Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

medya okur-yazarlığı dersi

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
missilver
Site Gezgini
Site Gezgini

medya okur-yazarlığı dersi    12 Eyl 2008, 11:47Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar müdürüm bana medya-okur yazarlığı dersini verdi. içinizde bu derse giren arkadaşalr mı? yoksa tek ben miyim bilgisayar öğretmeni olup bu derse giren?
ramazang
Yeni Üye
Yeni Üye

medya okur-yazarlığı dersi    12 Eyl 2008, 12:01Alıntıyla Cevap Gönder

hayır hocam tek deilsin.bende giriyorum.o kadar onemli deil.
missilver
Site Gezgini
Site Gezgini

medya okur-yazarlığı dersi    12 Eyl 2008, 12:05Alıntıyla Cevap Gönder

hocam elinizde kitap falan varmı akynak olarak yoksa mebin programda ki etkinliklerini mi yapacaksınız?
hamur07
Site Gezgini
Site Gezgini

medya okur-yazarlığı dersi    12 Eyl 2008, 12:11Alıntıyla Cevap Gönder

bizim okulda sosyal bilgiler öğretmeni giriyor o derse.
kedek
Site Gezgini
Site Gezgini

medya okur-yazarlığı dersi    12 Eyl 2008, 12:27Alıntıyla Cevap Gönder

banada verildi kaynak falan bulabilirmiyiz acaba
botett
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

medya okur-yazarlığı dersi    12 Eyl 2008, 12:39Alıntıyla Cevap Gönder

bana da verildi, şu an için talim terbiyeden döküman indirdim, başka bulursam paylaşırım...
missilver
Site Gezgini
Site Gezgini

medya okur-yazarlığı dersi    12 Eyl 2008, 12:48Alıntıyla Cevap Gönder

ben de yıllık plan var hemen gönderiyorum:)Smile
missilver
Site Gezgini
Site Gezgini

medya okur-yazarlığı dersi    12 Eyl 2008, 12:59Alıntıyla Cevap Gönder

işte planlar. uamrım işinize yarar.....

Medya_Oku..rar
 Açıklama:

İndir
 Dosya Adı:  Medya_Oku..rar
 Dosya Boyutu:  13.01 KB
 İndirilme:  74 defa

wes
Aktif Üye
Aktif Üye

medya okur-yazarlığı dersi    12 Eyl 2008, 13:44Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar okullarda sosyal bilgiler öğretmeni girmek zorunda o derse.
Bir yerde yanlışlık var. Eğer sosyal bilgiler öğretmeninizin bundan haberi yoksa veya dersi tamamen doluyorsa tabiki başka.
missilver
Site Gezgini
Site Gezgini

medya okur-yazarlığı dersi    16 Eyl 2008, 8:44Alıntıyla Cevap Gönder

bizim okulda sosyal bilgiler öğretmeninin dersi dolu o yüzden ben girmek zorunda kaldım.
ozkantas19
Aktif Üye
Aktif Üye

medya okur-yazarlığı dersi    16 Eyl 2008, 9:05Alıntıyla Cevap Gönder

bende rtük sitesinden buldum bir kaynak
karekedi
Yeni Üye
Yeni Üye

medya okur-yazarlığı dersi    06 Ekm 2008, 10:02Alıntıyla Cevap Gönder

kaynak bulunur sorun değil bulunamazsa da hazırlanır ama bana asıl dokunan şey böyle bi dersin seçilmesi. idare benden 8. sınıf derslerini aldı medya okur yazarlığı yaptı. ek dersim azalmasın diye de bana derse girmemi lütfettiler kendileri. yahu ne kalitesiz ne dana yöneticilerimiz ne aptal idarecilerimiz var bazen hayretlere düşüyorum. olmuş sana din kültürü ve ahlak bilgisi dersi (bu dersin ismi de yanlış direkt islam dersi olması lazım islamiyetten başka bir din in gerekleri ya da genel anlamda ahlak kuralları öğretilmiyor) haftada 2 saat bilişim tekn. 1 saat seçmeli. bunun resimi var (ah pardon çoğu okulda başka branşın girdiği genelde manzara resmi ev resmi çizdirilen ders) müziği var (ah pardon flüt çalma dersi demek istemiştim) beden eğitimi dersi var (ah pardon erkeklerin futbol kızların voleybol oynadıkları uyanık olanların da gölgede oturduğu ders demek istemiştim) bunlar da zorunlu dersler. bizim ise laboratuarımız var okuldaki belki en pahalı oda bizim en pahalı teknolojik tesisat bizde. sen tut bunu ne olduğu belli olmayan medya okur yazarlığı yap bana bu dokunuyo arkadaş. missilver arkadaşa burdan teşekürler yıllık planı aramış bulmuş göndermiş saolsun ama allah aşkına bu planda bu derste elle tutulur ne öğretilecek ki çocuklara bu da olacak sana gazete okuma dersi.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

medya okur-yazarlığı dersi

page generation = 0.17518 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması