|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
qwery2007
Seçkin Üye

Kayıt: 08 Arl 2007 Mesajlar: 563 Konum: Doludizgin Şahlanan Mavi Hülyalarda... |
| Mürşit 5.0 / Dvd / Muhteşem Bir Dini Kaynak 21 Eyl 2008, 23:25 | |
|
 |
 |
kuran dersleri kısmındaki tecvit dersleri tecvitli kuran okumayı öğrenebilmek için yeterlimi ona göre satın alacağımda. kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirimi acaba? |
Tecvidi engüzel bilen birisinin yardımıyla kitapta öğrenebilirisin, karabaş tecvidini tavsiye ederim | |
|
|
 |
mertvolkan314
Yeni Üye

|
| Mürşit 5.0 / Dvd / Muhteşem Bir Dini Kaynak 22 Eyl 2008, 9:42 | |
| | Bu sürümde Kurulumda o tip uyarılar vermiyor. Çok partlı olmasının sebebi tüm işletim sistemlerinde çalışıyor olması. ve içerik daha zengin aslında para verip almakta fayda var 30-40 ytl civarında zaten dünya lkadar programı yasal olmadan kullanıp bu kul hakkını yiyiyoruz en azından bu konuda çalışan bir programcıyı desteklemek uğruna almakra fayda var... | |
|
|
 |
sncrts
Site Gezgini

Kayıt: 19 Eyl 2008 Mesajlar: 74 Konum: Yolcudur Abbas Bağlasan Durmaz |
| Mürşit 5.0 / Dvd / Muhteşem Bir Dini Kaynak 22 Eyl 2008, 9:57 | |
| insanlar incili fuarlarda ,üniversitelerde yada istemeniz halinde bir tıkla yada bir telefonla adresinize gönderiyorlar.Ama malesef biz mürşit gibi bir programı almak istersek ve onun için yeterli paramız yoksa elde edemiyoruz.Bu bana biraz tuhaf geliyor.Öğretilcek Allahın ismiyse ve amaç Allah rızası ise bu yazılımın ücretsiz olması gerekmezmi?
Sırf bu fiyatı yüzünden alamayan insanın suçu ne?Fakir olması mı? | |
|
|
 |
serkanozen1
Aktif Üye

| Mürşit 5.0 / Dvd / Muhteşem Bir Dini Kaynak 22 Eyl 2008, 10:01 | |
|
 |
 |
tmancar yazmış:
Bende bir önceki versiyonunu satın almıştım.
Dikkat edin, kurulumda Bu Yazılım Yasal Değilse Ahirette Hakkını Ödemeyi Kabul Ediyorum şeklinde bir sözleşme var. Benimki yasal olmasa kabul edemezdim. Ama ücret ödemeye değer bir kaynak. Mutlaka tavsiye ederim.
evet arkadaşlar hocamında yazdığı gibi yasal değilse kısmında sıkıntı var hak talep edilmiş durumda orjinali 20 yada maximum 25 ytl arasında arkadaşlar ben ücretini verip almanızı ve pcnize kurmanızı tavsiye ederim öteki türlü gödüğünüz gibi ağır bir vebal mevcut ortada ..... |
 | |
|
|
 |
mertvolkan314
Yeni Üye

|
| Mürşit 5.0 / Dvd / Muhteşem Bir Dini Kaynak 22 Eyl 2008, 10:21 | |
| | tabi ücretsiz olması konusuna katılıyorum hatta bunu özel bir fırmanın değil diyanet in yaptırıp dağıtırması lazım ama işte yapabilecek bişey yok... | |
|
|
 |
mertvolkan314
Yeni Üye

|
| Mürşit 5.0 / Dvd / Muhteşem Bir Dini Kaynak 22 Eyl 2008, 10:23 | |
|
 |
 |
 |
 |
tmancar yazmış:
Bende bir önceki versiyonunu satın almıştım.
Dikkat edin, kurulumda Bu Yazılım Yasal Değilse Ahirette Hakkını Ödemeyi Kabul Ediyorum şeklinde bir sözleşme var. Benimki yasal olmasa kabul edemezdim. Ama ücret ödemeye değer bir kaynak. Mutlaka tavsiye ederim.
evet arkadaşlar hocamında yazdığı gibi yasal değilse kısmında sıkıntı var hak talep edilmiş durumda orjinali 20 yada maximum 25 ytl arasında arkadaşlar ben ücretini verip almanızı ve pcnize kurmanızı tavsiye ederim öteki türlü gödüğünüz gibi ağır bir vebal mevcut ortada ..... |
 |
Mürşit 5.0 da bu yazı mevcut değil.....
Dediğim gibi bilgisayarda kullandığın her kaçak yazılım, film, müzik v.s lisansızsa veya telif hakkını ödemediysen aynı vebaldesin...... | |
|
|
 |
hademirel
Site Gezgini

| Mürşit 5.0 / Dvd / Muhteşem Bir Dini Kaynak 22 Eyl 2008, 10:26 | |
| bence bu türlü dini programların orjinalini almak lazım.
Zaten kurarken de Kopya kullanıyorsanız diğer tarafta kul hakkı ödemeyi kabul ediyormusunuz, gibisinden bir uyarı geliyor... | |
|
|
 |
@lperen
Süper Üye

| Mürşit 5.0 / Dvd / Muhteşem Bir Dini Kaynak 22 Eyl 2008, 11:10 | |
|
 |
 |
insanlar incili fuarlarda ,üniversitelerde yada istemeniz halinde bir tıkla yada bir telefonla adresinize gönderiyorlar.Ama malesef biz mürşit gibi bir programı almak istersek ve onun için yeterli paramız yoksa elde edemiyoruz.Bu bana biraz tuhaf geliyor.Öğretilcek Allahın ismiyse ve amaç Allah rızası ise bu yazılımın ücretsiz olması gerekmezmi?
Sırf bu fiyatı yüzünden alamayan insanın suçu ne?Fakir olması mı? |
Hocam adam Allah Rızası için yaptık dememiş ki, yapmış satıyor. Ben de yıllardır görürüm ama bu hak meselesi yüzünden kendi bilgisayarıma hiç kurmadım. Ama mükemmel bir olduğunu da biliyorum. Şimdi ya zenginlerimizden birisi alıp dağıtımını ücretsiz hale getirecek ya da herkes parasını verip kullanacak.
Allah rızası için yapılmış olan programlar da var tabii ki bunlardan bir tanesi de Muvahhid adlı program, bu da adresi: http://www.muvahhid.com/download.asp | |
|
|
 |
swanp
Yeni Üye

|
| Mürşit 5.0 / Dvd / Muhteşem Bir Dini Kaynak 22 Eyl 2008, 11:14 | |
| | cemaati müslim toplanmış yine buraya yavv:) emeğe saygı adına orjinal lisanslı ürün kullanmaya davet ediyorum sizleri bu tür yapılar paylaşım değil,emeğe saygısızlık olur verin parayı alın lisanslı bir ürünü. allah korusun diğer tarafta enter tuşuna basmanız nasip olmaz vallah benden söylemesi:) | |
|
|
 |
qwery2007
Seçkin Üye

Kayıt: 08 Arl 2007 Mesajlar: 563 Konum: Doludizgin Şahlanan Mavi Hülyalarda... |
| Mürşit 5.0 / Dvd / Muhteşem Bir Dini Kaynak 22 Eyl 2008, 12:10 | |
| Çaktırmayın beyler hışşşşt kimse duymasın indirin  | |
|
|
 |
transistor
Site Gezgini

|
| Mürşit 5.0 / Dvd / Muhteşem Bir Dini Kaynak 22 Eyl 2008, 12:38 | |
|
 |
 |
tabi ücretsiz olması konusuna katılıyorum hatta bunu özel bir fırmanın değil diyanet in yaptırıp dağıtırması lazım ama işte yapabilecek bişey yok... |
Katılıyorum hocam | |
|
|
 |
|
|