Kayıt: 25 Eyl 2007, 21:48 Mesajlar: 821 Konum: Ali Sami Yen
Merhaba arkadaşlar meb engelini kaldırmada iki yol. Birincisi kısmi, ikincisi tam anlamda engeli kaldırma
1. Google çeviri ile : İlginç ama gerçek çeviri adresine site adresini yazıp çevir diyorsunuz yasaklı site karşımızda. Ama bu yöntem kısmi çünkü java çalıştırmıyor çerez barındırmıyor yani ikinci bir işleme izin vermiyor. Peki ne yapabiliriz bununla? Örneğin bir şiir bir yazı arıyorsak süper yöntem yasaklı sitedeki şiiri veya yazıyı görmek için.
2. Hotspot Shield ile : Bu program ile meb engelini tamamıyla kaldırabilirsiniz fakat proxy server nedeniyle hızınız biraz daha düşüyor. Program linki http://hotspotshield.com/downloads/thank-you-US/
3. Ultrasurf 9.6 programı ile de engel olmadan internette gezinebilirsiniz. Yeni çıkan sürümüdür. Lütfen girmiyor demeyin deneyin görün.
Evde sopcast'ten maç izlemek için bu programı kullanıyorum, okulda denediğimde olmamıştı, siz nasıl çalıştırabildiniz MEB bağlantısında?
Kayıt: 04 Eyl 2007, 22:52 Mesajlar: 775 Konum: From the Realm of the Unknown
duygusuz yazdı:
unknownrealmman yazdı:
ultrasurf programı da işe yarıyor, tavsiye edilir.
ya ayrıca b ayar yapıomusunuz dns felam ben onu 50 kere kurdum interneti açınca satfa görüntülenemio diyo
Program internet explorer ile otomatik çalışıyor hocam (sürüm 6), firefox ile kullanmak isterseniz araçlar -> seçenekler -> gelişmiş -> ağ -> ayarlar komutuna tıklayıp vekil sunucu ayarları seçeneğini işaretliyoruz ve http vekil sunucu : 127.0.0.1, port : 9666 yazıp onaylıyoruz. internet explorer 8 ile kullanmak isterseniz araçlar -> internet seçenekleri -> yerel ağ ayarları -> proxy sunucu işareti seçilip yine yukarıdaki numaraları yazarsanız çalışır.
_________________ Üzerimize kılıç çekilmedikçe , Ülkemiz topraklarına girilmedikçe Milletimiz cefa çekmedikçe Bizden kimseye zarar gelmez ! ------- Me UNKNOWNREALMMAN
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 32 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu sitede ismi verilen dosyaların ve yazışmaların sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.