Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Teknik ve Meslek Liseleri Uygulama ve Materyaller

Meslekçiler, seneye hangi dersi kaç saat seçeceksiniz?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
YazarMesaj
muallimim
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Meslekçiler, seneye hangi dersi kaç saat seçeceksiniz?    26 Hzr 2008, 16:51Alıntıyla Cevap Gönder

Bizimki web programcılığı
2008-2009 da şöyle planlıyoruz

11. SINIF
WEB TASARIMI VE PROGRAMLAMA - 12
GRAFİK VE ANİMASYON - 5
AÇIK KAYNAK İŞLETİM SİSTEMİ - 3
AĞ TEMELLERİ - 4

12. SINIF
İNTERNET PROGRAMCILIĞI - 5
egunay
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Meslekçiler, seneye hangi dersi kaç saat seçeceksiniz?    26 Hzr 2008, 16:59Alıntıyla Cevap Gönder

Anadolu tic. Lisesi

11. SINIF
WEB TASARIMI VE PROGRAMLAMA - 10
GRAFİK VE ANİMASYON - 5
AĞ TEMELLERİ - 4
Veri Tabanı - 5 (ilk 7 modül işlenecek)

12. SINIF
İNTERNET PROGRAMCILIĞI - 6
ooznur
Aktif Üye
Aktif Üye

Meslekçiler, seneye hangi dersi kaç saat seçeceksiniz?    26 Hzr 2008, 17:18Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
11. SINIF
GRAFİK VE ANİMASYON - 5
AĞ TEMELLERİ - 4

12. SINIF

biz de aynı şekilde seçmeyi düşünüyoruz
faltunel
Aktif Üye
Aktif Üye

Meslekçiler, seneye hangi dersi kaç saat seçeceksiniz?    26 Hzr 2008, 21:06Alıntıyla Cevap Gönder

bende tam bu konuyu açacaktım iyi oldu valla..

11. sınıf
AĞ TEMELLERİ 5
GÖRSEL PROGRAMLAMA 6
GRAFİK VE ANİMASYON 4
WEB TASARIMI VE PROGRAMLAMA 9

12. sınıf
İNTERNET PROGRAMCILIĞI 5
İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİMİ 24

ben bu dersleri seçmeyi düşünüyorum ama aklıma takılan bazı noktalar var. görsel programlama dersi ve web tasarımı dersi baraj ders oluyor. bu iki dersi birlikte seçmem sıkıntı olmaz değilmi??

ayrıca açık kaynak kodlu işletim sistemleri dersini seçmek zorunlu mu
memof1team
Aktif Üye
Aktif Üye

Meslekçiler, seneye hangi dersi kaç saat seçeceksiniz?    26 Hzr 2008, 21:43Alıntıyla Cevap Gönder

seneye 12.sınıflarda tek bilgisayar dersi olarak İnternet Programcılığı gösterilecek değil mi
fndgngr
Aktif Üye
Aktif Üye

Re: Meslekçiler, seneye hangi dersi kaç saat seçeceksiniz?    26 Hzr 2008, 21:44Alıntıyla Cevap Gönder

muallimim yazmış:

11. SINIF
GRAFİK VE ANİMASYON - 5
AĞ TEMELLERİ - 4

12. SINIF

bizde aynen böyle seçicez
shnbrs
Aktif Üye
Aktif Üye

Re: Meslekçiler, seneye hangi dersi kaç saat seçeceksiniz?    26 Hzr 2008, 21:48Alıntıyla Cevap Gönder

muallimim yazmış:

11. SINIF
GRAFİK VE ANİMASYON - 5
AĞ TEMELLERİ - 4

12. SINIF

web programcılığı dalında bizde aynı dersleri vereceğiz. acaba teknik servis dalında neler var?
muallimim
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Meslekçiler, seneye hangi dersi kaç saat seçeceksiniz?    26 Hzr 2008, 22:14Alıntıyla Cevap Gönder

faltunel yazmış:
bende tam bu konuyu açacaktım iyi oldu valla..

11. sınıf
AĞ TEMELLERİ 5
GÖRSEL PROGRAMLAMA 6
GRAFİK VE ANİMASYON 4
WEB TASARIMI VE PROGRAMLAMA 9

12. sınıf
İNTERNET PROGRAMCILIĞI 5
İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİMİ 24

ben bu dersleri seçmeyi düşünüyorum ama aklıma takılan bazı noktalar var. görsel programlama dersi ve web tasarımı dersi baraj ders oluyor. bu iki dersi birlikte seçmem sıkıntı olmaz değilmi??

ayrıca açık kaynak kodlu işletim sistemleri dersini seçmek zorunlu mu

Hocam görsel programlama seçemezsiniz.Ayrıca açık kaynak işletim sistemi dersini seçmek zorunlu.yani anlayacagınız dersler 11. sınıft ve 12.sınıfta benim verdiğim isimde ve sırada seçilmeli.sadece ders saatiyle oynaya bilirsiniz.mesela diyelimki; internet programclığı dersini 11. sınıfta yada grafik animasyon dersini 12. sınıfa alamazsınız.Müfredatı iyi inceleyin.MEGEP in sitesinde hepsi var.

Ağ temelleri dersini 5 degilde 4 saat seçmemizin nedeni ise müfredatın yeterince doyurucu olmaması.Öğrenciler sene başında jack sıkmayı ve ip adresi vermeyi öğreniyor gerisi boş geciyor...
faltunel
Aktif Üye
Aktif Üye

Meslekçiler, seneye hangi dersi kaç saat seçeceksiniz?    26 Hzr 2008, 22:28Alıntıyla Cevap Gönder

benim görsel programlama dersini almak istememin nedeni çocuklların vb veya c# gibi bir programlama dilini öğrenmelerini istemek.

web tasarım ve programlama dersinde asp.net'e geldiğimde ben çocuklara programala mantığını ve programlama dilini mi anlatacam yoksa web tasarımını mı?

bu sene asp.net konusuna geldiğim zaman kısıtlı bir zamanda çocuklara hem program mantığını hemde programlama dilini anlatmakta çok zorlandım.
muallimim
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Meslekçiler, seneye hangi dersi kaç saat seçeceksiniz?    26 Hzr 2008, 22:37Alıntıyla Cevap Gönder

şahsen ben asp ye hiç girmedim
gerek yok
12. sınıfta zaten php görecekler o zaman her şeyi öğrenirler.
ben asp yerine şunu yaptırdım:
herkes 1 adet web sitesini baştan sona yapacak dedim. Sıfırdan başladılar, yayınlamaya kadar yaptılar.

Bu arada Sakaryalı mısınız hocam, Cumartesi memleketteyim (Sakarya) inşallah.
Hocam kesinlikle yanlışlık yapmayın. Görsel programlama seçemezsiniz. Yönetmeliğe aykırı. Dediğim derslerden seçilecek. Ben de kafama göre takılacaktım ama öyle olmuyormuş.
faltunel
Aktif Üye
Aktif Üye

Meslekçiler, seneye hangi dersi kaç saat seçeceksiniz?    26 Hzr 2008, 22:46Alıntıyla Cevap Gönder

sakaryalı değilim hocam, görev yerim burası. bende inşallah pazar ankaraya gidecem inşallah. sizin görev yeri neresi??

bence bir programlama dilini az çok bilmek bi bilgisayar öğrencisi için gerekli olması gereken bir ders. ben şu yönetmelikleri, çerçeve programlarını iyicve bir araştırayım bakalım.
faltunel
Aktif Üye
Aktif Üye

Meslekçiler, seneye hangi dersi kaç saat seçeceksiniz?    26 Hzr 2008, 22:47Alıntıyla Cevap Gönder

sakaryalı değilim hocam, görev yerim burası. bende inşallah pazar ankaraya gidecem inşallah. sizin görev yeri neresi??

bence bir programlama dilini az çok bilmek bi bilgisayar öğrencisi için gerekli . ben şu yönetmelikleri, çerçeve programlarını iyicve bir araştırayım bakalım.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Teknik ve Meslek Liseleri Uygulama ve Materyaller

Meslekçiler, seneye hangi dersi kaç saat seçeceksiniz?

page generation = 0.51799 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması