Re: Ücretli okul sitesi yapanlardan özür diliyorum
05 Mar 2010, 09:58
Aktif Üye
Yaw elin microsoftunun koskoca işletim sistemini, adobe nin photoshopunu, flashını kaçak kullanıyoruz bilmem kaç milyon satır koddan oluşan, genel olarak söylüyorum bunu üstüne alınma hocam, biz bişey yaptıkmı sanki dünyada hiç yapılmamış, hiç kimsenin yapamayacağı bişey yaptık zannediyoruz ve bunu kimseyle paylaşmak istemiyoruz, işin özü bu.
_________________ Bilgisayar öğretmeni olmak; tarifi yok ancak yaşanabilir; zaten ondan sonra da yaşamazsın...
Re: Ücretli okul sitesi yapanlardan özür diliyorum
05 Mar 2010, 11:25
Aktif Üye
nuri arkadaşım birde o siteleri yapanlar belki okullarında "bu siteyi başkası yapmış" demesinler diye değiştirmiş olabilirler bende sizinkini değil ama yine bu siteden paylaşılan bir şablonu kullandım okulumda ki arkadaşlardan gelebilecek gereksiz sözlerden dolayı değiştirmek zorunda kaldım hiç bir iyilik karşılıksız kalmaz ne burada ne de orada saygılarımla
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.