Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Ncomputing L230 Network Terminali

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
alim
Aktif Üye
Aktif Üye

Ncomputing L230 Network Terminali    15 Oca 2008, 22:35Alıntıyla Cevap Gönder

alim yazmış:
ender123 yazmış:
Terminallerin yaklaşık fiyatı 225$ - 240$ arasında.

Hocam, bu fiyat sadece o kutunun fiyatı mı?

240 son kullanıcı , 225 okul vb yerler için fiyatıymış...

acaba verimi nasıl? ciddi düşünüldüğünde kurulan sınıflardan birinde tecrübe etmek lazım...
samil
Aktif Üye
Aktif Üye

Ncomputing L230 Network Terminali    15 Oca 2008, 23:06Alıntıyla Cevap Gönder

evet tamer hocam 32 bit ekran çüzünütlüğü desdeklemiyor. 3d oyunlarıda tabii. valla 1280x1024 (75 Hz) bu ayarda bilmiyorum ne olur ama muhtemelen görünü olmaz. biz hala düşünüyoruz bakalım. banada bu sistemi değerli arkadaşımız olan mustafa hocam söylemişti. bence okullar için çok iyi bir sistem. inşallah bizde alabiiriz.
samil
Aktif Üye
Aktif Üye

Ncomputing L230 Network Terminali    15 Oca 2008, 23:15Alıntıyla Cevap Gönder

unutmadan ben 20 tanesi için bi pazarlık yapmıştım. aramızda kalsın Very Happy 20. yi hediye edeceklerdi. ana makinalar hariç 5200 ytl falan demişlerdi galiba yanlış olmasında.
adebrum
Aktif Üye
Aktif Üye

Ncomputing L230 Network Terminali    23 Nis 2008, 20:37Alıntıyla Cevap Gönder

süper sistem acaba web premimlarda çalışıyormu
shnbrs
Aktif Üye
Aktif Üye

Ncomputing L230 Network Terminali    09 May 2008, 10:41Alıntıyla Cevap Gönder

merhaba arkadaşlar,
bende bu sistemi inceleyip beğenenelerdenim. bu başlığı görmeyip başka bir konu açmıştım. şu anda sipariş aşamasındayız. okulumuza 20 adet bu cihazdan alacağız. fuarda da deneme fırsatım oldu bence tek kelimeyle harika bir sistem. okulumda 190 tane bilgisayar var, teknisyenim yok ve artık yetişemiyorum. o yüzden bu sisteme giriş yapıp zamanla hepsini buna çevirmeyi istiyorum. hepsini derken bilgisayar bölümü lab. ları hariç. o oknuda yetersiz olabilir gibi geliyo. şu an için ana bina ve genel lab. bilgisayarları için.

sistemi kurduktan sonra deneyimlerimi paylaşırım.
sedom
Süper Üye
Süper Üye

Ncomputing L230 Network Terminali    09 May 2008, 10:50Alıntıyla Cevap Gönder

Bi incelemek isterim.Demo talep formunu Gönderdim bakalım İletişimi geçecekler....190 bilgisayar mı dediniz hocam o da ne????????????????
sedom
Süper Üye
Süper Üye

Ncomputing L230 Network Terminali    09 May 2008, 10:57Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam tam 3,5 yıl önce Katıldığım bir Fuarda (Trabzon da)Böyle bir durum söz konusuydu ki O zamanlar da böyle bir Şeyin Okullarda olabileceği Projesi nin Muhteşem olduğunu düşündüm.Ancek Gel gelelim Sesimi Kimselerte duyuramadım.Network tabanlı sistem uygulamalrından piyasalrda türevleri mevcut.Keşke 3,5 yıl önce sesimi duyan olsaydı diyorum.Bence Maliyet Yönnden Yönetim Yönünden ve erişilebilirlik yönünden kaçırılmaması gereken bir fırsat
shnbrs
Aktif Üye
Aktif Üye

Ncomputing L230 Network Terminali    09 May 2008, 11:01Alıntıyla Cevap Gönder

valla sormayın hocam,
tam olarak 192 bilgisayar. 7 tane bilgisayar lab.
1- 23 adet
2- 23 adet
3- 20 adet
4-16 adet
5- 16 adet
6- 20 adet
7- 20 adet

ana bina (idareciler+memurlar+kütüphane) 24 adet
b blok (bölüm şefler ve bolumlerde) 13 adet
c blok (şeflerde ve bölümlerde) 17 adet

malesef hocam, bu kadar bil. var. başka yerde olmamasından dert yanılır. ben de tam tersi Smile
muratturk
Site Gezgini
Site Gezgini

broşürler    10 May 2008, 20:50Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar ben 1 hafta önce telde konuştum, okullar içi tk terminal 225$

20 tane lınca 1 tane hediye ediyolar
broşür ekte

122 defa İzlenme, 140.88 KB

aa.JPG

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Ncomputing L230 Network Terminali

page generation = 0.14993 seconds, sql queries = 17

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması