|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
fatihpc
Tecrübeli Üye

| Müdür kablosuza geç dedi de...... 06 Ekm 2008, 16:32 | |
| Arkadaşalr adsl modemimiz bozuldu ve müdür acilen kablosuz bir sistem kur dedi.Şimdi ben bu işleri bilmiyorum.Bir tane kablosuz modem mi alcağım.Bir de zannedersem acces point almalıyım.Fakat malumunuz okulun her tarafında net bir şekilde çekmesi gerekiyor.Birde bilgisayarlar için usb wireless alıcı almam lazım değil mi? Bu 3 lüden hangilerini almalıyım sorunsuz kullanmak için.Okulda net çeker mi? Kullanan arkadaşlar varsa hemen yzabilirler mi? Malum net yok kurumnet yok.
Birde bu access point nasıl bir cihaz.Modemi nasıl görüyor.Biz mi gördüreceğiz yoksa kendi otamatik mi bağlanıyor. | |
|
|
 |
Internet
Aktif Üye

| Müdür kablosuza geç dedi de...... 06 Ekm 2008, 16:38 | |
| | hocam üst katlarda çok net çekmez lab 2-3. katlarda ise hiç deneme kablodan zarar gelmez ... | |
|
|
 |
mustafaakinci
Aktif Üye

| Müdür kablosuza geç dedi de...... 06 Ekm 2008, 16:41 | |
| | laba kablusus için her pc ye kablosuz ethernet tkamnız lazım | |
|
|
 |
aslıhancık
Site Gezgini

| Müdür kablosuza geç dedi de...... 06 Ekm 2008, 16:43 | |
| | hocam bizim okulda geçildi bu siteme geçen seneden itibaren kullanılıyo ancak bizde her katta access point mevcut yukarı çıktıkşa yada aşşağı doru indikçe sinyal zayıflıyo çünkü | |
|
|
 |
prentice
Seçkin Üye

| Müdür kablosuza geç dedi de...... 06 Ekm 2008, 16:44 | |
| | hocam lab için tamamen gereksiz ama idare bilgisayarları ve laptoplar için olabilir ama meb hattı ile zor olur | |
|
|
 |
fatihpc
Tecrübeli Üye

| Müdür kablosuza geç dedi de...... 06 Ekm 2008, 16:47 | |
| | yanlış anladınız lab için zaten istemiyorum sadece müdür mdr ydr (2 tane farklı katlarda) birde 3. ve 2. katlardan birkaç öğretmen olsun yeterr | |
|
|
 |
aslıhancık
Site Gezgini

| Müdür kablosuza geç dedi de...... 06 Ekm 2008, 16:51 | |
|
 |
 |
yanlış anladınız lab için zaten istemiyorum sadece müdür mdr ydr (2 tane farklı katlarda) birde 3. ve 2. katlardan birkaç öğretmen olsun yeterr |
hocam dediğiniz katlara ayrı ayrı acces point yerleştirmenizi önerirm sinyal zayıflıyo dediğim gibi ancak birde meb hattıyla çıkışta sıkıntı yaşanır mı ? bunuda düşünmeniz gerekli bizim okulda mevcut wireless sistemi ancak çıkışlarımız serbet bizim | |
|
|
 |
fatihpc
Tecrübeli Üye

| Müdür kablosuza geç dedi de...... 06 Ekm 2008, 16:53 | |
|
 |
 |
 |
 |
yanlış anladınız lab için zaten istemiyorum sadece müdür mdr ydr (2 tane farklı katlarda) birde 3. ve 2. katlardan birkaç öğretmen olsun yeterr |
hocam dediğiniz katlara ayrı ayrı acces point yerleştirmenizi önerirm sinyal zayıflıyo dediğim gibi ancak birde meb hattıyla çıkışta sıkıntı yaşanır mı ? bunuda düşünmeniz gerekli bizim okulda mevcut wireless sistemi ancak çıkışlarımız serbet bizim |
Hocam meb hattıyla ne alakası olabilir ki? Sonuçta bütün çıkışlar modem üzerinde olacak.Yine de araştırmak lazım.Kullananlar varsa bekliyoruz. | |
|
|
 |
aslıhancık
Site Gezgini

| Müdür kablosuza geç dedi de...... 06 Ekm 2008, 16:56 | |
| | tam olarak bilmiyorum bende ama yarın okula gittiğimde bilgi işlemdeki arkadaşa sorabilirm isterseniz ? | |
|
|
 |
fatihpc
Tecrübeli Üye

| Müdür kablosuza geç dedi de...... 06 Ekm 2008, 16:58 | |
| | Sorunsuz kullananlar varsa modellerini de yazabilir ler mi? Tecrübe önemli bişi | |
|
|
 |
fatihpc
Tecrübeli Üye

| Müdür kablosuza geç dedi de...... 06 Ekm 2008, 17:16 | |
| Bunu kullanan var mı?
Airties AP-301 Kablosuz / Erişim Noktası / Tekrarlayıcı / Köprü | |
|
|
 |
Teachnologist
Aktif Üye

|
| Müdür kablosuza geç dedi de...... 06 Ekm 2008, 17:22 | |
| | bir modem ve bir point ile olabilmesi için basit bir bina yapısının olmaıs gerekir bence sen git müdüre bu beni aşar de gelsinler yapsınlar | |
|
|
 |
|
|