|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
ysahin
Tecrübeli Üye

| MEB, 3500 4/C'liyi 4/B'li Yapacak 02 Tem 2007, 8:45 | |
|
 |
 |
ıı bır egıtım almıs olup okulunu ıı derece ıle bıtırse ıdın benım gıbı cagırırdılar dıret mıte senı cnm |
ne anlatmaya çalışıyorsun ben anlayamadım da ? ... | |
|
|
 |
cogullu
Moderatör

| MEB, 3500 4/C'liyi 4/B'li Yapacak 02 Tem 2007, 16:19 | |
|
 |
 |
haa bu kadar ıı sen sen kendını ıspatla 4 yıl egıtım aldın okı ısını bırak nıye devletle calısınyonkı program yazsana ıı bır egıtım almıs olup okulunu ıı derece ıle bıtırse ıdın benım gıbı cagırırdılar dıret mıte senı cnm |
ugrgnc08 özel şirkette çalışanlar daha mı kaliteli yani... devletime hizmet ediyorum daha büyük bir hizmet olabilir mi. burası iş ve işçi bulma kurumu değil kimse sizden özgeçmişinizi istemedi... ne okuduğunuz nasıl okuduğunuz ne kadar zeki olduğunuz umrumda bile değil sadece herkesin hak ettiği şeyi yapmasını istiyorum o kadar... | |
|
|
 |
mrtslk
Yeni Üye

| MEB, 3500 4/C'liyi 4/B'li Yapacak 04 Tem 2007, 23:02 | |
| ya tek kelimeyle yazıklar olsunarkadaşlar burda yazan ugur die bi arkadaşlada lütfen tartışmaya girmeyin degmez bile... bi arkadaşımız olayı cok güzel açıklamış aslında burası bi yarış kulvarı degil teknik bilgininde cok ileri düzeyde olmasına gerek yok (gerçi olmasa bile sana taş cıkarırız ama neyse) cünkü burada insan yetiştiriyoruz makine iretmiyoruz yada bi program yada bi site tasarımı.... sen flashı cok ii bilebilirsin ama bunu bilmen degil bildiğini karşındakine en iyi şekilde aktarabilmen lazım sana o koskoca dediğin 2senede öğrettilermi... hala niye bukadar trafik kazası var biliomusun senin ben bilgisayarcıyım dediğin gibi herkes şoförüm diye trafiğe çıkıyoda ondan... neyse arkadaşlar cok fazla uzatmıcam diğer arkadaşlarda kusuruma bakmayın hepimiz bu konuda cok doluyuz bide böyleleri cıkınca iyice deliriyoruz. size örnek olması acısından memurlar.net te bu arakadaşımız gibi birisinin yaptıgı bi yorumu ekliyorum dikkatle okuyun.. (bu arada nickine bakın HACKERmış arkadaş )
MRB arkadaşlar bende onlisans mezunu bilgisayarcıyım. 4-c magduruyum.Bu didişme bu tartışmalar bizlere yakışmaz arkadaslar. Bakın Arkadaşlar bilgisayar açıgı var biz gidipde bizi matematik sınıf ögretmenı yapın demıyoruz. 2 senedir 4-c li olarak meb de calısıyoruz. Haklısınız Biz eğitim fakultesi mezunu degiliz. ama su var bizler 2 senedir sözleşmeli olarak çalısyoruz. Yani bu adım da bir cok eğitim fakultesi arkadaslara taş cıkaracak şekilde gorevimizde iyiydik. Bence bu tartışmalar luzumsuz . Ya devlet bizi en başında almıyacaktı yada sonunu getirecek. Madem ögretmen olarak almıyorsunuz . Tekniker olarak alın Bilgisayar formatoru alarak alın ama bizleri lütfen magdur etmeyın. Değerli Lisans arkadaşlar sizlerden de ricam lütfen gereksiz tartışmalar yapmayalım. Umarım herkes için hayırlısı olur.
memurlar.net bu haberinden dolayıda ayrıca teşekkur ederim
Engin_Can_hack 4 Temmuz 2007 17:03 | |
|
|
 |
balemine
Seçkin Üye

| MEB, 3500 4/C'liyi 4/B'li Yapacak 05 Tem 2007, 0:23 | |
| | eğitim mezunlarının açıkta kalmasındansa 2 yıllıkların baska işlere yönlendirilmesi daha mantıklı bence..sonucta biz eğitim fakültesinde sadece bilgisayarı öğrenmiyoruz onu karsımızdakilere nasıl anlatmamız gerektiğinide öğreniyoruz..bilgisayar dersinden daha fazla formasyon dersi aldık..haksız mıyım?... | |
|
|
 |
ergin_tastan
Seçkin Üye

Kayıt: 01 May 2007 Mesajlar: 544 Konum: Ankara - Askerden Öğretmen |
| MEB, 3500 4/C'liyi 4/B'li Yapacak 05 Tem 2007, 15:55 | |
|
 |
 |
bilg_lavinya ve cogullu
hoca olmusun oma daha adam olmamısın |
Arkadaşım seviyeni çok belli ediyorsun. Tartışmaya girmeye bile değmezsin  | |
|
|
 |
karinca_52
Süper Üye

| MEB, 3500 4/C'liyi 4/B'li Yapacak 06 Tem 2007, 10:08 | |
| | yazıklar olsun böyle karar alan insanlara ayıp be terbiyesizlik | |
|
|
 |
karinca_52
Süper Üye

| MEB, 3500 4/C'liyi 4/B'li Yapacak 06 Tem 2007, 10:10 | |
|
 |
 |
 |
 |
bak sen bukadar bılıyorsunuz işte madur olanları hiç dusunmuyorsunuz birincisi 4b mahkeme acamazlar bunu bılıyormuydunuz sız ısınız saglam yapsanız bole olmaz demekkı 2 yıllıklardan daha cok verım alınmıs sızın gıtmedıgınız sozleşmeyı kabul etmedıgınız yerde bızler calısıyoruz ebn agır sartlarda sımdı sıze soruyorum senın maasını alındenmı aldık bız sen yıne maasını almıyormusun bızden ne ıstıyorsun bız amerıkadamı yasıyoruz sonucta bende unıversıte kazanıp okudum deılmı ben cok 4 yıllık tanıyorum ftp sunucusu ule web sıtesı yuklemeyı bılmeyen web sayfası yapamayan aradasırada baskalarını elestırırken kendınızede bakın kardesler gun olur kervan doner |
herkes kendi işine arkadaşım. benim elimden ekmeğimi almıyorsun belki ama ben 4 yıl okudum sen 2 yıl bir fark olamlı değil mi... ben sadece herkesin hak ettiği işi almasını istiyorum doğru olan da budur. |
koçum önce git 4 yıllık bitir sonra gel | |
|
|
 |
muge_cigdem
Yeni Üye

|
| MEB, 3500 4/C'liyi 4/B'li Yapacak 18 Mar 2008, 13:49 | |
| bence ınsanları okudukları yıllara gore degerlendırmemek gerekır
bende 4 yıllık bıtırdım ama hersey okumak degıl ınsan olmak once onemlı  | |
|
|
 |
tanes
Aktif Üye

|
| MEB, 3500 4/C'liyi 4/B'li Yapacak 28 Nis 2008, 15:42 | |
| Zamanında ziraat,gıda,maliye mezunlarını doldurdular okullara. Şimdi de 2 yıllıkları sokmaya çalışıyolar. O kadar fakülte mezunu atama beklerken. Bi de 2 yıllıklar hakları olduğunu söyleyip kendilerini savunmazlar mı  | |
|
|
 |
bilgisayarci_st
Site Gezgini

|
| MEB, 3500 4/C'liyi 4/B'li Yapacak 20 Tem 2008, 13:04 | |
| ugur arkadaşım bende senin gibi önce 2yıllık okudum ve sonra dikey geçiş sınavıyla 4yıllığı kazandım gazi üniversitesi teknik eğitim fakültesini bitirdim ve şimdi gönüll rahtlığıyla bu benim hakkım diyorum ve bana bir allahın kulu çıkıpta yok diyemez bence sende önce hakkı elde et ondan sonra hakkını ara tamm size yapılan bir yanlışlık var normalde bukadar açık varken sizi atamalrı hata ama okullarda dersler boş geçmesin diye yapılıyor bunu da sakın yanlış anlayıp bu sizin hakkınızmış gibi davranmayın bence...
evet bak başka bir statü verilebilir bunada kimse karşı çıkmaz fakat öğretmen kadrosundan sayı istedinizmi işler karışır ozaman herkes ayaklanır bu işe tabi tartışmaya gerek yok devlet ne yaparsa odur.....
saygılar....  | |
|
|
 |
furkanefe
Yeni Üye

|
| MEB, 3500 4/C'liyi 4/B'li Yapacak 20 Tem 2008, 13:16 | |
| | BU KONU İKİ YILLIKLARLA ALAKALI BİR DURUM KESİNLİKLE DEĞİL..... | |
|
|
 |
bilgisayarci_st
Site Gezgini

|
| MEB, 3500 4/C'liyi 4/B'li Yapacak 20 Tem 2008, 13:18 | |
| aynen katılıyorum 4cliler fakat sadece bizim bölümde yani bilgisayarda 2yıllıklar atandı 4cli olarak diğer bölümlerde yok bizdede açık çok fazla ondan herkes için hayırlısı demekten başka bişey gelmez elimizden.....  | |
|
|
 |
|
|