Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

öğrencilerden dosya alıyorum ama gönderemiyorum!!!

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
ogretmen58
Site Gezgini
Site Gezgini

öğrencilerden dosya alıyorum ama gönderemiyorum!!!    19 Ksm 2007, 12:18Alıntıyla Cevap Gönder

mrb arkadaşlar.öğrenciler bana ve diğer arkadaşlarına dosya göndebiliyor.fakat ben ulaşamıyorum.izin yok diyor.ama ayarların hepsini aynı yaptım.niye olmuyor bilmiyorum.ltfen yardım
Hayat
Aktif Üye
Aktif Üye

öğrencilerden dosya alıyorum ama gönderemiyorum!!!    19 Ksm 2007, 12:26Alıntıyla Cevap Gönder

hocam tam paylaşım yapmalısınız. öğrenci bilgisayarlarında sadece veri okumaya izin vermişsinizdir. ağda değişiklik yapılabilsini de aktif hale getirin. böylece sadece bilgiye ulaşmaz siz de bilgi yükleyebilir ya da bilgi üzerinde değişiklik yapabilirsiniz
Hayat
Aktif Üye
Aktif Üye

öğrencilerden dosya alıyorum ama gönderemiyorum!!!    19 Ksm 2007, 12:28Alıntıyla Cevap Gönder

pardon hocam birbirlerine gönderebiliyorlarmış ben o kısmı atlamışım. bu durumda paylaşım tam açıktır. sorry:)
emines
Seçkin Üye
Seçkin Üye

öğrencilerden dosya alıyorum ama gönderemiyorum!!!    06 Arl 2007, 22:31Alıntıyla Cevap Gönder

bu konuya çözüm bulundumu ?
aynı sorun bende de varda
pilot1111
Yeni Üye
Yeni Üye

öğrencilerden dosya alıyorum ama gönderemiyorum!!!    07 Arl 2007, 0:10Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar,
Herhangi bir klasör açın. ARAÇLAR-KLASÖR SEÇENEKLERİ-GÖRÜNÜM sekmesinde Basit dosya paylaşımı işaretli olmalı. Sonucunu mehmetcaglar@ttnet.net.tr sevinirim.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

öğrencilerden dosya alıyorum ama gönderemiyorum!!!

page generation = 0.81972 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması