Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

MODEMLE HEM USB HEMDE KABLOYLA BAĞLANMAK İÇİN YARDIM

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
simanur
Aktif Üye
Aktif Üye

MODEMLE HEM USB HEMDE KABLOYLA BAĞLANMAK İÇİN YARDIM    05 Tem 2008, 8:37Alıntıyla Cevap Gönder

2 ÇIKIŞLI MODEM WAR BİRİ NORMAL KABLOLU BİR DİĞER ÇIKIŞI DA USB İKİSİNİDE KULLANMAMIZ GEREKİYOR USB'Yİ NASIL KULLANACAM MODEMİN MARKASI AİRTİES YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TŞKLER
mustafaakinci
Aktif Üye
Aktif Üye

MODEMLE HEM USB HEMDE KABLOYLA BAĞLANMAK İÇİN YARDIM    05 Tem 2008, 9:07Alıntıyla Cevap Gönder

dirak usb kabosundan pcnin usb girişine takın oluyor ama ethernetin verdiği hızı vermiyor
simanur
Aktif Üye
Aktif Üye

MODEMLE HEM USB HEMDE KABLOYLA BAĞLANMAK İÇİN YARDIM    05 Tem 2008, 9:09Alıntıyla Cevap Gönder

hocam yaptım olmuyor 2 masaüstü bilgisayar
mustafaakinci
Aktif Üye
Aktif Üye

MODEMLE HEM USB HEMDE KABLOYLA BAĞLANMAK İÇİN YARDIM    05 Tem 2008, 9:16Alıntıyla Cevap Gönder

hocam modemi kurarken usb mi ethernet mi diyorya orayı yanılmıyorsam usb seçip modemikurmanız lazım bi deneyin bende internete bakar bişey bulursam yazarım kolay gelsin
mustafaakinci
Aktif Üye
Aktif Üye

MODEMLE HEM USB HEMDE KABLOYLA BAĞLANMAK İÇİN YARDIM    05 Tem 2008, 9:20Alıntıyla Cevap Gönder

http://forum.iyinet.com/ag-network/83256-airties-modem-ile-2-baglanti-yapmak.html

hocam linkte sizin modemle aynı durumda olan için anlatım var
simanur
Aktif Üye
Aktif Üye

MODEMLE HEM USB HEMDE KABLOYLA BAĞLANMAK İÇİN YARDIM    05 Tem 2008, 9:40Alıntıyla Cevap Gönder

usb driveri yok ne olacak sadece modem kurulum cd'si war onda da usb kurulumu yok çok çok tşkler yardımınız için
mustafaakinci
Aktif Üye
Aktif Üye

MODEMLE HEM USB HEMDE KABLOYLA BAĞLANMAK İÇİN YARDIM    05 Tem 2008, 9:47Alıntıyla Cevap Gönder

hocam kurulum cd kurduğunuzda masa üstüne simge atması lazım demek airtiesde yok benim modem combobax olduğu için atıyordu.( bide bence usb bağalntısı yerine switch alın öle yapın) o kdar uğraşıyorsunuz olmasını isterdim Sad Very Happy
simanur
Aktif Üye
Aktif Üye

MODEMLE HEM USB HEMDE KABLOYLA BAĞLANMAK İÇİN YARDIM    05 Tem 2008, 10:00Alıntıyla Cevap Gönder

tşkler yardımlarınız için hocam
adige
Aktif Üye
Aktif Üye

MODEMLE HEM USB HEMDE KABLOYLA BAĞLANMAK İÇİN YARDIM    16 Tem 2008, 22:29Alıntıyla Cevap Gönder

simanur hocam aynı sorunu yaşıyorum.Usb li sorunu çözdünüz mü?Elimdeki iki pc çalışıyormuş önceden ben bakıyorum olmuyor:)farklı ne ayarı yapılıyor acaba?
adige
Aktif Üye
Aktif Üye

MODEMLE HEM USB HEMDE KABLOYLA BAĞLANMAK İÇİN YARDIM    16 Tem 2008, 22:38Alıntıyla Cevap Gönder

az önce bağlantı kur kısmından denedik.Şu an bağlı görünüyor.Bakalım hayırlısı.Ağ bağlanıtları kısmında airtiies usb bağlantısı görünüyor.Ben hala farklı birşeyler yüklememiz gerektiğini düşünüyorum:)
sisyphem
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MODEMLE HEM USB HEMDE KABLOYLA BAĞLANMAK İÇİN YARDIM    16 Tem 2008, 22:50Alıntıyla Cevap Gönder

airties' in usb driverı var kendi sitesinde onu indirip kurmanız lazım. bende ilk bağlanırken baya sorun yaşamıştım.
tabu
Aktif Üye
Aktif Üye

MODEMLE HEM USB HEMDE KABLOYLA BAĞLANMAK İÇİN YARDIM    17 Tem 2008, 0:31Alıntıyla Cevap Gönder

hocam usb yi modemin kendi cd sinden tanıtacaksınız, şuan benim modemimde de iki tane bağlantı var birisi usb, usb yi ilk taktığınız da donanım tanıma sihirbazı çıkacaktır driver tanıtır gibi modemin cd sini takın ve donanımı otomayik yükle deyin, cd den driverlar bilgisayara atılacaktır Embarassed

Kolay gelsin Smile
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

MODEMLE HEM USB HEMDE KABLOYLA BAĞLANMAK İÇİN YARDIM

page generation = 1.18137 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması