Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

nasıl formatör olunur

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
oznrcll
Yeni Üye
Yeni Üye

nasıl formatör olunur    02 Eyl 2008, 11:09Alıntıyla Cevap Gönder

selam arkadaşlar ben yeni göreve başladım aydında bir köy okulundayım ders saatimi dolduramıyorum sadece 7 saat derse girebiliyorum merkez ilçede köye oldukça uzak lufın özü ilçeye görevlendirme alırsam benim için zor olucak formatörlüğe başvurmak istiyorum ne yapmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim....
keyloger
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

nasıl formatör olunur    02 Eyl 2008, 11:30Alıntıyla Cevap Gönder

Okulunda öncelikle 15+1 bt sınıfı olması şartı var, bu imkan varsa eğer il mem den başvuru alınır sende başvurursan formatör olursun.
guilty23
Yeni Üye
Yeni Üye

formatör stajyer    04 Eyl 2008, 12:18Alıntıyla Cevap Gönder

peki başvuru tarihi geçti herhalde ikinci dönem başvurabiliyoruz herhalde, bunun için stajyerligimizin kalkması gerekiyormu
halukk
Site Gezgini
Site Gezgini

nasıl formatör olunur    04 Eyl 2008, 12:24Alıntıyla Cevap Gönder

Özel işlem yapılacak biri değilseniz kesinlikle başvuru tarihinden sonra sizi formatör yapmazlar. Stajerliğinizin de kalkmış olması şartı aranıyor .Tabi ki bunlar kağıt üzerinde istedikten sonra kafalarına eseni yaparlar size yeter ki yolunu bulun Wink
oznrcll
Yeni Üye
Yeni Üye

nasıl formatör olunur    09 Eyl 2008, 12:44Alıntıyla Cevap Gönder

duyduğuma göre stajerlik kalkmadan da olabiliyormuş formatörlük tam bilgisi olan varmı bide 15 pc var bizim lab da yeterlimidir? yardımcı olanlara teşekkürlerrr
celikumit
Aktif Üye
Aktif Üye

nasıl formatör olunur    09 Eyl 2008, 13:07Alıntıyla Cevap Gönder

stajerlik kalkmadan olabiliyor, okulunda yoksa 15+1 pc başka boş olan okulda olabiliyor biraz ilin tutumuna bağlı tabi
cakin
Aktif Üye
Aktif Üye

nasıl formatör olunur    09 Eyl 2008, 13:09Alıntıyla Cevap Gönder

15+1 bt sınıfı olan okullarda formatör olabiliyosun. Benim bildiğim stajerliğinin kalkması şartı yeterli. ama formatörlük işi daha tam oturmadığı için uygulamalr ilden ile de değişebiliyor. mesela malatya'da formatör olabilmek için 3 yıl şartı aranıyor. Sırf bu yüzden 1-2 yıllık bilgisayar öğretmenleri, üstelik merkezde olmalarına rağmen, formatörlük görevi alamadılar. bu biraz her ne kadar yanlış olsa da bulunduğunuz yerin tutumuna bağlı sanırım. siz şansınızı deneyin. meslek hayatınız hayırlı olsun.
bilgisayarmax
Yeni Üye
Yeni Üye

nasıl formatör olunur    09 Eyl 2008, 13:10Alıntıyla Cevap Gönder

oznrcll yazmış:
duyduğuma göre stajerlik kalkmadan da olabiliyormuş formatörlük tam bilgisi olan varmı bide 15 pc var bizim lab da yeterlimidir? yardımcı olanlara teşekkürlerrr

hocam bende geçen yıl aydına atandm. eğer stajersen malesef formatör yapmıyorlar, bizi yapmadılar.bu senede kendim istemedim. uydın ders saati bulmak açısından çok zor biyer. allah kolaylık versin
Whitestorm
Site Gezgini
Site Gezgini

nasıl formatör olunur    09 Eyl 2008, 13:11Alıntıyla Cevap Gönder

yeni atananlarda olabiliyor yani yapıyorlar birçok arkadaşım hemen oldular...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

nasıl formatör olunur

page generation = 0.15930 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması