyor da bilgisayarcıların hiç bir alanı olmuyor. Ben Fotoğrafçılık dersi gördüm. o zaman sanat dallarından resim alanında açabilirmiyim???
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.