|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
byvector
Tecrübeli Üye

| Meslek Liseleri 16 May 2007, 8:42 | |
| Arkadaşlar herkese selamlar
Ben BOTE mezunuyum ve de şuanda bir genel lisede çalışmaktayım. Acaba tayinimi bir meslek lisesine istersem olurmu.Yani BOTE mezunları meslek liselerinde çalışabilirlermi, şayet çalışırlarsa konumları ne olur. Bu konu hakkında fikri olanlar bilgilendirme yaparlarsa sevinirim.
KOLAY GELSİN | |
|
|
 |
panik-71@hotmail.com
Yeni Üye

| Meslek Liseleri 16 May 2007, 8:59 | |
| | hocam bizim ilde daha önce bote mezunu bir arkadaşı meslek lisesine atamışlar arkadaş sadece bir ay çalışabilmiş yanlışlık olduğu için başka bir ilköğretim okulunda görevlendirdiler. benim bildiğim kadarıyla meslek lisesinde çalışamıyorsunuz | |
|
|
 |
61TS1967
Aktif Üye

| Meslek Liseleri 16 May 2007, 13:13 | |
| Merhaba
Bende BÖTE mezunuyum ve çok programlı lisede çalışıyorum, benim birçok sınıf arkadaşım teknik liselerde görev yapıyor. Ama unutulmamalıdır ki bizim atama kararnamemizde atölye derslerine giremez yazıyor. Girsek bile teknik öğretmenlerle aynı ekdersi ve maaşı alamayacağız. Meslek derslerine girmek daha çok hoşuna gidecekse neden olmasın ama bence rahatını bozma. Bide meslek lisesinde yetim gibi kalacaksın. Tek öğretmen olacaksan farklı tabi. | |
|
|
 |
ankara2007
Yeni Üye

|
| Meslek Liseleri 04 Hzr 2007, 9:14 | |
| slm
böte mezunuyum ve çpl ye atandım.sınıf arkadaşlarımdanda çpl ye atananlar var.
şuan formatör olarak görev yapıyorum.
böte mezunları meslek liselerine(özellikle çpl) atnabilir. | |
|
|
 |
ilter
Aktif Üye

Kayıt: 08 Mar 2007 Mesajlar: 328 Konum: Ankara - Kuşadası |
| Meslek Liseleri 04 Hzr 2007, 9:21 | |
| | Arkadaşlar ÇPL ler ile meslek liselerini birbirine karıştırmayın. ÇPL'ler aynı zamanda bir düz lisedir. Bu nedenle bir böteli olarak ÇPL lere atanabilirsiniz ama Meslek lisesine atanamazsınız... Meslek liseleri için teknik öğretmen yetiştiren programlar TEF ve ESEF fakültelerinde bulunur sadece... | |
|
|
 |
Hacker

| Meslek Liseleri 04 Hzr 2007, 10:12 | |
| Arkadaşlar ÇPL lerde EML gibi. Bu tayin döneminde BÖTE meuznu ve puanı benden daha yüksek olan bi arkadaşın şifresiyle ilsisten iller arası yer değiştirmede okullara baktık ve kıyasladık. Bana görünen ÇPL ler BÖTE mezunu arkadaşa görünmüyordu.
Eskiden ilk atamada Teknik öğretmen ayrımı yapılmıyordu ozamanlar atananlar devam ediyorlar ancak yeni tayin isterlerken ilsiste ÇPL ler de görünmüyor onlara. | |
|
|
 |
okebbeko
Yeni Üye

| Meslek Liseleri 04 Hzr 2007, 12:41 | |
| | Ç.P.L. lerin eğer genel lise bölümü varsa ilsisten gözükür. Eğer genel lise bölümü yoksa görünmez. BÖTE mezunlarıda ÇPL de genellise bölümüne varsa atanabiliyor. | |
|
|
 |
61TS1967
Aktif Üye

| Meslek Liseleri 04 Hzr 2007, 12:46 | |
| | evet biz ÇPL ye atanan son BÖTE lileriz. bizden sonra bötelilerin tercih listesine çıkmadı teknik liseler | |
|
|
 |
zaim
Aktif Üye

| Meslek Liseleri 29 Arl 2007, 14:47 | |
| ya arkadaşlar şimdi böte liler meslek lisesine atanabiliyormuş ya peki şu an ilköğretimde çalışan öğretmen meslek lisesine geçebiliyor mu geçiyorsa ne yapmak gerekir?
bilgisi olan varsa lütfen | |
|
|
 |
Sencer
Site Gezgini

|
| Meslek Liseleri 29 Arl 2007, 14:53 | |
| | Mesleki lisesine atanabilirsiniz hocam.Ama Boş okul bulabilirmisiniz onu bilemem? | |
|
|
 |
zaim
Aktif Üye

| Meslek Liseleri 29 Arl 2007, 14:57 | |
| | peki ilköğretimden nasıl geçiliyor şartları kriterleri nerden bulabilirim | |
|
|
 |
Sencer
Site Gezgini

|
| Meslek Liseleri 29 Arl 2007, 15:14 | |
| | Atama zamanlarında geçersiniz.Bir kriter yok.Bilgisayar öğretmeni iseniz. | |
|
|
 |
|
|