evet hocam yanında ++ işareti olan iller 2010 ocak - haziran görevlendirme başvurularını alan iller. @the_korsan hocamızın açmış olduğu diğer konu başlığında hocalarımızın başvurular başladı dediği illeri inceledikten sonra yukarıdaki listeyi oluşturmuştum.
_________________ Ne Mutlu Türk'üm Diyene..
En son ..LysimakhoS.. tarafından 09 Oca 2010, 13:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 9 kere düzenlendi.
Re: 2010 Ocak-Haziran Dön. İllerde Görevlendirmeler-Son Durum
23 Ara 2009, 21:00
Yeni Üye
iyi akşamlar arkadaşlar şanlıurfada ilk dönem yapılmadı, ikinci dönem görevlendirme yapılacakmı haberi olan varsa forumu bilgilendirirse sevinirim... saygılarla
23 Ara 2009, 21:30
Aktif Üye
merve_eagle yazdı:
Rize de tık yok yani olcak iş diilllll....niye tüm iller aynı anda açıklamaz kiii bu kadar zor mu yani?????
Rizede ekim-ocak görevlendirmelerinden bile ses gelmediki hocam, 2. dönem görevlendirmelerini beklyiorsunuz.. size görevlendirilmeniz yapıldı diye yazı geldi mi bize gelmedi de....
23 Ara 2009, 23:41
Yeni Üye
Arkadaşlar ben istanbul sultanbeylide formatör görev yapıyorum İstanbulda nezaman başlıyacak başvurular? yoksa başladımı? acil bilgilendiren olursa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.