Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   BTS Destek

meb.k12.tr okulun ftp şifresini unuttum

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
F5fresh
Site Gezgini
Site Gezgini

meb.k12.tr okulun ftp şifresini unuttum    07 Arl 2007, 9:43Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar meb k12 'den ücretsiz alan aldım ama ftp şifresini unuttum. Şifre hatırlatıcı bir bölümde göremedim.Ne yapabilirim?Müdür de okulun şifresini vermeye çekiniyo.
sedom
Süper Üye
Süper Üye

meb.k12.tr okulun ftp şifresini unuttum    07 Arl 2007, 9:46Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam İlsis Yöneticisine Başvurunnn
aransayes
Site Gezgini
Site Gezgini

meb.k12.tr okulun ftp şifresini unuttum    14 Arl 2007, 21:28Alıntıyla Cevap Gönder

http://www.meb.k12.tr/ sitesine okulun ilsis kul. adı ve şifresi ile giriş yapın. FTP şifresini unuttuma tıklayın. Okulun mail adresine gönderilecektir. Okulun mail adresi ne diye soracak olursanız onu da yine aynı sayfadaki tanımlar linkinden öğrenebilirsiniz. Kolay gelsin!..
kerox
Seçkin Üye
Seçkin Üye

meb.k12.tr okulun ftp şifresini unuttum    17 Arl 2007, 9:29Alıntıyla Cevap Gönder

okulun mailinden interner@meb.gov.tr adresine derdinizi anlatan mail atın ertesi gün cevap gelir....
kerox
Seçkin Üye
Seçkin Üye

meb.k12.tr okulun ftp şifresini unuttum    17 Arl 2007, 9:29Alıntıyla Cevap Gönder

internet@meb.gov.tr
hasan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Re: meb.k12.tr okulun ftp şifresini unuttum    14 Şub 2008, 12:09Alıntıyla Cevap Gönder

F5fresh yazmış:
Arkadaşlar meb k12 'den ücretsiz alan aldım ama ftp şifresini unuttum. Şifre hatırlatıcı bir bölümde göremedim.Ne yapabilirim?Müdür de okulun şifresini vermeye çekiniyo.

Seçeneklerin :
1- Müdür çekiniyorsa nasıl yapacağını ona anlat, sana şifreni göndertsin.
2-Şifreyi al, işlemini gözü önende yap, sonra şifreyi değiştirsin.
3-Bir şekilde ikna et.... örnek olarak ya birinci yöntem ya ikinci yöntem dersin. yoksa okul sitesi olmaz dersin vs...
4- En son, tavsiye etmem, okulsiitesini yapmassın olur biter, soran olursa durumu izah et...
seçenekler artsın diye :
5- mebden değilde nic.tr den 5ytl yıllık site alırsın. bir de host 25 ytl Smile hayrına

şifre nasıl alınır, forumda bir çok yerde var,,, aramana gerek kalmasın...
1. meb.k12.tr den okul kodu ve şifreyle girersin.
2-Tanımlama bilgilerinden kendi mailini yazarsın.
4- Okul için dıomain yazarsın.
5-Link yayınladan sitenin meb okul sayfaları listene kaydedersin.
6- Ftp şifremi unuttum dediğin zaman sana direk gelir.

Bir daha okul şifresi kullanmadan meb.k12.tr de okul sitesi için girmek için.. :
Sonradan okul ftp şifresini aynı yerden girerek değiştirebilirsin. (yeni çıktı) Bunu yaparsan okulun ilsis şifresini kullanman gerekmez.
melanik
Site Gezgini
Site Gezgini

meb.k12.tr okulun ftp şifresini unuttum    23 Tem 2008, 16:48Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bende yönetici şifresini kaybettim:((.http://www.meb.k12.tr/ bu adrese girdikten sonra yönetici panelinemi giricez?ayrıca buraya okulun mail adresi ve şifresinimi giricez?yoksa başka kullacı adı ve şifremi var ayrıca?başka bildiğiniz yöntem varsada önerilerinizi bekliyorum.teşk..
hasan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

meb.k12.tr okulun ftp şifresini unuttum    23 Tem 2008, 17:32Alıntıyla Cevap Gönder

melanik yazmış:
arkadaşlar bende yönetici şifresini kaybettim:((.http://www.meb.k12.tr/ bu adrese girdikten sonra yönetici panelinemi giricez?ayrıca buraya okulun mail adresi ve şifresinimi giricez?yoksa başka kullacı adı ve şifremi var ayrıca?başka bildiğiniz yöntem varsada önerilerinizi bekliyorum.teşk..

Eğer yönetici şifresinden kastettiğin okulun ilsis şifresi ise, idare Milli Eğitim Müdürlüğündeki İLSİS bölümünü arasın. gerisi kolay..

Eğer İnternet sayfası sitesi (ftp) şifresi diyorsan www.meb.k12.tr den gir. Okul kodu ve ilsis şifresiyle giriş yaparsın. Gelen menüler basit zate. Tüm menüleri incele. yukarıda anlatılmış ama ne yapacağını daha iyi görürsün..
polwert
Seçkin Üye
Seçkin Üye

meb.k12.tr okulun ftp şifresini unuttum    23 Tem 2008, 19:11Alıntıyla Cevap Gönder

Smile Keşke kaybetmeden bir kenara yazsaymışın...
okuyanus
Aktif Üye
Aktif Üye

meb.k12.tr okulun ftp şifresini unuttum    23 Tem 2008, 21:38Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar unuttuğunuz ftp şifreleri ilsis yöneticillerinde mevcut.Durumunuzu anlatırsanız şifrenizi alırsınız.
yunusum
Aktif Üye
Aktif Üye

meb.k12.tr okulun ftp şifresini unuttum    23 Tem 2008, 21:39Alıntıyla Cevap Gönder

ilsis kullanıcı adı ve şifresiyle yönetim paneline giriliyor.
melanik
Site Gezgini
Site Gezgini

meb.k12.tr okulun ftp şifresini unuttum    24 Tem 2008, 12:38Alıntıyla Cevap Gönder

nereye yazıcağımızı ayrıntılı bi anlatırsanız sevinirim?
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   BTS Destek

meb.k12.tr okulun ftp şifresini unuttum

page generation = 0.19128 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması