Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Meb.k12.tr

meb.k12.tr(yardım)

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
mehtapp
Aktif Üye
Aktif Üye

meb.k12.tr(yardım)    02 Mar 2008, 20:39Alıntıyla Cevap Gönder

meraba arkadaşlar

okul sitesi için site dreamwear de yaptıktan sonra nasıl alan alınır?uzantı nasıl alınacak?ücret ödeyeceknmiyiz?bı gibi konuların en basit şeklinde anlatırsanız çook sewinirim.

Herkese teşk ediyorum...İYİ ÇALIŞMALAR
vseckn
Site Gezgini
Site Gezgini

meb.k12.tr(yardım)    02 Mar 2008, 20:43Alıntıyla Cevap Gönder

Mehtap hanım okulların alan adı uzantıları k12.tr oluyor. Bunu da https://www.nic.tr adresine girerseniz orada gerekli bilgileri bulacaksınız. Ayrıca bu adresteki yönlendirmeleri izleyerek de alan adınızı alabilirsiniz. Host için ise benim önere bileceğim bir host firması yok, diğer arkadaşlar da bu konuda yardımcı olurlar sanırım.
gülen
Site Gezgini
Site Gezgini

meb.k12.tr(yardım)    02 Mar 2008, 20:44Alıntıyla Cevap Gönder

hocam okulun ilsis kullanıcı adı ve şifresiyle www.meb.k12.tr adresinden giriş yapıyorsunuz.İlk önce okulunuz için bir domain alıyorsunuz ve iletişim kurulacak birisinin mail adresini yazıyorsunuz(okulun mail adresi veya sizin olabilir.). Domain den kasıt okulunuzun web adresi (örneğin mehtapioo.meb.k12.tr). Daha sonra Ftp şifresini gönder veya buna benzer bir şeçenek var. Ona tıklayıp sizin mail adresinize şifrenin gelmesini sağlıyorsunuz. En son olarak ise ftp.meb.k12.tr adresine gidip size gelen kullanıcı adı (okulun kodu) ve şifreyle(mail adresine gelen) giriş yapıyorsunuz. Oluşturmuş olduğunuz dosyaları kopyala yapıştır yöntemini kullanarak buraya atıyorsunuz. Bu kadar. Kolay gelsin.
nakzonakzo
Aktif Üye
Aktif Üye

meb.k12.tr(yardım)    02 Mar 2008, 20:59Alıntıyla Cevap Gönder

meb in sayfasından okulunuzun ilsiste kullandığı şifrelerle adres alıyorsun, 50 Mb alan sahibi oluyorsunuz. ücretsiz. siteadı.meb.k12.tr olur.
mehtapp
Aktif Üye
Aktif Üye

meb.k12.tr(yardım)    02 Mar 2008, 21:45Alıntıyla Cevap Gönder

çook tşk arkadaşlar
saycan
Site Gezgini
Site Gezgini

meb.k12.tr ile başka hostingi ilişkilendirebilirmiyiz?    15 Eyl 2008, 9:35Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar domainimizi mebden xxxxx.meb.k12.tr şeklinde alıpta hostingi php yada asp destekleyen bir yerden satın alsak, meb alan adını bu host ile ilişkilendirebilirmiyiz??
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Meb.k12.tr

meb.k12.tr(yardım)

page generation = 0.19518 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması