yaAllah rızası için bu ne işe yarayacak her ay yeni bir modül çıkıyor yaaaa pys adey ridef falan filann
Hocam bu modül gerekli bir modüldü. Bu zamana kadar Rehber öğretmenlerin tuttuğu dosyalarda olması gereken bilgilerin tamamen e-okul sistemine aktarılması işlemi sadece. Ve bunu aktarma görevi tamamen sınıf öğretmenlerinin işi.
Bilişimci arkadaşlar bu işi de üzerlerine alırlarsa hata ederler. Bu Ridef anketleri öğrenciyi tanımaya yöneliktir tamamen.
Re: Meb Uzaktan Eğitim Sistemi Saçmalığı (ADEY)
25 Eki 2011, 08:30
Süper Üye
Bakanlık ve birimleri hergün yeni bir saçmalık üretiyor. uzaktanegitim.meb.gov.tr sistemi sorunlu, bende de 10 doğru, başarısız oldunuz yazıyordu ancak anasayfada tamamlandı gözüküyor. Bizim için çok da sorun değil, en fazla 15 dakikanızı alıyor.
ILICA46 yazdı:
arkadaşlar benim sınıfım yok ben de girecek miyim.
Evet, gireceksiniz hocam.
_________________ Bir küçük bir de büyük rüya var; birinden hergün, birinden birgün uyanırsın.. Gerçek sandığın dünya; bir ömürlük rüya!
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu sitede ismi verilen dosyaların ve yazışmaların sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.