Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

Meslek Lisesinde Görevlendirme - Ek ders ?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
oziie
Aktif Üye
Aktif Üye

Meslek Lisesinde Görevlendirme - Ek ders ?    22 Eyl 2008, 19:20Alıntıyla Cevap Gönder

Kadrom düz lisede ve bu sene geçici olarak meslek lisesine görevlendirildim.
Normalde düz lisede olduğum için en fazla 30 saat derse girebiliyordum fakat meslek lisesinde 40 saat ders vermişler görevlendirmede.
Ek ders hesaplaması yapılırken 15+25 şeklinde mi hesaplanacak ek dersim - yoksa meslek lisesi öğretmenlerinin olduğu gibi 20+20 şeklinde mi hesaplanacak?
20+20 olursa Maaşıma yıpranma tazminatı da eklenmesi gerekiyormu?
acam42
Aktif Üye
Aktif Üye

Meslek Lisesinde Görevlendirme - Ek ders ?    22 Eyl 2008, 19:37Alıntıyla Cevap Gönder

gerekiyor olması gerekir. madem seni meslek dersleri öğretmeni olarak görüyorlar o zaman bu durumun maaşınada yansıması gerekir.
oziie
Aktif Üye
Aktif Üye

Meslek Lisesinde Görevlendirme - Ek ders ?    22 Eyl 2008, 19:39Alıntıyla Cevap Gönder

Maaşı eski kurumum yapacak zannedersem. Düz liselerde bu tazminat olmadığı için bizim mutemet bu durumu bilmeyebilir diye düşünüyorum.
bilgisayarogrt
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Meslek Lisesinde Görevlendirme - Ek ders ?    22 Eyl 2008, 19:55Alıntıyla Cevap Gönder

görevlendirme olarak çalıştığınız için 15+15 den hesaplamak zorundalar bunu okul idaresi ile görüşün bece ücretinizde sonra sorun çıkmasın
rguneri
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Meslek Lisesinde Görevlendirme - Ek ders ?    22 Eyl 2008, 20:06Alıntıyla Cevap Gönder

hocam 20+20 olur...Eğer TEF mezunu iseniz yıpranma payınızı alırsınız....o da yaklaşık 70-80 arası...
oziie
Aktif Üye
Aktif Üye

Meslek Lisesinde Görevlendirme - Ek ders ?    22 Eyl 2008, 20:14Alıntıyla Cevap Gönder

Tef mezunu değilim. Bu sene kendi okulumda kadro fazlasıyım - o nedenle ek ders için gitmiyorum meslek lisesine. Toplam 40 saat derse girmek üzere görevlendirildim meslek lisesine .
zaqwert
Site Gezgini
Site Gezgini

Meslek Lisesinde Görevlendirme - Ek ders ?    22 Eyl 2008, 20:15Alıntıyla Cevap Gönder

15+15 kurumunda alıp kurum dışı isteğe bağlı görevlendirmede +10 saat daha ekders alabilirsin
kaanizm79
Aktif Üye
Aktif Üye

Meslek Lisesinde Görevlendirme - Ek ders ?    22 Eyl 2008, 20:19Alıntıyla Cevap Gönder

kötü haber vermek istemezdim ama kadro hangi okulda ise o okulun şartları geçerlidir. ben teknik öğretmenim. tef mezunu olmama rağmen ilköğretime atadılar. melslek lisesine görev vermeye çalıştılar. ama ne tazminat alabilirsin nede 30 saatten fazla ders dediler. ha bu arada bunu antalya mem den yaptılar. teknik öğretmneim tekrar belirteyim Mad
oziie
Aktif Üye
Aktif Üye

Meslek Lisesinde Görevlendirme - Ek ders ?    23 Eyl 2008, 10:03Alıntıyla Cevap Gönder

zaqwert yazmış:
15+15 kurumunda alıp kurum dışı isteğe bağlı görevlendirmede +10 saat daha ekders alabilirsin

Böyle olabiliyormu gerçekten=?
tcoalngsau
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Meslek Lisesinde Görevlendirme - Ek ders ?    23 Eyl 2008, 10:07Alıntıyla Cevap Gönder

ya arkadaşlar herkes yine bildiğini yazmışş..ben daha bu sitede ortaya belge koyup bu tür konularda yazı yazanı görmedim..bir soruna 4-5 çeşit cvp yazılmış hangisi doğru :S

maaşlar eski okuluna göre ekdersler görev yerine göre yapılır..
tcoalngsau
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Meslek Lisesinde Görevlendirme - Ek ders ?    23 Eyl 2008, 10:08Alıntıyla Cevap Gönder

haa bu arada burası Türkiye ilden ile yönetmelik kanun değişebiliyor.. Embarassed

ben meslek lisesinde çalıştım 4 yıl bizde böyleydi..
oziie
Aktif Üye
Aktif Üye

Meslek Lisesinde Görevlendirme - Ek ders ?    23 Eyl 2008, 10:15Alıntıyla Cevap Gönder

Maaşlar eski yere - ek ders yeni yere görev yerine göre yapılır.. yani 20+20 olarak mı değerlendiriliecek benim durum?
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

Meslek Lisesinde Görevlendirme - Ek ders ?

page generation = 0.54131 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması