Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Anketler

Niçin bilgisayar öğretmeni olmayı tercih ettiniz?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Bu meslaği seçmedeki öncelikli sebebiniz nedir?
Bilgisayara ilgim çok fazlaydı
6%
 6%  [ 12 ]
Öğretmenlik mesleğini çok seviyordum
3%
 3%  [ 7 ]
Atanma ihtimalim çok yüksekti
15%
 15%  [ 28 ]
Meslek lisesi mezunuyum başka olasılığım yoktu
47%
 47%  [ 88 ]
Tamamen tesadüf oldu
19%
 19%  [ 36 ]
Başka nedenlerim var
5%
 5%  [ 11 ]
Bilgisayar öğretmeni değilim...
2%
 2%  [ 4 ]
Toplam Oylar : 186

YazarMesaj
semacik
Site Gezgini
Site Gezgini

Niçin bilgisayar öğretmeni olmayı tercih ettiniz?    11 May 2008, 12:39Alıntıyla Cevap Gönder

Tamamen tesadüf oldu..
saiderz
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Niçin bilgisayar öğretmeni olmayı tercih ettiniz?    11 May 2008, 12:40Alıntıyla Cevap Gönder

güzel bir ankat düşünmüşsünüz. teşekürler...
igzemel
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Niçin bilgisayar öğretmeni olmayı tercih ettiniz?    11 May 2008, 12:42Alıntıyla Cevap Gönder

Bir inat uğruna da meslek lisesine girmiştim.
hardeniz
Aktif Üye
Aktif Üye

Niçin bilgisayar öğretmeni olmayı tercih ettiniz?    11 May 2008, 12:59Alıntıyla Cevap Gönder

bence branşlar içerisinde çok önemli bir yere sahip.ben düz lise mezunuyum.bu bölümü isteyerek seçtim ve hiç pişman değilim.Sürekli değişen ve gelişen bir branşımız var.Bence buda bizler için bir avantaj. +1
ersin_sisman
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Niçin bilgisayar öğretmeni olmayı tercih ettiniz?    11 May 2008, 13:03Alıntıyla Cevap Gönder

Şimdiki aklım olsaydı olurmuydum yaa. Ancak öğretmenlerin içinde en özeli bilgisayar öğretmenidir.
emrah_65
Yeni Üye
Yeni Üye

Niçin bilgisayar öğretmeni olmayı tercih ettiniz?    22 Eyl 2008, 15:41Alıntıyla Cevap Gönder

ben ilk ticaret meslek lisesine kaydımı yaptıranda çogu kişi bana önü açık deil gitme diyolardı ama ben gitim ve gitigimede pişman deilim şimdi ticaret meslek liseleri doguda sınavlı olarak girilecekmiş diye duydum ögretmenlerim bu dogrumu sizlerden yardım istiyorum ilgi ve alakanız için şimdiden tşk ediyorum.
amdturion
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Niçin bilgisayar öğretmeni olmayı tercih ettiniz?    22 Eyl 2008, 16:01Alıntıyla Cevap Gönder

hep bilgisayar mühendisi olmak istemişimdir ama maalesef meslek lisesi çıkışlı olmam yüzünden öğretmenlik oldu. çok şikayetçi değilim aslında ama bana göre deil.köreliyo insan zamanla ilköğretimlerde özellikle.lisedeki bilgiler bile yeterli oluyo ilköğretim için. tabi ben olduğum yerde saymayı seven biri değilim Very Happy
efla_09
Aktif Üye
Aktif Üye

Niçin bilgisayar öğretmeni olmayı tercih ettiniz?    26 Eyl 2008, 12:44Alıntıyla Cevap Gönder

tamamen tesadüf oldu yoksa hiç aklımda değildi Smile ama memnunum iyi ki bil öğretmeniyim
ozanca66
Aktif Üye
Aktif Üye

Niçin bilgisayar öğretmeni olmayı tercih ettiniz?    26 Eyl 2008, 12:49Alıntıyla Cevap Gönder

aynen benimde şeçenegim yoktu iykide yokmuş mesleğim gerçekten tek kelimeyle süper çok seviyorum
segob
Aktif Üye
Aktif Üye

Niçin bilgisayar öğretmeni olmayı tercih ettiniz?    29 Eyl 2008, 10:37Alıntıyla Cevap Gönder

bilgisayara ilgi duyduğum için bilgisayar,bildiğim şeyleri öğretmeyi sevdiğim için öğretmen
BaRaNaY
Site Gezgini
Site Gezgini

Niçin bilgisayar öğretmeni olmayı tercih ettiniz?    29 Eyl 2008, 10:49Alıntıyla Cevap Gönder

Meslek lisesi mezunu olduğum için sistem beni bu mesleğe zorladı ama suda bir gerçek çok memnunum... Öğretmenlikler içinde bence en güzeli hele birde imkanları güzel olan bir okulda iseniz ozaman başka güzel çünkü öğrencilerin dikkati ve ilgisi hep sizin üstünüzde...
nesil
Aktif Üye
Aktif Üye

Niçin bilgisayar öğretmeni olmayı tercih ettiniz?    29 Eyl 2008, 11:12Alıntıyla Cevap Gönder

Ben mi yanlış biliyorum. Meslek liseliler bu bölümü seçtiklerinde ekstra puan verilmiyor mu? Yani diğer düz lise v.s ile bu bölüme girenlerden daha avantajlı olmuyor musunuz bu durumda. Benim girdiğim sene böyleydi de değiştimi bilemeyeceğim.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Anketler

Niçin bilgisayar öğretmeni olmayı tercih ettiniz?

page generation = 0.21076 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması