|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
MASKE
Yeni Üye

|
| Neler Oluyor Bzie !!!! :cry: 18 Ekm 2007, 20:12 | |
| | Arkadaşlar benimki itiraf mı yoksa herkesde yaşanan gerçekleri kendi klavyemden dile getimek mi bilmiyorum ama...Sölemek istediğim şey insanlar gün geçtikçe ilişkilerini karşuılık bekleyerek kurmaları...Verilen değerlere materyal bi karşılık bekleyerek yaklaşmaları...Elbette çevremizde candan saydığımız kişiler var fakat bunların sayısı gün geçtikçe azalıyor....Bilgisayar başında geçen onca saatlerin ardından asosyalleştiren şey bizi makineleşmek mi ? bu yüzden soruyorum size neler oluyor bize ? | |
|
|
 |
gizemkar
Onursal Üye

Kayıt: 06 Eyl 2007 Mesajlar: 1320 Konum: Artvin & Balıkesirli |
| Neler Oluyor Bzie !!!! :cry: 18 Ekm 2007, 20:43 | |
| | hocam insanlar hep böyle .. cözmek zor onları ama bu cümleyleyi kurarken kendiminde insan olduğunu hatırladım umarım diğerleride bizim insan olduğumuzu hatırlar.. ben birşey yaparken karşılık beklemiyorum enazından .. | |
|
|
 |
fatihkultukturkan
Aktif Üye

| Neler Oluyor Bzie !!!! :cry: 18 Ekm 2007, 20:54 | |
| | karşılık nedir? Ben öyle bir kavram bilmiyorum ki! | |
|
|
 |
anahtar34
Site Gezgini

|
| Neler Oluyor Bzie !!!! :cry: 18 Ekm 2007, 20:59 | |
| Biz büyüdük ve kirlendi dünya...
Her şey çok kolay hale gelirken, herşey imkanlı hale gelirken imkanzsılıklar denizinde boğuşur hale geldik. MEsafeler kalmadı derken insan olarak kendi içimizdeki biz ile uzun mesafeler koyduk aramıza.
Bugun insanlar bir birlerini okadar çabuk harcar bir kalemde çizer olduki...
Şu msn adresleri, acaba beni kim engelledi kim sildi. Bunlar düşündürücü şeyler. Bir çırpıda msn den siliniyor ve o kişinin hayatından çıkıyorsunuz,çıkyormusunuz acaba?
Güven yok artık.Samimiyet, içtenlik sıfıra artık çok yakın...İçi boşaltılmış kavramlar. Dostluk, arkadaşlık, sevgili... Bu kavramlar artık içi boş kelimeler gibi geliyor. Çok az insan yaşıyor bunların asıllarını ortalıkta okadar çok suretleri var ki.
Yalnızlaşıyoruz kalabalıklar içinde... | |
|
|
 |
bridget
Seçkin Üye

| Neler Oluyor Bzie !!!! :cry: 18 Ekm 2007, 21:03 | |
| haklısınız hocam artık bi çok kavramın içi boş..
arkadaşlık,aşk,dostluk
(...)
herşey bi anda başlayıp- bitebiliyor..karşılıklı çıkara dayalı basit ilişkiler...
gerçekten neler oluyor bize...nereye kadar böyle?? | |
|
|
 |
MASKE
Yeni Üye

|
| Neler Oluyor Bzie !!!! :cry: 18 Ekm 2007, 22:02 | |
| | Herşy u kadar kolay mı? | |
|
|
 |
simanur
Seçkin Üye

| Neler Oluyor Bzie !!!! :cry: 18 Ekm 2007, 22:25 | |
| hocam haklısınız artık insan insana güvenemiyor hale geldik ne oldu bize bilmiyorum.dostluk,arkadaşlık ve aşk menfat ilişkisine dönmüş allah sonumuzu hayr etsin  | |
|
|
 |
MASKE
Yeni Üye

|
| Neler Oluyor Bzie !!!! :cry: 19 Ekm 2007, 10:08 | |
| | İnsanların bu konuda sölemek istedikleri pek bişi yok sanırım..Uzaktan bakmak kolay mı geliyor ne ? | |
|
|
 |
tdemirparmak
Aktif Üye

|
| Neler Oluyor Bzie !!!! :cry: 19 Ekm 2007, 10:23 | |
| | bu konu uzun sabitleyin tepeye... | |
|
|
 |
|