Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

MODEMLE HEM USB HEMDE KABLOYLA BAĞLANMAK İÇİN YARDIM

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
sisyphem
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MODEMLE HEM USB HEMDE KABLOYLA BAĞLANMAK İÇİN YARDIM    16 Tem 2008, 22:50Alıntıyla Cevap Gönder

airties' in usb driverı var kendi sitesinde onu indirip kurmanız lazım. bende ilk bağlanırken baya sorun yaşamıştım.
tabu
Aktif Üye
Aktif Üye

MODEMLE HEM USB HEMDE KABLOYLA BAĞLANMAK İÇİN YARDIM    17 Tem 2008, 0:31Alıntıyla Cevap Gönder

hocam usb yi modemin kendi cd sinden tanıtacaksınız, şuan benim modemimde de iki tane bağlantı var birisi usb, usb yi ilk taktığınız da donanım tanıma sihirbazı çıkacaktır driver tanıtır gibi modemin cd sini takın ve donanımı otomayik yükle deyin, cd den driverlar bilgisayara atılacaktır Embarassed

Kolay gelsin Smile
sisyphem
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MODEMLE HEM USB HEMDE KABLOYLA BAĞLANMAK İÇİN YARDIM    17 Tem 2008, 1:35Alıntıyla Cevap Gönder

Cd de usb driver yok demiş.
tabu
Aktif Üye
Aktif Üye

MODEMLE HEM USB HEMDE KABLOYLA BAĞLANMAK İÇİN YARDIM    17 Tem 2008, 1:44Alıntıyla Cevap Gönder

hocam zaten cd de usb driver diye bişey geçmiyor benim kullandığım modemde airtes ve bi usb girişi bide ethernet girişi var büyük ihtimal hocamla modemlerimiz aynı model, bende şuan iki girişi de kullanıyorum ve usb yi aynen dediğim şekilde tanıtıyorum.
sisyphem
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MODEMLE HEM USB HEMDE KABLOYLA BAĞLANMAK İÇİN YARDIM    17 Tem 2008, 2:15Alıntıyla Cevap Gönder

Aynı durumu yaşadım. Cd den kurmadu usb driverı. Sitesinden indirip kurdum. Ki gelen ek kitapçıkta cd içeriğinde usb driver oluğu yazıyordu. Cd nin tüm içeriği aradım. Usb driver yoktu.
Zaten dediğinii yapmıştır yoksa cd de yok demezdi sanırım.
adige
Aktif Üye
Aktif Üye

MODEMLE HEM USB HEMDE KABLOYLA BAĞLANMAK İÇİN YARDIM    17 Tem 2008, 23:15Alıntıyla Cevap Gönder

Elimdeki cdde bulamadım arkadaşlar.Sitesinden indirdim sisyphem hocamın dediği gibi.Pc başka evde bakalım indirdiğim program işe yarayacak mı?.Sitesinden programı indirmeden çalışmıştı sonradan.Fakat akabinde bağlantı tekrar gitmiş.Bu meret nasıl bişiy miş yaw:)
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

MODEMLE HEM USB HEMDE KABLOYLA BAĞLANMAK İÇİN YARDIM

page generation = 0.17411 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması