Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

MYO mezunu biri sözleşmeli bilgisayar öğretmen olabilmesi için ne yapmalı ?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
viper33
Aktif Üye
Aktif Üye

MYO mezunu biri sözleşmeli bilgisayar öğretmen olabilmesi için ne yapmalı ?    08 Nis 2008, 8:32Alıntıyla Cevap Gönder

hocam arkadaşlar anlatamadı yada siz anlamak istemiyorsunuz, öğreetmen olamıyorsunuz çünkü şu an bekleyen yüzlerce bilgisayar öğretmeni arkadaş atanmamış bekliyor, ayrıca kanune olmaz verilen resmi yazıları bulup okusaydınız olamayacağını anlardınız. eskiden 2 yıllıklardan yanlışlıkla alınan bir kararla öğretmen yaptılar ama şimdi yok öle bişey normal lisans mezunları bile atanamamış sıra beklerken ve her yıl yeni lisans mezunları varken bide yüksek lisans yapanlar bile var böyle bir durumda size sıra gelmez, bide acı gerçek önce hakedin bence bunu, bilgi olarak eksiğiniz olmayabilir bilgisayarla ilgili ancak bu iin birde pedagojisi var öğretmenlik bilgisi var yani bu durumda sizin atanmanız garip olur. ancak ücretli...
tanes
Aktif Üye
Aktif Üye

MYO mezunu biri sözleşmeli bilgisayar öğretmen olabilmesi için ne yapmalı ?    28 Nis 2008, 13:04Alıntıyla Cevap Gönder

Dgs'ye girip bi 3 yıl daha okuman gerekiyo
igzemel
Seçkin Üye
Seçkin Üye

MYO mezunu biri sözleşmeli bilgisayar öğretmen olabilmesi için ne yapmalı ?    28 Nis 2008, 13:09Alıntıyla Cevap Gönder

burası Türkiye demekten nefret ediyorum ama.

Burası Türkiye Embarassed

Bu ülkede herşey olur. Yeterki yolunu bul...
piraye
Site Gezgini
Site Gezgini

MYO mezunu biri sözleşmeli bilgisayar öğretmen olabilmesi için ne yapmalı ?    25 Tem 2008, 8:45Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşım sana şu şekilde anlatayım,öğretmen olamıyorsun(kadrolu yada sözleşmeli gibi) sadece bilg lab bulunan okullarda usta öğretici olarak görev yapabiliyorsun,eylülde yapılan önlisans sınavına gireceksin,(diğerine girme şansın zaten yok) ordan aldıgın kpss puanınla ve milli eğitim müdürlüğünün istediği evraklarla başvuruda bulunacaksın,eğer eksik kadro varsa seni zaten alırlar 1 yada 2 okulda görevlendırırler,şartlar bunlar,(ama dikkat et çok fazla ezdirme kendini,bazı kendını bilmezler haddi olmayarak sacmalıklar yapıyo aldırma derım sana)
yaseminn
Site Gezgini
Site Gezgini

MYO mezunu biri sözleşmeli bilgisayar öğretmen olabilmesi için ne yapmalı ?    25 Tem 2008, 9:10Alıntıyla Cevap Gönder

hocam güzel açıklamışsınız ama dediğiniz yöntemle öğretmen olunmuyor. ancak memmur olunabilir oda milli eğitim kontenjan açarsa ki sanmam geçen yıl baya doldurdular çünkü. bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum. 2 yıllık bilgisayar programcılığı mezunuyum sözleşmeli(4/C ki artık olmuyor) ve ücretli bilgisayar öğretmenliği yaptım çok istediğim ve sevdiğim bir meslek öğretmenlik. ama devemı garantisi olmayan bişey. önlisans kpss ye girdim şuan milli eğitim müdürlüğünde memurluk yapıyorum.

eğer benim bilmediğim bi şekilde öğretmenliğe giden bir yolu varsa (dgsyi saymazsak) bende o yolda ilerlemek isterim.
piraye
Site Gezgini
Site Gezgini

MYO mezunu biri sözleşmeli bilgisayar öğretmen olabilmesi için ne yapmalı ?    25 Tem 2008, 9:15Alıntıyla Cevap Gönder

yok arkadaşım (ancak dgs,lisans) ben sadece işin boyutunu anlattım,yani usta öğretici olarak görev veriliyor,seninde bildiğin gibi sonu yok yani,,kontenjan acıklıgında alıyorlar,,
RoboTek
Seçkin Üye
Seçkin Üye

MYO mezunu biri sözleşmeli bilgisayar öğretmen olabilmesi için ne yapmalı ?    25 Tem 2008, 9:32Alıntıyla Cevap Gönder

ARKADAŞIM BİR ARA BU TÜR 4/C GÖREVLENDİRMELER YAPILDI VE BİTTİ.NEDEN SONRA TÜM TÜRKİYEDE BT FORMATÖR KURSLARI AÇILDI ZANNEDİYORSUN.BU İŞ İÇİN.AMA YİNEDE ÜCRETLİ OLARAK YAAPARSIN BU İŞİ KADRO İŞİNİ UNUT.
aysegülhoca
Yeni Üye
Yeni Üye

MYO mezunu biri sözleşmeli bilgisayar öğretmen olabilmesi için ne yapmalı ?    10 Eyl 2008, 22:15Alıntıyla Cevap Gönder

Ben hayatımda böyle saçma bir şey görmedim ..Bende aynen ücretli öğretmenlik yapıyorum ama sigortamızı kesiyolar..maaş az vs vs...inşallah alanımla ilgili memur olmak istiyorum..

Ama madem 2 yıllıkları bizleri öğretmen olarak görevlendiriyolar pedegojik formasyona gerek duymuyolar... o zaman bizim de güvence istemek hakkımız değilmi yani ???...biz öğretmen sandalyesinde oturuyorsak okullarda 4 yıllıklar hiç kusura bakmasın..biz de güvence istiyoruz...belki çok maaş deil ama..yarın bize güle güle dememelerine dair bi söz istiyoruz söz.. !!!
apple_S
Yeni Üye
Yeni Üye

MYO mezunu biri sözleşmeli bilgisayar öğretmen olabilmesi için ne yapmalı ?    15 Eyl 2008, 15:35Alıntıyla Cevap Gönder

merhaba.ben sakaraya üni. bilgisayar teknolojisi ve programlama mezunuyum.yeni mezun oldum.duyduğuma göre bizim bölümümüzden mezun olanlarda öğretmenlik yapabiliyormuş.bilgisi olan var mı? neler yapmam geerkiyor?yardımcı olursanız sevinirim. Surprised
lost
Site Gezgini
Site Gezgini

MYO mezunu biri sözleşmeli bilgisayar öğretmen olabilmesi için ne yapmalı ?    15 Eyl 2008, 15:49Alıntıyla Cevap Gönder

birincisi: okumayı bil; bundan önceki iki sayfayı oku!
amdturion
Seçkin Üye
Seçkin Üye

MYO mezunu biri sözleşmeli bilgisayar öğretmen olabilmesi için ne yapmalı ?    15 Eyl 2008, 15:51Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar kızmayın da biz öğretmen olabilmek için 4 yılımızı veriyoruz bi de kpss'si var tabi. ona rağmen atanamayan bi sürü arkadaş var kpss'den yeterli puan alamadığı için. madem 2 yılda öğretmen olunabiliyo keşke ben de 2 yıl okusaydım.
Sponge Bob
Aktif Üye
Aktif Üye

MYO mezunu biri sözleşmeli bilgisayar öğretmen olabilmesi için ne yapmalı ?    15 Eyl 2008, 15:53Alıntıyla Cevap Gönder

Şu haksızlıktan hak çıkarmaya çalışma olayını anlamıyorum, anla(ya)mayacağım!!!
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

MYO mezunu biri sözleşmeli bilgisayar öğretmen olabilmesi için ne yapmalı ?

page generation = 0.15909 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması