|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
apple_S
Yeni Üye

|
| MYO mezunu biri sözleşmeli bilgisayar öğretmen olabilmesi için ne yapmalı ? 15 Eyl 2008, 16:00 | |
|
 |
 |
birincisi: okumayı bil; bundan önceki iki sayfayı oku! |
cevap vermek bu kadar zor geldiyse verme kardeşim alla allaa | |
|
|
 |
tamram
Süper Üye

| MYO mezunu biri sözleşmeli bilgisayar öğretmen olabilmesi için ne yapmalı ? 15 Eyl 2008, 16:09 | |
| | şöyle bakıyorum da öğretmenler olarak bizler başka hiç bir mesleği yapmak istemiyoruz hiç birşeyde hak iddia etmiyoruz ama diğer taraftan herkes öğretmenlik yapabileceğini düşünüyor, bu kadar basit mi yanii. | |
|
|
 |
apple_S
Yeni Üye

|
| MYO mezunu biri sözleşmeli bilgisayar öğretmen olabilmesi için ne yapmalı ? 15 Eyl 2008, 16:10 | |
| | yapabileceğini düşünmeklede kalmayıp yapıyor.bu devletin ayıbı.insanlara mal etmemek lazım | |
|
|
 |
oromurat
Aktif Üye

|
| MYO mezunu biri sözleşmeli bilgisayar öğretmen olabilmesi için ne yapmalı ? 15 Eyl 2008, 16:12 | |
| 2 yıllık ön lisans mezunları sadecegeçici olarak öğretmenlik yapabilir. kadrolu veya sözleşmeli atanamazlar. zaten kpss sınavınada önlisans gurrubundan girdikleri için tercih bile eedemezler ne sözleşmeli nede kadrolu
bu kadar uzatmaya gerek yok milli eğitimden biri demiş arkadaşa yıllıklarda atanıyor diye yok öyle birşey | |
|
|
 |
tamram
Süper Üye

| MYO mezunu biri sözleşmeli bilgisayar öğretmen olabilmesi için ne yapmalı ? 15 Eyl 2008, 16:16 | |
|
 |
 |
yapabileceğini düşünmeklede kalmayıp yapıyor.bu devletin ayıbı.insanlara mal etmemek lazım |
kusura bakmayın ama ben öğretmenim ve alanımla ilgili de olsa bilgisayar mühendisi sıfatı almaya çalışırsam hiç bir şey yapmadan laf yerim.. o haldeee | |
|
|
 |
eliff87
Seçkin Üye

| MYO mezunu biri sözleşmeli bilgisayar öğretmen olabilmesi için ne yapmalı ? 15 Eyl 2008, 16:30 | |
|
 |
 |
2 yıllık ön lisans mezunları sadecegeçici olarak öğretmenlik yapabilir. kadrolu veya sözleşmeli atanamazlar. zaten kpss sınavınada önlisans gurrubundan girdikleri için tercih bile eedemezler ne sözleşmeli nede kadrolu
bu kadar uzatmaya gerek yok milli eğitimden biri demiş arkadaşa yıllıklarda atanıyor diye yok öyle birşey |
arkadasa katılıyorum uzatmaya gerek yok çünkü olay meb de bitiyo atasın ozaman okadar öğretmeni sadece bilgisayar değil bisürü değişik branşta öğretmen var atanmayı bekleyen.. benim cevremde cok.. bu arada bende 2 yıllık mezunum gecen yıl ücretli öğretmenlik yaptım. neden? çünkü ilçede sadece bi tane atanmış bilgisayar öğretmeni vardı .. ayrıca diğer branşlardan bilgisayarın b sinden anlamayanlar gireceğine 2 yıllıklar girsin daha iyi bence. bu yılda öss ye girdim tercih yaptım ama yerleştirilmedim. haa bi de şu var okadar programcılık okumuşum gidiyorum bi okulda 30 saatim dolsun diye şekilden şekile giriyorum aldığım maaş ne sigortam ne kadar ödeniyo. diğer branş öğretmenlerinden ve sınıf öğretmenlerinden daha çok yıpranıyorum ama onlar daha rahat ediyolar.. bu sene de basvurdum daha onaylanmamış bi tarafım istiyo çünkü öğretmek süper bişey bi tarafımda istemiyo çünkü fazla yıprandım.. kısacası baska iş imkanı warsa 2 yıllıklar baska iş yapsın tecrübe konuşuyoooo  | |
|
|
 |
tamram
Süper Üye

| MYO mezunu biri sözleşmeli bilgisayar öğretmen olabilmesi için ne yapmalı ? 15 Eyl 2008, 16:40 | |
|
 |
 |
kısacası baska iş imkanı warsa 2 yıllıklar baska iş yapsın tecrübe konuşuyoooo  |
başka iş imkanı tabii kii var.. kpss ye hazırlanın hocam.. öğretmenlik bu ülkede başka iş bulamayanların çıkış kapısı olduğu müddetçe öğretmenlerin de işi zor. | |
|
|
 |
eliff87
Seçkin Üye

| MYO mezunu biri sözleşmeli bilgisayar öğretmen olabilmesi için ne yapmalı ? 15 Eyl 2008, 16:50 | |
| hocam 2 yıl önce girdim olmadı,, yakınımdaki nerdeyse butun fabrikalara cv bıraktım tecrübe istiyolar olmadı 1 sene evde oturdum kafayı yedim öss ye girdim yerleştirilmedim,, şimdi yine kpss yolu var bakalım ne olcak az kaldı sürekli baska işler olsun istiyorum ama kabahat bende veya diğer 2 yıllıklarda değil ki gerçekten sistem çok fena.. kırklarelinin bi ilçesinde görev yaptım ben ilçede bi tane bilgisayar öğretmeni vardı formatör zaten yok siz benim halimi görseydiniz valla acırdınız okulda herşeyi yaptım bi formatörün yapacağı herşeyi.. | |
|
|
 |
lost
Site Gezgini

| MYO mezunu biri sözleşmeli bilgisayar öğretmen olabilmesi için ne yapmalı ? 15 Eyl 2008, 17:12 | |
|
 |
 |
 |
 |
birincisi: okumayı bil; bundan önceki iki sayfayı oku! |
cevap vermek bu kadar zor geldiyse verme kardeşim alla allaa |
aynı cevabı yazsam da anlayamayacaksın da ondan aynısını yazmadım | |
|
|
 |
|