Biliyorsunuz bu yıldan itibaren 4 ve 5. sınıflarda dersimizi kaldırmışlar, ancak bu yıl serbest etkinlik saati içerisinde okutulabilir diye bir ibare geçiyor. Okulumuzun yöneticileri bu derslere sınıf öğretmenlerinin girmesi gerektiği görüşündeler. Sizlerin okullarınızda durum nedir?
Re: 4. ve 5. sınıf Bilişim Teknolojileri dersini kim okutur?
01 Eyl 2010, 18:33
Seçkin Üye
Her okul kendi kafasına göre hareket ediyor anlaşılan. Bu mebi anlamak mümkün değil kimsenin birşeyden haberi yok. Bizim okulda bu durumdan haberi yoktu müdür yardımcısının ben söyledim. Serbest etkinliklerde bt dersini seçeriz dedi. Ama ona göre ders seçilecek yine bt öğretmeni girecek. Gerçi ben okulda tek bt öğretmeni olduğum için yine zorunlu formatörlük yapacağım. Nasıl olacak bu iş anlamadım bekleyip görelim.
01 Eyl 2010, 19:20
Site Gezgini
Bugün bizim okuldakiler de bana 4-5lere sınıf öğretmenlerinin gireceğini söyledi. Zaten fotmatör olacam, artık istesekte istemesekte mecbur tutmuş oldular böle. Hadi hayırlısı diyorum, bakalım daha neler çıkaracaklar bizimle ilgili.
01 Eyl 2010, 20:00
Seçkin Üye
6-7-8 lerde derse giriyorum toplam 15 saati dolduruyorum kalan ekders içinde 2 okul buldum... 4-5 lerde sınıf öğretmenleri girecekmiş bilgisayar seçilmesi konusu bile geçmedi....
Geçen yıl trafik derslerine giren beden eğitimi öğretmenine yıl sonunda zimmet çıkarmışlardı müfettişler, o derse sınıf öğretmeni girecek diye, aynı durum bu yıl da bilişim için olur diye tereddütlüyüm. 3 yıldır formatördüm fakat bu yıl kızım okula başlayacak ve 14:20 de çıkacak dolayısıyla ben mesai bitimine kadar kalamam. Ne sıkıntılı bir branşımız var.
Trafik dersine giren beden öğretmeni için bu durum söz konusu olmuş. "2010–2011 Öğretim Yılında seçmeli bilişim teknolojileri dersini 1–5. sınıflarda seçmiş olan okullar, serbest etkinliklerin ders saatleri içerisinde bu dersi işleyeceklerdir. Basım ve dağıtımı yapılan ders kitapları kullanılacaktır." Bir sonraki yıl belki dedikleriniz geçerli olabilir ama bu yıl bu dersi biz vereceğiz. Okul yönetimi benle aynı görüşte. [i]Bilişim teknolojileri dersine giren Bilişim teknolojileri öğretmenine zimmet haydi çıkarsınlar.
En son dizzy tarafından 01 Eyl 2010, 21:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu sitede ismi verilen dosyaların ve yazışmaların sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.