Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Meb Youtube yi yasakladımı! giremiyoruz artık?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
ersin_sisman
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Meb Youtube yi yasakladımı! giremiyoruz artık?    07 Oca 2008, 12:51Alıntıyla Cevap Gönder

Okulda youtube a girmeye çalıştım bazı zamanlar girdi bazı zamanlar yasaklı dedi. ancak ilğinç olan şu; girdiği zamanda adobe flash player eski diyor ve yenisini yüklememi istiyor. programı ilerletiyorum ve yükle diyorum ondan sonra ilerlemiyor hiç bir şekilde. Bu olayla yasağın bir bağı var mı aceba?
adem
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Meb Youtube yi yasakladımı! giremiyoruz artık?    07 Oca 2008, 12:56Alıntıyla Cevap Gönder

evet hocam aynı problem bizde de var. galiba meb in bir yasağına daha tanıtlık ettik. yakında kendi web sitesinide yasaklılar arsına alırsa şaşmayalım Very Happy
ersin_sisman
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Meb Youtube yi yasakladımı! giremiyoruz artık?    07 Oca 2008, 13:00Alıntıyla Cevap Gönder

valla beklenir hocam bunlardan.
fanfatih
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Meb Youtube yi yasakladımı! giremiyoruz artık?    07 Oca 2008, 13:05Alıntıyla Cevap Gönder

aynı sorun benim okulumda da var arkadaşlar. Ne diyelim hayırlısı
cogullu
Moderatör
Moderatör

Meb Youtube yi yasakladımı! giremiyoruz artık?    07 Oca 2008, 15:49Alıntıyla Cevap Gönder

bizim okuldaki daha da enterasan aynı switche bağlı olan bilgisayarlardan öğrenciler youtube'e giriyor ben öğretmen bilgisayarından giremiyorum engelleniyor anlamadım gitti Mad
ctrl+z
Süper Üye
Süper Üye

Meb Youtube yi yasakladımı! giremiyoruz artık?    07 Oca 2008, 15:59Alıntıyla Cevap Gönder

evt yasak.
gececi
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Meb Youtube yi yasakladımı! giremiyoruz artık?    07 Oca 2008, 16:01Alıntıyla Cevap Gönder

Yasakladılar...

Zeki Alasya - Metin Akpınarın "Yasaklar" adlı kaberesine dönecek bu iş...
halid03
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Meb Youtube yi yasakladımı! giremiyoruz artık?    07 Oca 2008, 16:04Alıntıyla Cevap Gönder

yassak Mad Mad Mad Mad
king
Aktif Üye
Aktif Üye

Meb Youtube yi yasakladımı! giremiyoruz artık?    13 Oca 2008, 22:28Alıntıyla Cevap Gönder

ben bilgisayar labında giremiyorum enteresan öğretmenler odasındaki bilgisayardan girebiliyorum.
bilgekaan
Aktif Üye
Aktif Üye

Meb Youtube yi yasakladımı! giremiyoruz artık?    13 Oca 2008, 22:39Alıntıyla Cevap Gönder

yasaklanalı 15 gün oldu galiba.ama king arkadaşın durumu da ilginç scared
Amisos
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Meb Youtube yi yasakladımı! giremiyoruz artık?    13 Oca 2008, 22:48Alıntıyla Cevap Gönder

İşin garip tarafı öğrencilere izah etmekte zorlanıyoruz. Niçin yasak? scared diyorlar. Shocked
duayen
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Meb Youtube yi yasakladımı! giremiyoruz artık?    13 Oca 2008, 22:51Alıntıyla Cevap Gönder

bilgekaan yazmış:
yasaklanalı 15 gün oldu galiba.ama king arkadaşın durumu da ilginç scared

bunlar yasaklamayı da bilmiyorlar ki hocam Confused
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Meb Youtube yi yasakladımı! giremiyoruz artık?

page generation = 0.19779 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması