|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
rommy6719
Site Gezgini

| Modül seçimi 26 Ağu 2008, 12:18 | |
| | Arkadaşlar merhaba.Kız meslek lisesine özür grubundan atamam oldu.İlk defa meslek lisesinde çalışma imkanım olacak.Modül olayını anlamadım. Ders Seçimini biz mi yapacağız yoksa hazır bir şekildemi gelecek.Okulla konuştum.Bilgisayar öğretmeni olarak tek ben varım.Yapılacık işlemler hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.Saygılarımla | | |
|  | fatmazehra
Seçkin Üye

| Modül seçimi 26 Ağu 2008, 12:21 | |
| | 10. sınıfta dersler aynı 11 ve 12. sınıflarda dallar belirlendiği için dersler seçiliyor biildiğim kadarıyla bu seçimler de sene sonunda yapılmış olması gerek... | | |
|  | tamram
Süper Üye

| Modül seçimi 26 Ağu 2008, 12:22 | |
| | hocam modül denen şey aslında bir dersin konu başlıkları gibi anlatılabilir. yani bir dersi 5 konu başlığına bölmüşler toplam 5 modül olmuş.. her dala ait zorunlu dersler ve modülleri www.megep.meb.gov.tr adresinde var. zorunlu derslerin haricinde ders seçimlerini siz yapacaksınız.seçim yaparken de elinizdeki imkanlara donanımlara falan bakacaksınız. çok zor bir olay değil merak etmeyin. sorunuz olursa yardımcı olurum | | |
|  | rommy6719
Site Gezgini

| Modül seçimi 26 Ağu 2008, 12:29 | |
| | Teşekkür edererim.Saygılarımla | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.13388 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|