Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

Meslek Liseleri

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
byvector
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Meslek Liseleri    16 May 2007, 8:42Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar herkese selamlar
Ben BOTE mezunuyum ve de şuanda bir genel lisede çalışmaktayım. Acaba tayinimi bir meslek lisesine istersem olurmu.Yani BOTE mezunları meslek liselerinde çalışabilirlermi, şayet çalışırlarsa konumları ne olur. Bu konu hakkında fikri olanlar bilgilendirme yaparlarsa sevinirim.
KOLAY GELSİN
panik-71@hotmail.com
Yeni Üye
Yeni Üye

Meslek Liseleri    16 May 2007, 8:59Alıntıyla Cevap Gönder

hocam bizim ilde daha önce bote mezunu bir arkadaşı meslek lisesine atamışlar arkadaş sadece bir ay çalışabilmiş yanlışlık olduğu için başka bir ilköğretim okulunda görevlendirdiler. benim bildiğim kadarıyla meslek lisesinde çalışamıyorsunuz
61TS1967
Aktif Üye
Aktif Üye

Meslek Liseleri    16 May 2007, 13:13Alıntıyla Cevap Gönder

Merhaba
Bende BÖTE mezunuyum ve çok programlı lisede çalışıyorum, benim birçok sınıf arkadaşım teknik liselerde görev yapıyor. Ama unutulmamalıdır ki bizim atama kararnamemizde atölye derslerine giremez yazıyor. Girsek bile teknik öğretmenlerle aynı ekdersi ve maaşı alamayacağız. Meslek derslerine girmek daha çok hoşuna gidecekse neden olmasın ama bence rahatını bozma. Bide meslek lisesinde yetim gibi kalacaksın. Tek öğretmen olacaksan farklı tabi.
ankara2007
Yeni Üye
Yeni Üye

Meslek Liseleri    04 Hzr 2007, 9:14Alıntıyla Cevap Gönder

slm
böte mezunuyum ve çpl ye atandım.sınıf arkadaşlarımdanda çpl ye atananlar var.
şuan formatör olarak görev yapıyorum.
böte mezunları meslek liselerine(özellikle çpl) atnabilir.
ilter
Aktif Üye
Aktif Üye

Meslek Liseleri    04 Hzr 2007, 9:21Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar ÇPL ler ile meslek liselerini birbirine karıştırmayın. ÇPL'ler aynı zamanda bir düz lisedir. Bu nedenle bir böteli olarak ÇPL lere atanabilirsiniz ama Meslek lisesine atanamazsınız... Meslek liseleri için teknik öğretmen yetiştiren programlar TEF ve ESEF fakültelerinde bulunur sadece...
Hacker
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

Meslek Liseleri    04 Hzr 2007, 10:12Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar ÇPL lerde EML gibi. Bu tayin döneminde BÖTE meuznu ve puanı benden daha yüksek olan bi arkadaşın şifresiyle ilsisten iller arası yer değiştirmede okullara baktık ve kıyasladık. Bana görünen ÇPL ler BÖTE mezunu arkadaşa görünmüyordu.

Eskiden ilk atamada Teknik öğretmen ayrımı yapılmıyordu ozamanlar atananlar devam ediyorlar ancak yeni tayin isterlerken ilsiste ÇPL ler de görünmüyor onlara.
okebbeko
Yeni Üye
Yeni Üye

Meslek Liseleri    04 Hzr 2007, 12:41Alıntıyla Cevap Gönder

Ç.P.L. lerin eğer genel lise bölümü varsa ilsisten gözükür. Eğer genel lise bölümü yoksa görünmez. BÖTE mezunlarıda ÇPL de genellise bölümüne varsa atanabiliyor.
61TS1967
Aktif Üye
Aktif Üye

Meslek Liseleri    04 Hzr 2007, 12:46Alıntıyla Cevap Gönder

evet biz ÇPL ye atanan son BÖTE lileriz. bizden sonra bötelilerin tercih listesine çıkmadı teknik liseler
zaim
Aktif Üye
Aktif Üye

Meslek Liseleri    29 Arl 2007, 14:47Alıntıyla Cevap Gönder

ya arkadaşlar şimdi böte liler meslek lisesine atanabiliyormuş ya peki şu an ilköğretimde çalışan öğretmen meslek lisesine geçebiliyor mu geçiyorsa ne yapmak gerekir?
bilgisi olan varsa lütfen
Sencer
Site Gezgini
Site Gezgini

Meslek Liseleri    29 Arl 2007, 14:53Alıntıyla Cevap Gönder

Mesleki lisesine atanabilirsiniz hocam.Ama Boş okul bulabilirmisiniz onu bilemem?
zaim
Aktif Üye
Aktif Üye

Meslek Liseleri    29 Arl 2007, 14:57Alıntıyla Cevap Gönder

peki ilköğretimden nasıl geçiliyor şartları kriterleri nerden bulabilirim
Sencer
Site Gezgini
Site Gezgini

Meslek Liseleri    29 Arl 2007, 15:14Alıntıyla Cevap Gönder

Atama zamanlarında geçersiniz.Bir kriter yok.Bilgisayar öğretmeni iseniz.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

Meslek Liseleri

page generation = 0.16013 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması