Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Bilgisayar ve İnternet Oyunları

NFS 3 - PC Oyunu Kurulumunda Sorun

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
filiz
Site Gezgini
Site Gezgini

NFS 3 - PC Oyunu Kurulumunda Sorun    27 Eyl 2007, 1:15Alıntıyla Cevap Gönder

Öğrencim Nfs3 cdsi getirdi ve bana kuramadığını söyledi ve yardım istedi. Yalnız bende kurdum ama play dedikten sonra hiçbirşey olmuyor. Nette genelde carbon ve most wantes sürümleri hakkında bilgiler buldum.

Oyunlarla pek alakası olmayan biriyim hatta hiç olmayan kendim oynamak için hiç oyun kurmadım genelde kuramayanlara yardım ettim ama bu sefer olmadı nerede hata ve bulamadım.

Nfs 3 kurulumu hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.
ghost
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

NFS 3 - PC Oyunu Kurulumunda Sorun    27 Eyl 2007, 1:18Alıntıyla Cevap Gönder

İnternetteki NFs 3 ler sorunlu hocam..Eski bir sürüm olduğu içinde çalışanını bulman zor. Öğrencinize NFS 5 ve üzeri sürümlerini önerin. Yada NFS 2 oynamaya devam etsin Smile
anticode78
Aktif Üye
Aktif Üye

NFS 3 - PC Oyunu Kurulumunda Sorun    20 Arl 2007, 13:18Alıntıyla Cevap Gönder

AHAHAHAHA NELERE KALDIK YA Wink
ba2khan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

NFS 3 - PC Oyunu Kurulumunda Sorun    26 Arl 2007, 3:02Alıntıyla Cevap Gönder

need for speed pro street çıktı onu oynasın bence ,ayrıca büyük ihtimal oyun **** istiyo yani cdnin içindeki **** dosyasını ,program filesdaki oyunun içindeki **** klasörüyle kopyala yapıştır yöntemiyle değiştirin oyun açılacaktır
ba2khan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

NFS 3 - PC Oyunu Kurulumunda Sorun    26 Arl 2007, 3:05Alıntıyla Cevap Gönder

hımm yasaklı kelimeymiş krek Very Happy onu da öğrenmiş olduk
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Bilgisayar ve İnternet Oyunları

NFS 3 - PC Oyunu Kurulumunda Sorun

page generation = 0.32810 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması