Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Teknik ve Meslek Liseleri Uygulama ve Materyaller

Meslekçiler, seneye hangi dersi kaç saat seçeceksiniz?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 4. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
YazarMesaj
fatherboard
Site Gezgini
Site Gezgini

Meslekçiler, seneye hangi dersi kaç saat seçeceksiniz?    03 Eyl 2008, 20:45Alıntıyla Cevap Gönder

özellikle web programcılığı dalında açık kaynak ve ağ temmellleri son derece gerksiz bence bunların yerine sql veyahut nesne tabanlı programlaama modülleri verilmeli...
tamram
Süper Üye
Süper Üye

Meslekçiler, seneye hangi dersi kaç saat seçeceksiniz?    03 Eyl 2008, 20:56Alıntıyla Cevap Gönder

teknik servis

9 saat elektronik uygulamaları
3 saat mikrodenetleyiciler
6 saat bakım onarım
3 saat akis
4 saat ağ temelleri
2 saat devre tasarım

web programlama

12 saat web, 4 saat ağ temelleri, 3 saat akis, 5 saat grafik tasarım, 3 saat devre tasarım
fznt
Site Gezgini
Site Gezgini

Meslekçiler, seneye hangi dersi kaç saat seçeceksiniz?    04 Eyl 2008, 9:50Alıntıyla Cevap Gönder

11.anadolu
Sıra Dersin Adı Modül Sayısı Belirlenen Haftalık Ders Saati
1 * Web Tasarımı ve Programlama 11
2 Grafik ve Animasyon 5
3 Ağ Temelleri 4
4 Açık Kaynak İşletim Sistemi 3
5 Bilgisayar Devre Tasarımı 2
6 Ağ Güvenliği 2
TOPLAM 27 SAAT

12.sınıf anad. meslek
* İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİMİ 24
İNTERNET PROGRAMCILIĞI 6
TOPLAM 30
Seçmeli Ders: FİZİK 2

teknik lise teknik servis dalı
Sıra Dersin Adı Modül Sayısı Belirlenen Haftalık Ders Saati
1 *ELEKTRONİK UYGULAMALARI 10
2 BİLGİSAYAR DEVRE TASARIMI 2
3 MİKRODENETLEYİCİLER 3
4 AÇIK KAYNAK İŞLETİM SİSTEMİ 3
TOPLAM 18
sevincaltunel
Site Gezgini
Site Gezgini

PEKİ TEKNİK SERVİS ALANINA DERS SEÇENLER    05 Eyl 2008, 0:51Alıntıyla Cevap Gönder

BU ALANA DERS SEÇENLER VARSA BENİMLE PAYLAŞABİLİR Mİ? BİRAZ İŞİN İÇİNDEN ÇIKMADIM DA Smile
shnbrs
Aktif Üye
Aktif Üye

Meslekçiler, seneye hangi dersi kaç saat seçeceksiniz?    05 Eyl 2008, 10:00Alıntıyla Cevap Gönder

EMLTeknik Servis Dalı:
11.Sınıf
Elektronik Uygulamaları 9 saat
Sistem bakım ve onarım 6 saat
Bilgisayarlı Devre Tasarımı 2 saat
Mikrodenetleyiciler 3 saat
Ağ Temelleri 4 saat
12.Sınıf
Endüstriyel Kontrol 5 saat
İşletmede Beceri Eğitimi 24 saat

EML Web Prog. Dalı:
11.Sınıf
Web Tasarım ve Programlama 12 saat
Grafik ve Animasyon 5 saat
Ağ Temelleri 4 saat
Açık Kaynak İşletim Sistemi 3 saat
shnbrs
Aktif Üye
Aktif Üye

Meslekçiler, seneye hangi dersi kaç saat seçeceksiniz?    05 Eyl 2008, 10:03Alıntıyla Cevap Gönder

Teknik Lise Web prog. Dalı:
11.Sınıf
Web Tasarım ve Programlama 12 saat
Grafik ve Animasyon 6 saat

12.Sınıf
İnternet Programcılığı 6 saat
Açık kaynak 4 saat
Ağ Temelleri 5 saat
Görsel programlama 6 saat
s_emrah
Yeni Üye
Yeni Üye

Meslekçiler, seneye hangi dersi kaç saat seçeceksiniz?    09 Eyl 2008, 23:09Alıntıyla Cevap Gönder

hocam ben sırasıyla html ve dreamwevar baştan daha sonra css, asp.net (visual studio 2005) ve ajax göstermeyi düşünüyorum yani modullere bağımlı kalmadan kendi planımı yapmayı düşünüyorum yanlış mı yaparım?
s_emrah
Yeni Üye
Yeni Üye

Meslekçiler, seneye hangi dersi kaç saat seçeceksiniz?    09 Eyl 2008, 23:13Alıntıyla Cevap Gönder

işletmelerde beceri eğitiminde ne yapacaksınız arkadaşlar? ben sırasıyla html >dreamweaver >css>asp.net(visual studio 2005) >ajax göstermeyi düşünüyorum.ne dersiniz?
muallimim
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Meslekçiler, seneye hangi dersi kaç saat seçeceksiniz?    12 Eyl 2008, 10:41Alıntıyla Cevap Gönder

s_emrah yazmış:
hocam ben sırasıyla html ve dreamwevar baştan daha sonra css, asp.net (visual studio 2005) ve ajax göstermeyi düşünüyorum yani modullere bağımlı kalmadan kendi planımı yapmayı düşünüyorum yanlış mı yaparım?

Olur mu hocam öyle şey
Sen derste ne öğretirsen öğret ama plan müfredata uygun olmalı
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder4. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Teknik ve Meslek Liseleri Uygulama ve Materyaller

Meslekçiler, seneye hangi dersi kaç saat seçeceksiniz?

page generation = 3.30243 seconds, sql queries = 118

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması