Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Her Telden

Nasıl Ev Sahibi Olunur

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
AngeL_
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Nasıl Ev Sahibi Olunur    11 Ekm 2008, 17:03Alıntıyla Cevap Gönder

hocam sen hiç ev yapmamışın yada yapılan bi eve şahit olmamışın belli:))

3 senede o içini ( biz ona ince işçilik deriz) hangi parayla yapıcan acaba sorablirmiim:)

ev almak ev yaptırmaktan daha avantajlıdır her zaman...ev alamayan adam ev nası yapar tek başına...heleki bi öğretmense ve tek maaşlıysa...naaaaaaaaaaamümkün kısacası Laughing
Allah sonumuzu hayr etsin... sleep
saraci41
Aktif Üye
Aktif Üye

Nasıl Ev Sahibi Olunur    11 Ekm 2008, 17:07Alıntıyla Cevap Gönder

AngeL_ yazmış:

3 senede o içini ( biz ona ince işçilik deriz) hangi parayla yapıcan acaba sorablirmiim:)

ev almak ev yaptırmaktan daha avantajlıdır her zaman...ev alamayan adam ev nası yapar tek başına...heleki bi öğretmense ve tek maaşlıysa...naaaaaaaaaaamümkün kısacası Laughing
Hocama katılıyorum babam zamanında yapmıştı da ne çileler ne paralar harcadı bi o bilir bi de biz.. Ustalarla uğraşmak bankalarla uğraşmaktan daha zor:) Very Happy Very Happy
karinca_52
Süper Üye
Süper Üye

Nasıl Ev Sahibi Olunur    11 Ekm 2008, 17:11Alıntıyla Cevap Gönder

paran varsa olursun yoksa olmazsın bu devirde malesef
idemir
Aktif Üye
Aktif Üye

Nasıl Ev Sahibi Olunur    11 Ekm 2008, 17:12Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam ben tek maaş baba ve kayınbabadan birşey yok tokiden bir eve girdim ayda 600 ona ödüyorum evde bir şey yok bir yatacak birde oturacak bir kaç eşya var diğer taraflar bomboş bazen kızıyorum kendi kendime çok erken girdim diye (öğretmenliğimin 3. yılında girdim 1,5 sene oldu alalı) her ay oraya ödüyorum 1.5 sene geçti daha peşinatı aldığım kişelere borcumu ödeyemedim hele sabır diyorum bakalım nereye kadar.Şunu biliyorum taksit biterse (92 taksit kaldı) çok rahatlayacağım yada öyle bilmek istiyorum.....Umarım başka masraf çıkmaz ondan sonra gönlüm de araba istiyor ama (bir memur olarak çok fazla bir şey istiyorum galiba)
monerello
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Konum: Şırnak-Uludere / Şanlıurfa-Halfeti / Şanlıurfa-Merkez (Ama Ispartalı)

Nasıl Ev Sahibi Olunur    11 Ekm 2008, 17:26Alıntıyla Cevap Gönder

valla tek maaşlı olmak zor ama çift maaşlı olunca pek sorun yok gibi tabi hesaplı olursan benim şuanda 25000 ytl lik arabam var taksidi bu ay bitiyor. daha meslekte 2 senem yeni doldu 1 senedirde evliyim. Nasipse 2013 bir daire almayı düşünüyorum. Aslında hayalimde dublex amerikan ev var ama ona yetişemeyiz heralde. Rolling Eyes
nurhans
Site Gezgini
Site Gezgini

Nasıl Ev Sahibi Olunur    11 Ekm 2008, 17:27Alıntıyla Cevap Gönder

AngeL_ yazmış:

Hocam çok haklısınız. Halihazırda babam ev yaptırıyor ve ustalardan çektiğini bir kendisi bilir bi de Allah. Adamlar bir işi zamanında bitirmedikleri gibi sürekli para istiyorlar.
blue123
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Nasıl Ev Sahibi Olunur    11 Ekm 2008, 19:21Alıntıyla Cevap Gönder

hocam evler 100 bin ytlden başlıyor..ev yaptırmak daha da zor
AngeL_
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Nasıl Ev Sahibi Olunur    11 Ekm 2008, 21:39Alıntıyla Cevap Gönder

monerello yazmış:
valla tek maaşlı olmak zor ama çift maaşlı olunca pek sorun yok gibi tabi hesaplı olursan benim şuanda 25000 ytl lik arabam var taksidi bu ay bitiyor. daha meslekte 2 senem yeni doldu 1 senedirde evliyim. Nasipse 2013 bir daire almayı düşünüyorum. Aslında hayalimde dublex amerikan ev var ama ona yetişemeyiz heralde. Rolling Eyes

hocam tavsiyem çelik evleri araştırın...

istediğiniz dublex amerikan tipi eve anca öle kavuşursunuz : )
discovry
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Nasıl Ev Sahibi Olunur    11 Ekm 2008, 21:46Alıntıyla Cevap Gönder

yaf arkadaşlar şimdi baktım bu kadar okunmuş,
benim saçma fikrime kimse destek vermemiş..
siz bilirsiniz..
idemir
Aktif Üye
Aktif Üye

Nasıl Ev Sahibi Olunur    11 Ekm 2008, 21:57Alıntıyla Cevap Gönder

discovry yazmış:
benim bir fikri geldi,
ilk 3 sene arsayı alacağım,
ilk 3 sene iskeletini yapacağım,
kalan 3 sene içinde diğer işlerini halledeceğim.
kredinin stresine insan mı dayanır, ben özgür adamım kardeşim, PANKANIN MANKANIN
sitresini çekemem.
Allah herkesi bu benim evim diyebileceği ev versin. yani kira zor iş. sanki misafir giibi hissediyorm,

Hocam bankaya bulaşmak hakikaten zor bende banka işine girmek istemedim.... Ama para biriktirip bu işleri yapmakda zor be hocam...hem kira vereceksin hemde para biriktereceksin hemde tek maaşsan benim gibi ancak çoçuklara kalırdı o ev.....
alpozturk2002
Aktif Üye
Aktif Üye

Nasıl Ev Sahibi Olunur    12 Ekm 2008, 11:54Alıntıyla Cevap Gönder

monerello hocam.
Alıntı:
valla tek maaşlı olmak zor ama çift maaşlı olunca pek sorun yok gibi tabi hesaplı olursan benim şuanda 25000 ytl lik arabam var taksidi bu ay bitiyor. daha meslekte 2 senem yeni doldu 1 senedirde evliyim. Nasipse 2013 bir daire almayı düşünüyorum. Aslında hayalimde dublex amerikan ev var ama ona yetişemeyiz heralde.

Hocam. 2 yıllık öğretmensiniz 1 yıldır da evlisiniz. Araba + Düğün masrafları nı çift maaş da olsa nasıl ödeyebildiniz. Formülünü açıklaır mısınız. Ya da bi yerlerden desdek mi geldi.
Ben de ev almayı düşünüyorum ama cesaret edemedim doğrusu. Arabam var ama eski o da arıza yapmaya başladı. Araba mı ev mi? karar veremedim.
Phascolarctos cinereus
Site Gezgini
Site Gezgini

Nasıl Ev Sahibi Olunur    12 Ekm 2008, 12:06Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar çoğumuz bilgisayar öğretmeniyiz. her birimizin ilgilendiği alanlar vardır mutlaka, kimimiz web tasarım, kimimiz yazılım, kimimiz donanım. bu alanlarda ek iş yapabiliriz. en azından gençlikte Mr. Green
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Her Telden

Nasıl Ev Sahibi Olunur

page generation = 0.21668 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması