|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
ahmedim35
Yeni Üye

|
| MYO mezunu biri sözleşmeli bilgisayar öğretmen olabilmesi için ne yapmalı ? 07 Nis 2008, 22:02 | |
| | öğretmen arkadaşlarım ben milli eğitimde ücretli bilgisyar öğretmenlik yapıyorum. sözleşmeli öğretmen olmak istiyorum tabiki en başta sorun kpss ye girmem gerekiyo. işte benim sorun burda ben önlisans mezunu olduğum için önlisans mezunlarının girdiği kpss sınavına giriyom yani eylül ayında yapılana. ama öğretmen adayları normalde temmuzda yapılan lisans öğrencilerinin girmiş olduğu sınava giriyolar. milli eğitime gittim önlisanslarda öğretmen olabiliyor dedi ama ilk önce lisans mezunu olanlar atanaıyo sonra size sıra size geliyor dediler. şimdi ben hangi kpss ye girecem sözleşmeli öğretmen olabilmem için. bu konuda bilgisi olan varsa ceavp yazarsa sevinirim.[/b] | |
|
|
 |
mursidem
Aktif Üye

|
| MYO mezunu biri sözleşmeli bilgisayar öğretmen olabilmesi için ne yapmalı ? 07 Nis 2008, 22:04 | |
| | 4 yıllık eğitim fakultesi mezunu olma gerekiyor başka çaren yok kps den önce öss ye girmen gerek:S | |
|
|
 |
ahmedim35
Yeni Üye

|
| MYO mezunu biri sözleşmeli bilgisayar öğretmen olabilmesi için ne yapmalı ? 07 Nis 2008, 22:09 | |
| | milli eğitim iki yıllklarda sözleşmeli öğretemn olabiliyor diyor ama buna nedersin hocam | |
|
|
 |
ahmedim35
Yeni Üye

|
| MYO mezunu biri sözleşmeli bilgisayar öğretmen olabilmesi için ne yapmalı ? 07 Nis 2008, 22:10 | |
| | bilgisayar için sadece ama | |
|
|
 |
Secret
Aktif Üye

| MYO mezunu biri sözleşmeli bilgisayar öğretmen olabilmesi için ne yapmalı ? 07 Nis 2008, 22:46 | |
| 4C Statüsünde sözleşmeli öğretmen olabilirsin hocam.
onun haricinde belirlenen bilgisayar öğretmenliği kadrosunda eger boşluk olursa örnek sene 2006 ozaman barajı 60 a kadar indirdiler, mezun bilgisayar öğretmeni olmadıgından 2. ve 3. öncelikli bölümler örn. elektronik öğrtmenliği gibi onlar bile bilgisayar öğretmeni olarak atandı. | |
|
|
 |
şebocum
Aktif Üye

| MYO mezunu biri sözleşmeli bilgisayar öğretmen olabilmesi için ne yapmalı ? 07 Nis 2008, 22:51 | |
| | sözleşmelide, 4c lide kesinlikle öğretmen ataması olmuyo sadece ücretli olabilirsin. sözleşmeli olman için 4 yıllık bitirmen gerek | |
|
|
 |
hakanotuken
Seçkin Üye

| MYO mezunu biri sözleşmeli bilgisayar öğretmen olabilmesi için ne yapmalı ? 07 Nis 2008, 22:54 | |
| | 4/C li sözleşmeli olursun, 4 yıllık okumadan sözleşmeli ve kadrolu olamassınız, yukarıda da dendiği gibi 2. ve 3. öncelikli olanlarda baraj düşüklüğü nedeniyle atandı ama 2 yıllıklar 3. öncelik bile sayılmıyor sanırım | |
|
|
 |
Secret
Aktif Üye

| MYO mezunu biri sözleşmeli bilgisayar öğretmen olabilmesi için ne yapmalı ? 07 Nis 2008, 22:56 | |
| | görev yaptıgım yerde iki yıllık mezunu ve 4c li bilgisayar öğretmeni sıfatıyla atanan öğretmen arkadaşım vardı .dönem dönem meb in yaptıgı bir uygulama bu il bazında ücretli calışan 2 yıllık bilgisayar öğretmenleri 4c statüsünde calıştırılıyor. | |
|
|
 |
şebocum
Aktif Üye

| MYO mezunu biri sözleşmeli bilgisayar öğretmen olabilmesi için ne yapmalı ? 07 Nis 2008, 23:04 | |
| | artık 4c li çalıştırma yok geçen sene kaldırıldı. | |
|
|
 |
Secret
Aktif Üye

| MYO mezunu biri sözleşmeli bilgisayar öğretmen olabilmesi için ne yapmalı ? 07 Nis 2008, 23:19 | |
| | Danıştay 12. Dairesi, 29.1.2007 tarihli ve Esas No; 2007/01 sayılı kararıyla 4/C kapsamında yapılan öğretmen (öğretici) atamalarına yönelik yürütmeyi durdurma kalmış ve meb 12/02/2007 tarihinden sonra 4/C kapsamında yapılan sözleşmeleri iptal etme talimatını 81 il valiliğine göndermiş şebocum hocam biz eskilerde kalmışız kusra bakmayın. | |
|
|
 |
tsgursoy
Site Gezgini

|
| MYO mezunu biri sözleşmeli bilgisayar öğretmen olabilmesi için ne yapmalı ? 07 Nis 2008, 23:20 | |
| | dgs ile 4 yıllık sonra kpss başka yol görünmüyor şimdilik | |
|
|
 |
ahmedim35
Yeni Üye

|
| MYO mezunu biri sözleşmeli bilgisayar öğretmen olabilmesi için ne yapmalı ? 08 Nis 2008, 8:23 | |
| | şimdi arkadaşlar sizin dediklerinile milli eğtimin dediği birbirini tutuyor benim sormak istediğim biz myo bilgisayar mezunları öğretmen olabiliyoz bi şekilde tabi sıra gelirse eğitim fakultesi ve eloktironik mezunlarından varsayalımki sıra geldi . işte ben bunun için hangi şartları tamamlamalıyım ve hangi kpss ye girmeliyim ve nereye başvurmalıyım. benim öğrenmek istediğim bu. cevaplarınız için teşekkürler | |
|
|
 |
|
|