|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
oznrcll
Yeni Üye

|
| nasıl formatör olunur 02 Eyl 2008, 11:09 | |
| | selam arkadaşlar ben yeni göreve başladım aydında bir köy okulundayım ders saatimi dolduramıyorum sadece 7 saat derse girebiliyorum merkez ilçede köye oldukça uzak lufın özü ilçeye görevlendirme alırsam benim için zor olucak formatörlüğe başvurmak istiyorum ne yapmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim.... | |
|
|
 |
keyloger
Tecrübeli Üye

Kayıt: 11 Nis 2007 Mesajlar: 891 Konum: Yozgat/Yerköy----Uşak |
| nasıl formatör olunur 02 Eyl 2008, 11:30 | |
| | Okulunda öncelikle 15+1 bt sınıfı olması şartı var, bu imkan varsa eğer il mem den başvuru alınır sende başvurursan formatör olursun. | |
|
|
 |
guilty23
Yeni Üye

|
| formatör stajyer 04 Eyl 2008, 12:18 | |
| | peki başvuru tarihi geçti herhalde ikinci dönem başvurabiliyoruz herhalde, bunun için stajyerligimizin kalkması gerekiyormu | |
|
|
 |
halukk
Site Gezgini

|
| nasıl formatör olunur 04 Eyl 2008, 12:24 | |
| Özel işlem yapılacak biri değilseniz kesinlikle başvuru tarihinden sonra sizi formatör yapmazlar. Stajerliğinizin de kalkmış olması şartı aranıyor .Tabi ki bunlar kağıt üzerinde istedikten sonra kafalarına eseni yaparlar size yeter ki yolunu bulun  | |
|
|
 |
oznrcll
Yeni Üye

|
| nasıl formatör olunur 09 Eyl 2008, 12:44 | |
| | duyduğuma göre stajerlik kalkmadan da olabiliyormuş formatörlük tam bilgisi olan varmı bide 15 pc var bizim lab da yeterlimidir? yardımcı olanlara teşekkürlerrr | |
|
|
 |
celikumit
Aktif Üye

| nasıl formatör olunur 09 Eyl 2008, 13:07 | |
| | stajerlik kalkmadan olabiliyor, okulunda yoksa 15+1 pc başka boş olan okulda olabiliyor biraz ilin tutumuna bağlı tabi | |
|
|
 |
cakin
Aktif Üye

|
| nasıl formatör olunur 09 Eyl 2008, 13:09 | |
| | 15+1 bt sınıfı olan okullarda formatör olabiliyosun. Benim bildiğim stajerliğinin kalkması şartı yeterli. ama formatörlük işi daha tam oturmadığı için uygulamalr ilden ile de değişebiliyor. mesela malatya'da formatör olabilmek için 3 yıl şartı aranıyor. Sırf bu yüzden 1-2 yıllık bilgisayar öğretmenleri, üstelik merkezde olmalarına rağmen, formatörlük görevi alamadılar. bu biraz her ne kadar yanlış olsa da bulunduğunuz yerin tutumuna bağlı sanırım. siz şansınızı deneyin. meslek hayatınız hayırlı olsun. | |
|
|
 |
bilgisayarmax
Yeni Üye

|
| nasıl formatör olunur 09 Eyl 2008, 13:10 | |
|
 |
 |
duyduğuma göre stajerlik kalkmadan da olabiliyormuş formatörlük tam bilgisi olan varmı bide 15 pc var bizim lab da yeterlimidir? yardımcı olanlara teşekkürlerrr |
hocam bende geçen yıl aydına atandm. eğer stajersen malesef formatör yapmıyorlar, bizi yapmadılar.bu senede kendim istemedim. uydın ders saati bulmak açısından çok zor biyer. allah kolaylık versin | |
|
|
 |
Whitestorm
Site Gezgini

| nasıl formatör olunur 09 Eyl 2008, 13:11 | |
| | yeni atananlarda olabiliyor yani yapıyorlar birçok arkadaşım hemen oldular... | |
|
|
 |
|
|