Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Meb Youtube yi yasakladımı! giremiyoruz artık?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
biltek2007
Süper Üye
Süper Üye

Meb Youtube yi yasakladımı! giremiyoruz artık?    13 Oca 2008, 23:27Alıntıyla Cevap Gönder

Benim labda bazı bilgisayarlar giriyor bazıları girmiyor. daha önce girenler daha sonra giremiyor. Karışık durumlar. Hatta oyunlarda da var bu. Bazı öğrenciler engelli oyun sitesine girebiliyor bazıları giremiyor. Serbest bırakınca farkettim bunu. Ip değişmesinden mi kaynaklanıyor dicem ama hattan direk engellemiyor mu Telekom?
Garip bir durum.

Bunun teknik açıklamasını bilen varmı?
hacamat
Site Gezgini
Site Gezgini

Meb Youtube yi yasakladımı! giremiyoruz artık?    13 Oca 2008, 23:37Alıntıyla Cevap Gönder

bence güzel oldu. videolara birşey dediğim yok ama altta insanlar yorum yazmayı bilmiyor ki. çocuk video izlemeye giriyor yorumlarda küfür. ben zaten yasaklıyordum mebin yasaklaması daha iyi oldu.
emelg
Site Gezgini
Site Gezgini

Meb Youtube yi yasakladımı! giremiyoruz artık?    13 Oca 2008, 23:38Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar, benim lab.da da bazı bilgisayarlar, girebiliyor, bazılarında ise yasak diye uyarı çıkıyor. Shocked
61ogretmen61
Aktif Üye
Aktif Üye

Meb Youtube yi yasakladımı! giremiyoruz artık?    13 Oca 2008, 23:46Alıntıyla Cevap Gönder

youtube dan akıllı bir şey izleyen öğrenciye denk gelen kaç arkadaş var. maymuna dönüşen kız, hepsi gurubu, selena vb. faydası olmayan şeyleri izliyorlar.youtube da bazı şeyler oluyor projeksiyondan izlettiriyorum. o yasağı da öğretmen bilgisayarında aşmak çok kolay zaten.
celal
Site Gezgini
Site Gezgini

Meb Youtube yi yasakladımı! giremiyoruz artık?    13 Oca 2008, 23:48Alıntıyla Cevap Gönder

Bende de aynı sorun var
öğretmen bilgisayarı grmiyor
öğrenci bilgisayrları giriyor
aakcakaza
Süper Üye
Süper Üye

Meb Youtube yi yasakladımı! giremiyoruz artık?    14 Oca 2008, 12:15Alıntıyla Cevap Gönder

yani hangi akla hizmet yasaklandı anlamıs değilim...illa onlar erişimi yasaklayacaklar biz zorla girecez: Razz
Usturlab
Aktif Üye
Aktif Üye

Meb Youtube yi yasakladımı! giremiyoruz artık?    14 Oca 2008, 12:20Alıntıyla Cevap Gönder

bence yasaklamaları hayırlı olmuş. okulda iki üç kişi youtuba a girinice tüm okulun interneti felç oluyor. zaten yasaklamasalardı okula proxy kurup kapatacaktım.
ozcanz
Site Gezgini
Site Gezgini

Meb Youtube yi yasakladımı! giremiyoruz artık?    25 Oca 2008, 12:49Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar neden bazı bilgisayarlar youtube giriyor bazıları girmiyor ? sebebini nedir araştıran oldumu ?
baneco
Yeni Üye
Yeni Üye

Meb Youtube yi yasakladımı! giremiyoruz artık?    27 Mar 2008, 1:48Alıntıyla Cevap Gönder

hocam proxy den gırın ozman sorun kalmaz
bogrt
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Meb Youtube yi yasakladımı! giremiyoruz artık?    27 Mar 2008, 1:58Alıntıyla Cevap Gönder

öğrencilerin youtube'ye girmesine ben de izin vermiyordum, aslında iyi olmuş onlar için..
yalnız benim anlamadığım kral oyun, varmısın yokmusun sitelerine yasak yok da neden "biliyormusun.net" gibi bilgilendirici bir siteye yasak var anlamıyorum.. Mad
ozkaan
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Meb Youtube yi yasakladımı! giremiyoruz artık?    27 Mar 2008, 16:38Alıntıyla Cevap Gönder

youtbede turkey araması yaptırın. sonuç ta şunu göreceksiniz... gönderilen paylaşımların yarısına yakınının sözde ermeni soy....iddalrı ile ilgili olduğu ,aleyhimize propagandalar.karalamalar ve bunlara cevap veren seviyece düşük güya karşı propagandalar..... ne zaman adam gibi propaganda yapar. dünya kamuoyuna ülkemizi ve ülkemizin insanını tanıtırız o zaman yasaklar olmaz.
Gerçi yasak koymakla bu imkanda elimizden alınıyor. Bu konuda biz bilgisayar öğretmenlerine, kullanıcılarına çok iş düşüyor. devlet bunu yapamadığı için en kolay yolu seçiyor.. YASSAK GARDAŞIM
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Meb Youtube yi yasakladımı! giremiyoruz artık?

page generation = 0.27063 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması