|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
selmankgs
Aktif Üye

Kayıt: 05 Oca 2008 Mesajlar: 272 Konum: 7/24 Pc Başında {KONYA} |
| Meb 'den Engelli sitelere Giriş örnek :Rapidshare 22 Hzr 2008, 18:01 | |
| http://rapidshare.com/files/123306966/u.rar
Arkadaşlar bu program ile bütün engelli stelere girebilirsiniz
örnek: rapid'e milli eğitim bakanlığı engel koymuştur ama programı çalıştırın istediğinizi indirin
örnek2: Ogame yi bilenler vardır içinizde milli eğitimden ogameyede giriş yapılmaz ama bu program ile girebilirsiniz www.ogame.com.tr  | |
|
|
 |
ethen
Aktif Üye

| Meb 'den Engelli sitelere Giriş örnek :Rapidshare 22 Hzr 2008, 18:18 | |
| | iyi de hocam bahsettiğin dosyada rapid'e atılmış yani okulda onu indiremezsin ki rapidden başka şey indiresin. | |
|
|
 |
ayhangunes
Seçkin Üye

| Meb 'den Engelli sitelere Giriş örnek :Rapidshare 22 Hzr 2008, 18:31 | |
|
 |
 |
iyi de hocam bahsettiğin dosyada rapid'e atılmış yani okulda onu indiremezsin ki rapidden başka şey indiresin. |
      )     | |
|
|
 |
asleon
Aktif Üye

| Meb 'den Engelli sitelere Giriş örnek :Rapidshare 22 Hzr 2008, 19:05 | |
| | Dediğiniz programla sayfayı açabiliyoruz fakat download imkanı yok. Sunucu indirmeyi reddetti diye bir uyarı veriyor. | |
|
|
 |
sitelerde
Tecrübeli Üye

|
| Meb 'den Engelli sitelere Giriş örnek :Rapidshare 22 Hzr 2008, 19:36 | |
| Bu program ile yasaklı sitelere girilebiliyor fakat rapid'den sadece çok küçük boyuttaki dosyaları indirebilirsiniz. asleon hocamın dediği gibi -bu program size sanal anonymous ve paylaşılan bir ip sağladığı için- ya bu ip'yi kullanan başka birisi dosya indirdiğinden ya da kısa bir süre önce indirmiş olduğundan, rapid "bu ip dosya indiriyor, aynı anda iki indirme yapamazsınız(free için) ya da "yeni bir dosya indirmek için şu kadar beklemelisiniz" gibi bir hata verecektir ve sizi bekletecektir. Program ile server değiştirip veya programı yeniden başlatıp başka bir paylaşılan ip alabilir ve bu ip ile deneyebilir veya belirtilen süre kadar bekleyebilirsiniz. Tabi o ip'yi kullanan diğer kişilerle yarışmak ve onlardan önce indirmeyi başlatmanız gerekir. Diyelim ki bunu başardınız(ortalama bir 5 dakika uğraşırsınız) bu sefer de rapid'den mi yoksa bu programdan mı kaynaklandığını anlayamadığım bir şekilde 3-5 dakika sonra dosya tam inmemesine rağmen indirme işlemi bitmiş gibi dosya kaydedilir fakat tam inmediğinden açılmaz. Bu yüzden sadece küçük dosyaları indirebilirsiniz. Ben bir seferinde 16 mb'lık bir dosyayı indirebilidim. Fakat sadece bir defa. Daha sonra 3-5 mb'lık dosyaları bile indiremediğim oldu.
Tabi bu programı kullananların genelde işi rapid ve benzeri siteler olduğu için, paylaştırarak verdiği ip'ler hep rapidden kısa bir süre önce dosya indirmiş veya indirmekte olan ip'ler oluyor. Yani yakalamak ve yakaladıktan sonra başarılı bir indirme yapmak çok ama çok çok zor. | |
|
|
 |
gulages72
Seçkin Üye

| Meb 'den Engelli sitelere Giriş örnek :Rapidshare 22 Hzr 2008, 19:51 | |
|
 |
 |
Dediğiniz programla sayfayı açabiliyoruz fakat download imkanı yok. Sunucu indirmeyi reddetti diye bir uyarı veriyor. |
aynen dediğiniz gibi hocam...bende de vardı bu program download imkanı vermiyor maalesef... | |
|
|
 |
alibaba37
Site Gezgini

|
| Meb 'den Engelli sitelere Giriş örnek :Rapidshare 22 Hzr 2008, 20:19 | |
| ethen hocam buna gülünür valla hemde kahkaha ile  | |
|
|
 |
selmankgs
Aktif Üye

Kayıt: 05 Oca 2008 Mesajlar: 272 Konum: 7/24 Pc Başında {KONYA} |
| Meb 'den Engelli sitelere Giriş örnek :Rapidshare 22 Hzr 2008, 21:43 | |
| | arkadaşlar rapid için ben denedim çalıştı o sadece bir örnek aranızda ogame oynayan varmı???????? | |
|
|
 |
less
Yeni Üye

|
| Meb 'den Engelli sitelere Giriş örnek :Rapidshare 03 Ekm 2008, 8:35 | |
| | ben ogame oynuyorum ama okuldan bu programla site açılıyor ama ogame nin kendisi proxy hatası veriyo ve şifreyle giriş yapamıyorum. bunu nasıl çözebiliriz? | |
|
|
 |
junior_l3oss
Aktif Üye

Kayıt: 27 Eyl 2008 Mesajlar: 397 Konum: Bartın-Muğla-İstanbul |
| Meb 'den Engelli sitelere Giriş örnek :Rapidshare 03 Ekm 2008, 8:44 | |
|
 |
 |
iyi de hocam bahsettiğin dosyada rapid'e atılmış yani okulda onu indiremezsin ki rapidden başka şey indiresin. |
ben bu rapid youtube olayını tam çözcem yoksa içim rahat etmicek:D
cefa çekio millet :  | |
|
|
 |
exsoft
Yeni Üye

| |
|
|
 |
kendir_li
Tecrübeli Üye

Kayıt: 26 Arl 2007 Mesajlar: 878 Konum: Niğde-Antakya-Hizan |
| Meb 'den Engelli sitelere Giriş örnek :Rapidshare 21 Ksm 2008, 15:48 | |
|
 |
 |
 |
 |
Dediğiniz programla sayfayı açabiliyoruz fakat download imkanı yok. Sunucu indirmeyi reddetti diye bir uyarı veriyor. |
aynen dediğiniz gibi hocam...bende de vardı bu program download imkanı vermiyor maalesef... |
evet bu işe yaramıyor ama youtube facebook vs... girmeye yarayor | |
|
|
 |
|
|