Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Her Telden

Neden bu isimleri/nickleri kullanıyorsunuz

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 14. sayfa (Toplam 20 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Sonraki
YazarMesaj
basbag
Süper Üye
Süper Üye

Neden bu isimleri/nickleri kullanıyorsunuz    10 Ağu 2008, 23:10Alıntıyla Cevap Gönder

Computer58 yazmış:
Benim Lakabım Computer Hakan Diye Bende Computer 58 yaptım SİVASLIYIM Haaa Laughing Mr. Green

hocam sivasın neresindensiniz bende aslen sivaslıyım
asleon
Aktif Üye
Aktif Üye

Neden bu isimleri/nickleri kullanıyorsunuz    10 Ağu 2008, 23:45Alıntıyla Cevap Gönder

lion ingilizce aslan demek aslanın as'ı ile lionu birleştirdim aslion fakat bazı yerlerde bu nikin kullanıldığını gördüm bende "ASLEON" nikini kullanmaya karar verdim.
Computer58
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Neden bu isimleri/nickleri kullanıyorsunuz    10 Ağu 2008, 23:50Alıntıyla Cevap Gönder

basbag yazmış:
Computer58 yazmış:
Benim Lakabım Computer Hakan Diye Bende Computer 58 yaptım SİVASLIYIM Haaa Laughing Mr. Green

hocam sivasın neresindensiniz bende aslen sivaslıyım

sivas merkez...hocam sen neresindensin
tunash
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Neden bu isimleri/nickleri kullanıyorsunuz    11 Ağu 2008, 0:19Alıntıyla Cevap Gönder

tuna sh

tuna ismim + ios'lerde show komutunun yerine kullanilabilecek kisaltma.sh

tunash oldu...

------------------

sonra tuna Seviyor Hayatı olabilir

--------------------------------------

tuna Seviyor Hakkıyı olmaz düşünmeyin bile.

-----------------------------------
alios6161
Site Gezgini
Site Gezgini

Neden bu isimleri/nickleri kullanıyorsunuz    11 Ağu 2008, 0:30Alıntıyla Cevap Gönder

Adım Ali Osman Trabzonluyum başka nick aramaya ne gerek
alios6161
bulicuk
Aktif Üye
Aktif Üye

Neden bu isimleri/nickleri kullanıyorsunuz    11 Ağu 2008, 7:38Alıntıyla Cevap Gönder

buli=civciv
bulicuk=civcivcik Mr. Green

Çok sevdiğim ve trafik kazasında kaybettiğim bir akrabamın lakabı. Kendisi iri yarı bir adamdı Smile
wolfgank
Yeni Üye
Yeni Üye

Neden bu isimleri/nickleri kullanıyorsunuz    11 Ağu 2008, 13:03Alıntıyla Cevap Gönder

wolfgank çünkü 1992 de ilk kez internet bir amiga500+ ile bağlandım. O zamanlar hep bir nick problemi vardı.İnternet bu kadar gelişmiş araçlara sahip değildi ve bizim de en çok kullandığımız irc'ydi. Hotmail o devirde Microsoftun değildi Smile
Ben de klasik müzik seviyordum...
Bu arada sadece wolf lakabını hotmailden alamayınca...
wolfgang almanca olup anlamı hoşuma gitmeyince ...
wolfgank (Almanca Pusucu kurt manası çıkıyor,benim o döenmli araştırdığım kadarıyla ki ben almanca bilmem hatam varsa da vardır...) olmasını karar verdim o gün bugündür kullanıyorum.
basbag
Süper Üye
Süper Üye

Neden bu isimleri/nickleri kullanıyorsunuz    15 Ağu 2008, 20:27Alıntıyla Cevap Gönder

wolfgank yazmış:
wolfgank çünkü 1992 de ilk kez internet bir amiga500+ ile bağlandım. O zamanlar hep bir nick problemi vardı.İnternet bu kadar gelişmiş araçlara sahip değildi ve bizim de en çok kullandığımız irc'ydi. Hotmail o devirde Microsoftun değildi Smile
Ben de klasik müzik seviyordum...
Bu arada sadece wolf lakabını hotmailden alamayınca...
wolfgang almanca olup anlamı hoşuma gitmeyince ...
wolfgank (Almanca Pusucu kurt manası çıkıyor,benim o döenmli araştırdığım kadarıyla ki ben almanca bilmem hatam varsa da vardır...) olmasını karar verdim o gün bugündür kullanıyorum.

wolfgang aynı zamanda ünlü besteci Mozart'ın ön adı. klasik müzik dinlemeniz de çok güzel hocam +1 +1 +1 +1
wolfgank
Yeni Üye
Yeni Üye

Neden bu isimleri/nickleri kullanıyorsunuz    31 Ağu 2008, 17:19Alıntıyla Cevap Gönder

basbag yazmış:
wolfgang aynı zamanda ünlü besteci Mozart'ın ön adı. klasik müzik dinlemeniz de çok güzel hocam +1 +1 +1 +1

Dünya çapında değerli bir bestekarın adını kullanacak değildik yaa. Ayrıca Wolfgang Amadeus Mozart'ın ünlü piyano sonatının adının "Rondo Alla Turca" (Türk Marşı) olduğunu da belirtmete faydalı olur.Sanırım o dönemin süper gücü olan Türk'lere Wolfgang da yabancı kalamamış...
forsahalil
Aktif Üye
Aktif Üye

Neden bu isimleri/nickleri kullanıyorsunuz    31 Ağu 2008, 17:44Alıntıyla Cevap Gönder

forsa halil reşat ekrem koçunun bir roman kahramanı eski bir saray bostancısı ( celladı)nın serüvenlerini anlatan bir roman herkese tavsiye ederim
sehzade
Aktif Üye
Aktif Üye

Neden bu isimleri/nickleri kullanıyorsunuz    31 Ağu 2008, 18:03Alıntıyla Cevap Gönder

Tarihi çok sevdiğim (okuduğum kitapların yüzde 60 'tan fazlası tarihle ilgili kitaplar) ve ailenin en küçük erkeği olduğum için "ŞEHZADE" nikini seçtim.
Hige
Site Gezgini
Site Gezgini

Neden bu isimleri/nickleri kullanıyorsunuz    31 Ağu 2008, 18:06Alıntıyla Cevap Gönder

Hige japoncada sakallı demektir... School Rumble adlı animede sevdiğim bir karakterin lakabıydı bende kirli sakalı severdim oradan kaldı... şimdi hatıralarda yaşıyor kirli sakalım Crying or Very sad
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder14. sayfa (Toplam 20 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Her Telden

Neden bu isimleri/nickleri kullanıyorsunuz

page generation = 0.58178 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması