Re: 2010 Ocak-Haziran Dön. İllerde Görevlendirmeler-Son Durum
20 Oca 2010, 01:52
Site Gezgini
Kayıt: 20 Oca 2010, 01:48 Mesajlar: 45 Konum: İzmit/Kocaeli
daktilocu yazdı:
kocaelinde bi gelişme var mı arkadaşlar?
pazartesi günü il koordinatörü ile görüştüm ve bana "formatör alımları için bu hafta içi okullara yazı göndereceğiz onu takip edin" demişti... 4 gözle bekliyorum:P
pazartesi günü il koordinatörü ile görüştüm ve bana "formatör alımları için bu hafta içi okullara yazı göndereceğiz onu takip edin" demişti... 4 gözle bekliyorum:P
bugün çarşamba hala yazı falan yok ortada...cuma günü de gidiyoruz zaten...
Re: 2010 Ocak-Haziran Dön. İllerde Görevlendirmeler-Son Durum
22 Oca 2010, 11:43
Site Gezgini
Kayıt: 20 Oca 2010, 01:48 Mesajlar: 45 Konum: İzmit/Kocaeli
daktilocu yazdı:
KOCAELİ-İl koordinatörü Hüsniye hanımla görüşen var mı arkadaşlar?
Ben ben ben:P dün görüştüm ve bir günönce toplantı yapıldığını yazıalrın bugun gönderileceğini söyledi... Bekliyom bende ama benim iş olmayacak çünkü ocak sonuna kadar asker görülüyorumm:(
KOCAELİ-İl koordinatörü Hüsniye hanımla görüşen var mı arkadaşlar?
Ben ben ben:P dün görüştüm ve bir günönce toplantı yapıldığını yazıalrın bugun gönderileceğini söyledi... Bekliyom bende ama benim iş olmayacak çünkü ocak sonuna kadar asker görülüyorumm:(
Bu forumu gezen kullanıcılar: crosandpons ve 4 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.