Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

MEB, 3500 4/C'liyi 4/B'li Yapacak

Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız 2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
ysahin
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MEB, 3500 4/C'liyi 4/B'li Yapacak    02 Tem 2007, 8:45Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
ıı bır egıtım almıs olup okulunu ıı derece ıle bıtırse ıdın benım gıbı cagırırdılar dıret mıte senı cnm

ne anlatmaya çalışıyorsun ben anlayamadım da ? ...
cogullu
Moderatör
Moderatör

MEB, 3500 4/C'liyi 4/B'li Yapacak    02 Tem 2007, 16:19Alıntıyla Cevap Gönder

ugrgnc08 yazmış:
haa bu kadar ıı sen sen kendını ıspatla 4 yıl egıtım aldın okı ısını bırak nıye devletle calısınyonkı program yazsana ıı bır egıtım almıs olup okulunu ıı derece ıle bıtırse ıdın benım gıbı cagırırdılar dıret mıte senı cnm

ugrgnc08 özel şirkette çalışanlar daha mı kaliteli yani... devletime hizmet ediyorum daha büyük bir hizmet olabilir mi. burası iş ve işçi bulma kurumu değil kimse sizden özgeçmişinizi istemedi... ne okuduğunuz nasıl okuduğunuz ne kadar zeki olduğunuz umrumda bile değil sadece herkesin hak ettiği şeyi yapmasını istiyorum o kadar...
mrtslk
Yeni Üye
Yeni Üye

MEB, 3500 4/C'liyi 4/B'li Yapacak    04 Tem 2007, 23:02Alıntıyla Cevap Gönder

ya tek kelimeyle yazıklar olsunarkadaşlar burda yazan ugur die bi arkadaşlada lütfen tartışmaya girmeyin degmez bile... bi arkadaşımız olayı cok güzel açıklamış aslında burası bi yarış kulvarı degil teknik bilgininde cok ileri düzeyde olmasına gerek yok (gerçi olmasa bile sana taş cıkarırız ama neyse) cünkü burada insan yetiştiriyoruz makine iretmiyoruz yada bi program yada bi site tasarımı.... sen flashı cok ii bilebilirsin ama bunu bilmen degil bildiğini karşındakine en iyi şekilde aktarabilmen lazım sana o koskoca dediğin 2senede öğrettilermi... hala niye bukadar trafik kazası var biliomusun senin ben bilgisayarcıyım dediğin gibi herkes şoförüm diye trafiğe çıkıyoda ondan... neyse arkadaşlar cok fazla uzatmıcam diğer arkadaşlarda kusuruma bakmayın hepimiz bu konuda cok doluyuz bide böyleleri cıkınca iyice deliriyoruz. size örnek olması acısından memurlar.net te bu arakadaşımız gibi birisinin yaptıgı bi yorumu ekliyorum dikkatle okuyun.. (bu arada nickine bakın HACKERmış arkadaş Very Happy)

MRB arkadaşlar bende onlisans mezunu bilgisayarcıyım. 4-c magduruyum.Bu didişme bu tartışmalar bizlere yakışmaz arkadaslar. Bakın Arkadaşlar bilgisayar açıgı var biz gidipde bizi matematik sınıf ögretmenı yapın demıyoruz. 2 senedir 4-c li olarak meb de calısıyoruz. Haklısınız Biz eğitim fakultesi mezunu degiliz. ama su var bizler 2 senedir sözleşmeli olarak çalısyoruz. Yani bu adım da bir cok eğitim fakultesi arkadaslara taş cıkaracak şekilde gorevimizde iyiydik. Bence bu tartışmalar luzumsuz . Ya devlet bizi en başında almıyacaktı yada sonunu getirecek. Madem ögretmen olarak almıyorsunuz . Tekniker olarak alın Bilgisayar formatoru alarak alın ama bizleri lütfen magdur etmeyın. Değerli Lisans arkadaşlar sizlerden de ricam lütfen gereksiz tartışmalar yapmayalım. Umarım herkes için hayırlısı olur.

memurlar.net bu haberinden dolayıda ayrıca teşekkur ederim

Engin_Can_hack 4 Temmuz 2007 17:03
balemine
Seçkin Üye
Seçkin Üye

MEB, 3500 4/C'liyi 4/B'li Yapacak    05 Tem 2007, 0:23Alıntıyla Cevap Gönder

eğitim mezunlarının açıkta kalmasındansa 2 yıllıkların baska işlere yönlendirilmesi daha mantıklı bence..sonucta biz eğitim fakültesinde sadece bilgisayarı öğrenmiyoruz onu karsımızdakilere nasıl anlatmamız gerektiğinide öğreniyoruz..bilgisayar dersinden daha fazla formasyon dersi aldık..haksız mıyım?...
ergin_tastan
Seçkin Üye
Seçkin Üye

MEB, 3500 4/C'liyi 4/B'li Yapacak    05 Tem 2007, 15:55Alıntıyla Cevap Gönder

ugrgnc08 yazmış:
bilg_lavinya ve cogullu
hoca olmusun oma daha adam olmamısın
Exclamation Arkadaşım seviyeni çok belli ediyorsun. Tartışmaya girmeye bile değmezsin Exclamation
karinca_52
Süper Üye
Süper Üye

MEB, 3500 4/C'liyi 4/B'li Yapacak    06 Tem 2007, 10:08Alıntıyla Cevap Gönder

yazıklar olsun böyle karar alan insanlara ayıp be terbiyesizlik
karinca_52
Süper Üye
Süper Üye

MEB, 3500 4/C'liyi 4/B'li Yapacak    06 Tem 2007, 10:10Alıntıyla Cevap Gönder

cogullu yazmış:
ugrgnc08 yazmış:
bak sen bukadar bılıyorsunuz işte madur olanları hiç dusunmuyorsunuz birincisi 4b mahkeme acamazlar bunu bılıyormuydunuz sız ısınız saglam yapsanız bole olmaz demekkı 2 yıllıklardan daha cok verım alınmıs sızın gıtmedıgınız sozleşmeyı kabul etmedıgınız yerde bızler calısıyoruz ebn agır sartlarda sımdı sıze soruyorum senın maasını alındenmı aldık bız sen yıne maasını almıyormusun bızden ne ıstıyorsun bız amerıkadamı yasıyoruz sonucta bende unıversıte kazanıp okudum deılmı ben cok 4 yıllık tanıyorum ftp sunucusu ule web sıtesı yuklemeyı bılmeyen web sayfası yapamayan aradasırada baskalarını elestırırken kendınızede bakın kardesler gun olur kervan doner

herkes kendi işine arkadaşım. benim elimden ekmeğimi almıyorsun belki ama ben 4 yıl okudum sen 2 yıl bir fark olamlı değil mi... ben sadece herkesin hak ettiği işi almasını istiyorum doğru olan da budur.

koçum önce git 4 yıllık bitir sonra gel
muge_cigdem
Yeni Üye
Yeni Üye

MEB, 3500 4/C'liyi 4/B'li Yapacak    18 Mar 2008, 13:49Alıntıyla Cevap Gönder

bence ınsanları okudukları yıllara gore degerlendırmemek gerekır
bende 4 yıllık bıtırdım ama hersey okumak degıl ınsan olmak once onemlıVery Happy Smile
tanes
Aktif Üye
Aktif Üye

MEB, 3500 4/C'liyi 4/B'li Yapacak    28 Nis 2008, 15:42Alıntıyla Cevap Gönder

Zamanında ziraat,gıda,maliye mezunlarını doldurdular okullara. Şimdi de 2 yıllıkları sokmaya çalışıyolar. O kadar fakülte mezunu atama beklerken. Bi de 2 yıllıklar hakları olduğunu söyleyip kendilerini savunmazlar mı Exclamation
bilgisayarci_st
Site Gezgini
Site Gezgini

MEB, 3500 4/C'liyi 4/B'li Yapacak    20 Tem 2008, 13:04Alıntıyla Cevap Gönder

ugur arkadaşım bende senin gibi önce 2yıllık okudum ve sonra dikey geçiş sınavıyla 4yıllığı kazandım gazi üniversitesi teknik eğitim fakültesini bitirdim ve şimdi gönüll rahtlığıyla bu benim hakkım diyorum ve bana bir allahın kulu çıkıpta yok diyemez bence sende önce hakkı elde et ondan sonra hakkını ara tamm size yapılan bir yanlışlık var normalde bukadar açık varken sizi atamalrı hata ama okullarda dersler boş geçmesin diye yapılıyor bunu da sakın yanlış anlayıp bu sizin hakkınızmış gibi davranmayın bence...

evet bak başka bir statü verilebilir bunada kimse karşı çıkmaz fakat öğretmen kadrosundan sayı istedinizmi işler karışır ozaman herkes ayaklanır bu işe tabi tartışmaya gerek yok devlet ne yaparsa odur.....

saygılar.... +1
furkanefe
Yeni Üye
Yeni Üye

MEB, 3500 4/C'liyi 4/B'li Yapacak    20 Tem 2008, 13:16Alıntıyla Cevap Gönder

BU KONU İKİ YILLIKLARLA ALAKALI BİR DURUM KESİNLİKLE DEĞİL.....
bilgisayarci_st
Site Gezgini
Site Gezgini

MEB, 3500 4/C'liyi 4/B'li Yapacak    20 Tem 2008, 13:18Alıntıyla Cevap Gönder

aynen katılıyorum 4cliler fakat sadece bizim bölümde yani bilgisayarda 2yıllıklar atandı 4cli olarak diğer bölümlerde yok bizdede açık çok fazla ondan herkes için hayırlısı demekten başka bişey gelmez elimizden..... alkis
Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

MEB, 3500 4/C'liyi 4/B'li Yapacak

page generation = 0.21424 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması