Acer 5520 Ekran ve Açılma Problemi?? Lütfen Yardım!
21 Oca 2011, 20:05
Süper Üye
Arkadaşlar benim Acer 5520 Seri bir laptopum var. Dün akşam açtığımda ekrana İlk önce tamamen beyaz bir ekran geliyor daha sonra beyaz ekranı yukardan aşağı gökkuşağı renkleri ile çizgiler kaplıyo en sonunda da ekranın yarısı tamamen beyaz diğer yarısıda siyah oluyor. Bu arada Power a bastığımda Fan 2-3 sn çalışıyo daha sonra duruyor ama power lambası yanmaya devam ediyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
_________________ "Zulmü her kabul ediş, daha büyüğünü doğurur." "Dünya'nın En Tehlikeli Hali, Cehaletin Örgütlü Eyleme Geçme Halidir"
Re: Acer 5520 Ekran ve Açılma Problemi?? Lütfen Yardım!
21 Oca 2011, 20:09
Aktif Üye
Çok mu ısınıyor acaba hiç aldığınızdan beri içini temizlediniz mi? Ancak durum ciddi gibi gözüküyor. temizlesenizde bundan sonra ne olur bilmiyorum ancak yine de bi açıp temizleyin derim
hocam bende de buna benzer bir problemle bir bilgisayar geldi. Anakartta kuzy köprüleri yanmış. Malesef anakart değişecek dediler. 350 tl civarı masraf çıkıyor.
_________________ Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır
Re: Acer 5520 Ekran ve Açılma Problemi?? Lütfen Yardım!
21 Oca 2011, 20:31
Tecrübeli Üye
5520G kullanıyorum.aşırı ısınıyordu çat çut kapanıyordu..en son için açıp temizledik uzun zamandır rahat kullanıyorum.ancak şuan Cd-rom da sorun var... kısaca sorunlu bir pc..inşallah sizinkinin sorunu herneyse kolay hallolacak cinstendir.
_________________ -------------------------------- Her gün kendisini ziyarete gelen dervişe şeyhi der ki:
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu sitede ismi verilen dosyaların ve yazışmaların sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.